bir de gercekfen bir sebebi olmadan oluyor bunlar, kar yagıyor arkadasımla sıcak cıkolata icmeye gidicektim mesela kıyamet kopuyor sanki pavyona gidiyorum. Zaten pavyon demişken eğlence kültürü o kadar uzak geliyor ki bana, sanki hic hakkım degilmis gibi, o yuzden simdi böyle 2000lileri falan gezerken eğlenirken görunce cok mutlu oluyorum. Eğlenmek dans etmek şarkı söylemek sanki gerçekten ıhtıyac duyuyorum bazen, buna doymuş arkwdaslarım var mesela, ama ben ne zaman bir dugune gitsem kendimi piste atasım geliyor

Insanın ailesi onu kısıtlayan güç olmamalı Özgür bırakmalı cunku hepımız birer insanız ama onlar belli bir alan tanıyor o alan ıcınde istediğini yapabılıbce özgürsün sanıyorsun. Tek basına yaşayan arkadaslarımın kendi hayatları vardı, bir de kendıme bakıyordum, evde her yerde zabıta gibiydi babam. Annem de sureklı depresyon mod. Sureklı baban şunu yemis bunu yemiş şunu almıs bunu yapmış. Yetıskın bir insanın bunlara maruz kalması cok kötu bir sey, anneme bakıyorum 22 yaşında evlenmiş gitmiş Benım yaşadığımı anlayamazdı, babam zaten bır sey desem küser günlerce konuşmazdı. Öyle iste.. cok uzucu, kendimi cocuk bakıcılıgı yapıyor gibi hissederdim, ailenın ebeveyni benmisim gibi, cunku İnan evdeki koltuktan dolaba mutfağa her seyı ben alırdım (parasını babam verirdi de) evde koltuk olmasa babam yere battaniye sarıp öyle oturur, öyle bir insan, ben diyordum şunu alayım bunu alayım baba kart verir misin, gider alırdım ev duzgun guzel olsun ev olsun diye uğraşırdım. Ustalarla calıstım İnan evdeki raflara kadar ben matkapla yaptım kac yerimi yaraladım kestim babam da ben uyucam ses cıkarma diye kızardı. Salonda yemek masasında eksik sandalye olsa kimse rahatsız olmaz ya da tabak çanak farklı olsa takım olmasa falan. O kadar yorucu ki ailenin sana sunması gereken şeyleri senin var etmeye çalışman. Seneler önce erkek arkadaşımla ilk defa tatile gittiğimiz zaman ucak ındıgındeki bizi götürecek transfer aracını o ayarlamıştı, ben unutmuştum aklımdan gitmiş halbuki her zaman annemle ya da kız arkadaşlarımla gidince böyle şeyleri genelde ben ayarlıyorum. O gun gözlerim dolmuştu. Ilk defa baska biri Benım yaptığım bir seyı yapmıs, Benım yerime düşünmüş, bir seylerı yapmak bana kalmamıştı. Cok kucuk bir örnek ama benı cok etkilemişti