Şimdi ben istanbulda bayağı büyük bir kolejde öğretmenlik yapıyorum, o sıra nişanlıydım. Okulda bi bedenci var, yanaşıp duruyor oç. Ben de safım hiç anlamıyor, veli toplantısı olan günlerde geliyor ...hocam sizin burcunuz neydi falan diyor, kova diyorum ben de şu falan diyor(unuttum burcunu şerefsizin

) eee diyorum, nasıl anlaşırlar mı diyor bilmem ki hocam sizle sorunum yok sonuçta demek ki anlaşıyor dedim. Bu arada bu bedenci de sevgilisi var nişanlı, ben o yüzden asla yürüyor gibi düşünmedim yani. Neyse bir gün evdeyim nişanlım yanımda, telefonum çaldı tanımadığım numara bir açtım bu pz.venk

dedim aa numaramı nerden aldınız, ben bulurum falan diyor, ee buyrun bir şey mi oldu dedim. İşte hani konuşup bakacaktık anlaşıyor muyuz diye dedi, ben dedim anlamıyorum ne diyorsunuz sonra konuşuruz falan deyip kapadım, adam yanımda sonuçta noluyor diyor şoka girdim
Sonra akşama mesaj attı hani deneyecektik diyor

kendi kendime diyorum ne diyo lan bu

sonra dedim neyi deniyoruz? yakınlaşalım anlaşıyor muyuz hani siz dediniz ya demek ki anlaşıyoruz diye diyor. Anaaa dumur oldum. Dedim siz ne diyorsunuz ya benim sevgilim var. Olsun dedi bana

anaaa arsız pzvenk ya. Dedim siz çok yanlış anlamışsınız iyi günler kapattım teli. Okulda sürekli yemekte karşıma oturuyor gözle taciz ediyor, bizim zümre toplantılarına girip karşıma oturuyor falan. Sonra bir gün gelmiş yabancı diller bölümüne diyor ki ben evleniyorum

benim yüzüme bakıyor, bana ne ya allah allah. Tepkimi görmek istiyor. Ben de çıktım gittim odadan. Bu şekilde günlerce tacizi sürdü şerefsizin. Cidden evlendi 1 ay sonra falan. Millet haldur huldur aldatıyor yani...