- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.641
Evet canım bu şarkıyı çok dinlerdik ya 2002 2003 olması gerekOrta son mu?Kız bu şarkı çıktığında 20'li yaslardaydim ben,ama güzel şarkı hakikaten
.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bu şarkıyı çok dinlerdik ya 2002 2003 olması gerekOrta son mu?Kız bu şarkı çıktığında 20'li yaslardaydim ben,ama güzel şarkı hakikaten
.
Ya ilk çıktığında bana da çok komik gelmişti ama şıkır şıkır bir yaz şarkısı işte.Tarkan'ı çok severim,sanatı ayrı kişiliği ayrı güzeldirEvet canım bu şarkıyı çok dinlerdik ya 2002 2003 olması gerekservis şoförunden ne azar yerdik bunun nesini begeniyonuz diye hiç sevmezdi adam Tarkani
![]()
Ama o zamanlar Tarkan da ne Tarkandi millet ölüyor bitiyordu efsaneydi yani o zamanlar.bence şimdi de efsaneYa ilk çıktığında bana da çok komik gelmişti ama şıkır şıkır bir yaz şarkısı işte.Tarkan'ı çok severim,sanatı ayrı kişiliği ayrı güzeldir.
Şarkılar çok güzeldi, teşekkürler çiçekler...
Bu da benden gelsin
Ay ben tarkanı televizyonda görünce paralarımı getirip saçıyordum ağlıyordum tarkaaannn diye ahahhhahahahaAma o zamanlar Tarkan da ne Tarkandi millet ölüyor bitiyordu efsaneydi yani o zamanlar.bence şimdi de efsane![]()
Hayır olsun canım emeklerinin karşılığını alacaksın bence :)Kızlar bugün rüyamda bir sınıfın kapısında bekliyordum, güya sınıfa sadece 3 kişi alınacakmış ve mülakat yapıyorlar herkesle. Benden önceki girdi ama görüyorum onu, şöyleyim böyleyim diye başarı dolu geçmişini anlattı, onu aldılar. Tam sıra bana geldi, arkadan biri gelip önüme geçti bir şey soracağım dedi falan, hoca da onu içeri aldı sonra ben bir kızgınlık durun bu benim sıramdı o giremez dedim. Peki dedi hoca onu çıkardı, ben girdim. Girişim ve oradaki mülakatım, mülakattan ziyade adeta bir manifestoydu. Ben müthiş bir not geçmişine sahip değilim, rekorlar kırmıyorum, ama ben bu alana bunları bunları tek başıma kattım falan diye sıraladım. Beni buraya alıp almamanız önemli değil, siz bu düzende bir çarkı değiştirebilecek cesarete sahip misiniz, kim durduracak bu adaletsizliği, sen değilsen ben değilsem kim yapacak bana neden potansiyelimi gösterebilmem için bile bir şans verilmiyor. Böyle bir düzende asla başarıdan söz edilemez falan diyorum nasıl gaza gelmişim ama içim geçe geçe konuştum hocalar soluksuz dinliyor bütün sınıf da. Sonra birden öğrenciler ayaklandı, bana destek oldu. Sonra bu ayaklanma yüksek seslere dönüştü, o sesler o sınıftan diğer sınıflara yayıldı sonra dışarı çıktım bütün sokaklarda o ses vardı, bir isyana dönüşmüştü her şey, sonra birileri gelip yanıma söyledi, bu artık ülke çapında bir isyan oldu dedi. Gözlerim yerinden fırlayacak gibiydi. Tüylerim diken diken oldu. Sustum ve o sokaklarda akan insanlara baktım büyük bir isyana sebep olmuştum. Sonra uyandım. Zaten sabah uyudum. Onda da bunu görüp uyandım. Çıkamadım hala etkisinden
Çığlık atıyorduk bizde su televole tarzı magazin programlarında çıkıncaAy ben tarkanı televizyonda görünce paralarımı getirip saçıyordum ağlıyordum tarkaaannn diye ahahhhahahaha![]()
Sanırım benim emeğimin böyle bir düzende karşılığı yok. Ama bir çok şeyi yapabilmek için cesaret verdi bu rüya.Hayır olsun canım emeklerinin karşılığını alacaksın bence :)![]()
İzlemediysen ya da izlediyseniz bile tekrar izle Will Smith'in umudunu kaybetme filmini izle canım.Sanırım benim emeğimin böyle bir düzende karşılığı yok. Ama bir çok şeyi yapabilmek için cesaret verdi bu rüya.
Bence de isaretci bir rüya bu,inşallah olacak birşeyler canim benimSanırım benim emeğimin böyle bir düzende karşılığı yok. Ama bir çok şeyi yapabilmek için cesaret verdi bu rüya.
İzledim evet çok severimİzlemediysen ya da izlediyseniz bile tekrar izle Will Smith'in umudunu kaybetme filmini izle canım.
