- 18 Şubat 2018
- 13.920
- En iyi cevaplar
- 2
- 65.038
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.081
Ayyy utanırım amaBen de seni minik kusummm nerde görsem tanırım bu zeytin gözleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy utanırım amaBen de seni minik kusummm nerde görsem tanırım bu zeytin gözleri![]()
bir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat olValla çok konu açtım kız ne bilim![]()
Beni cildirtan uyelerden değildir umarımbir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat ol![]()
Tmm cnm aynenbir süredir yasaklı olduğuna göre sabıkalılardansın. Bu forumun birçok ortamı adamı dellendirir, sabıkalı olmanı rütbe sayabiliriz rahat ol![]()
Popüler üye olduğunuza göre kıdemlisiniz o zamanTmm cnm aynen![]()
Eskiyim biraz popüler mi olmuşum iyiymişPopüler üye olduğunuza göre kıdemlisiniz o zaman.
Sevgi ve saygı çerçevesinde herkese kapımız açıkYok konuşmuyor çözemedikneyse zaman her şeyin ilacı

Ben buna niye bu kadar çok güldümAjan mısın yoksa kral![]()
tellwe den mi geldin, altincihisleriolan????
![]()
![]()
yolla gelsin kankaBen de Sebbo reyize bir hosgeldin şarkısı atayım bari![]()
Ben bunu kacirmisim olabilir mi olabilirBen buna niye bu kadar çok güldüm![]()
ya ben ona o kadar laf attım ki korkuyorum artık, o kadının laneti benim üzerimde olabilir ahahahahahBen buna niye bu kadar çok güldüm![]()
ya ben ona o kadar laf attım ki korkuyorum artık, o kadının laneti benim üzerimde olabilir ahahahahah![]()