Sen çok başarılı olacaksın bence ister takdir gorulsun ister görülmesin bunu bil canım.hic bir emek karşılıksız kalmazİzledim evet çok severim![]()
Ben ona hep diyorum,büyük insanlar büyük bedeller öderler.Dünya üzerinde yaşayan tüm başarılı insanlar bazı bedeller ödeyerek gelmişler bu noktaya.Bazıları tarihe ismini yazdırmış.Elbet birgün karşılığını alacak emeklerinin.Sen çok başarılı olacaksın bence ister takdir gorulsun ister görülmesin bunu bil canım.hic bir emek karşılıksız kalmaz![]()
Aman olmasın bırak ya cidden yıldım ben. Hiç para almadan ben kaç tane labda çalışıp, bilimsel çalışmamı onlara bıraktım biliyor musun, sonra çalışmamı kendine alıp beni yolladılar. Fikir hırsızlığı, akademik sömürüdür bu. Ben merak ediyorum bilim insanı diye geçinenlerden kaç tanesi hiç para almadan deney yapmak için uğraşıp bir de üstüne para verir? Kimin buna cesareti var? Herkes iş kapısı gibi görüyor. Ben işsizken yapıyorum bir de deneylerime katılımcı bulmak için üstüne para veriyorum insanlara. En başta üstü çizilen de ben oluyorum. Çünkü ADHD yani dikkat bozukluğum var ve bu yüksek notlar almam önünde engel bir rahatsızlık. Beynim çok hızlı ve karmaşık düşünüyor bu rahatsızlık yüzünden. Tek bir şeye bir on dk bile odaklanamıyorum mesela. Bu zorlukla yarışıyorum. Ama o müthiş zeki olan profların bu çok önemli durum umurunda bile değil. Hani herkes eşit yarışacaktı? Koşulları eşit olmayan insanları aynı düzlemde sınayıp yarıştırmanın neresi doğru? Sçarım böyle düzene. Sadece müzik yapmak geliyor içimden.Bence de isaretci bir rüya bu,inşallah olacak birşeyler canim benim.
Yemin ederim bu saydiklwrinin hepsi bende de var,hiçbirşeye odaklanamıyorum.Böyle olmasaydı belki şu anda çok daha farklı bir yerde olurdum.Ne bir hırs var,ne bir çaba var.Hemen pes ediyorum benAman olmasın bırak ya cidden yıldım ben. Hiç para almadan ben kaç tane labda çalışıp, bilimsel çalışmamı onlara bıraktım biliyor musun, sonra çalışmamı kendine alıp beni yolladılar. Fikir hırsızlığı, akademik sömürüdür bu. Ben merak ediyorum bilim insanı diye geçinenlerden kaç tanesi hiç para almadan deney yapmak için uğraşıp bir de üstüne para verir? Kimin buna cesareti var? Herkes iş kapısı gibi görüyor. Ben işsizken yapıyorum bir de deneylerime katılımcı bulmak için üstüne para veriyorum insanlara. En başta üstü çizilen de ben oluyorum. Çünkü ADHD yani dikkat bozukluğum var ve bu yüksek notlar almam önünde engel bir rahatsızlık. Beynim çok hızlı ve karmaşık düşünüyor bu rahatsızlık yüzünden. Tek bir şeye bir on dk bile odaklanamıyorum mesela. Bu zorlukla yarışıyorum. Ama o müthiş zeki olan profların bu çok önemli durum umurunda bile değil. Hani herkes eşit yarışacaktı? Koşulları eşit olmayan insanları aynı düzlemde sınayıp yarıştırmanın neresi doğru? Sçarım böyle düzene. Sadece müzik yapmak geliyor içimden.
Maalesef bunlar her yer de var bir yanda adalet bir yanda adaletsizlik.herkes eşit koşullarda dünyaya gelmiyor maalesef kimimiz sağlıklı kimimiz engelli kimimiz kronik hastalıkli geliyoruz ama bisey var ki sevgi azim çalışmak her engeli aşıyor.bunun içinde bireylerin vicdanlı ve adaletli olması gerekiyor.adaletsiz insan insan değildir ki gözümde sadece asalaktir.Aman olmasın bırak ya cidden yıldım ben. Hiç para almadan ben kaç tane labda çalışıp, bilimsel çalışmamı onlara bıraktım biliyor musun, sonra çalışmamı kendine alıp beni yolladılar. Fikir hırsızlığı, akademik sömürüdür bu. Ben merak ediyorum bilim insanı diye geçinenlerden kaç tanesi hiç para almadan deney yapmak için uğraşıp bir de üstüne para verir? Kimin buna cesareti var? Herkes iş kapısı gibi görüyor. Ben işsizken yapıyorum bir de deneylerime katılımcı bulmak için üstüne para veriyorum insanlara. En başta üstü çizilen de ben oluyorum. Çünkü ADHD yani dikkat bozukluğum var ve bu yüksek notlar almam önünde engel bir rahatsızlık. Beynim çok hızlı ve karmaşık düşünüyor bu rahatsızlık yüzünden. Tek bir şeye bir on dk bile odaklanamıyorum mesela. Bu zorlukla yarışıyorum. Ama o müthiş zeki olan profların bu çok önemli durum umurunda bile değil. Hani herkes eşit yarışacaktı? Koşulları eşit olmayan insanları aynı düzlemde sınayıp yarıştırmanın neresi doğru? Sçarım böyle düzene. Sadece müzik yapmak geliyor içimden.
Çünkü bize başarısız etiketi yapıştırdılar, halbuki beynimiz farklı çalışıyor. Yanlış düzlemde sınayıp bir de aptal başarısız damgası yedik. Halbuki aptal olan onlardıYemin ederim bu saydiklwrinin hepsi bende de var,hiçbirşeye odaklanamıyorum.Böyle olmasaydı belki şu anda çok daha farklı bir yerde olurdum.Ne bir hırs var,ne bir çaba var.Hemen pes ediyorum ben.