• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahde vefa yok mu bu dünyada?

eliz elit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
102
58
13
39
Biriyle tanıştırildim evlenmek için o beni çok begendi bense hep kararsiz kaldım.Zaten evliliği hiç düsünmedigim bir zamanda karsima çıktı.Karar verme aşamasinda çok sıkıntı çektim.İkimizde birbirmizi gördükten sonra ben olmiyacak dedim ve kapattım konuyu.O vazgecmedi,geçe gunduz mesaj attı sevdiğine dair.Benim kafam allak bullak oldu.Yapma dedim devam etti.Safti gerçekten o anlık sevmisti beni.Ben ona hiç naz yapmadim,hep kararsiz kaldım.Sonra tamam konusalim dedim.Konustük ben gel ama kararsızım dedim.Yani içim isinamadi dedim.Neyse bu ertesi gün mesaj atmış.Kararsiz ligimdan dolayı gelmeyecegine dair,benimde o anlık işime gelmisti.Tamam dedim bende.Sonra ayrıldıktan 4-5 gün sonra anladım ki bende ona isinmisim.Sadece çok ustume gelmesi beni sıkmış evvelinde.Çünkü acelesi varmış,sonradan anladim.Neyse aradan geçen 4-5 gün zarfinda mesaj attım gelmesi için hani beni çok sevmisti ya.Sonra haber aldım ki ailesinin buldugu bir kızı istemeye gidecekmis.Sonra yine mesaj attım,kızı istemeye gitmeden ettiği laflar hatrina konuşmak için.Bana evvelinde gece gunduz mesaj atan adam hicbirsey atmadi.Simdi diyeceksiniz ki gururluymus dönmemiş,hayır o kız ona
evet demeseydi donecekti adım gibi
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim:(

Adamın niyeti sizinle evlenmek değil, sadece evlenmekmiş demek ki... Zaten doğru dürüst tanımıyormuşsunuz bile, neden böyle laflar etti sonra vazgeçti diye düşünmek faydasız. Demek ki yanar döner, güvenilmez biriymiş. Bence hayatınızda hiçbir yeri olmamış bir adama değer verip, üzülmeye değmez.

Biriyle tanıştırildim evlenmek için o beni çok begendi bense hep kararsiz kaldım.Zaten evliliği hiç düsünmedigim bir zamanda karsima çıktı.Karar verme aşamasinda çok sıkıntı çektim.İkimizde birbirmizi gördükten sonra ben olmiyacak dedim ve kapattım konuyu.O vazgecmedi,geçe gunduz mesaj attı sevdiğine dair.Benim kafam allak bullak oldu.Yapma dedim devam etti.Safti gerçekten o anlık sevmisti beni.Ben ona hiç naz yapmadim,hep kararsiz kaldım.Sonra tamam konusalim dedim.Konustük ben gel ama kararsızım dedim.Yani içim isinamadi dedim.Neyse bu ertesi gün mesaj atmış.Kararsiz ligimdan dolayı gelmeyecegine dair,benimde o anlık işime gelmisti.Tamam dedim bende.Sonra ayrıldıktan 4-5 gün sonra anladım ki bende ona isinmisim.Sadece çok ustume gelmesi beni sıkmış evvelinde.Çünkü acelesi varmış,sonradan anladim.Neyse aradan geçen 4-5 gün zarfinda mesaj attım gelmesi için hani beni çok sevmisti ya.Sonra haber aldım ki ailesinin buldugu bir kızı istemeye gidecekmis.Sonra yine mesaj attım,kızı istemeye gitmeden ettiği laflar hatrina konuşmak için.Bana evvelinde gece gunduz mesaj atan adam hicbirsey atmadi.Simdi diyeceksiniz ki gururluymus dönmemiş,hayır o kız ona
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim:KK43:
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim:KK43:

Böylesinden uzak durmakta fayda var

Sadece evlenmek isteyen bir adammıs karşınızdaki. Kim olduğunun önemi yokmuş ailesinin uygun görmüş olması yetermiş belliki.
Bence sevinin,kendi fikri olmayan,evlenmiş olmak için evlenen bir adamla hayat paylaşmaktan iyidir şu anki durumunuz.

Baştan istemediğin biri niye gidince kıymete bindiki?

Daha iyisini bulamazsam korkusundan başka bişey değil bu. Bak o başkasını bulmuş, sen de bulursun. Tanımadığın biri için saplantı yapma.

Ne yapmışsınız ki ne bekliyorsunuz?
Adam olmayacağını ve sebebinin sizin kararsızlığınız olduğunu söylemiş, içi ısınmış olabilir ama sonsuza kadar sizi bekleyecek hali yok. Görücü usulü böyledir, o olmazsa diğeri yani...

bir kere adam sırf evlenmek için evleniyor anladığım kadarıyla sevdiği için değil, sizin için uğraşmış ama olmamış, o da başkasını bulmuş evlenmek için, neden sitem yapıyorsunuz ki adama şimdi, senin duygularınla oynanamamış, istememişsin olmamış, kaçan balık büyük olurmuş herzaman, bence aramayı falan bırakmalısın, onun artık başı bağlı, hoş diğer kızla da sırf evlenmek için evleniyordur

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/niye-atlatamiyorum.861384/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/giderek-artan-aci.859112/

Daha önce de bu durumunuzla ilgili konular açmışsınız, şimdi yine herkes benzer şeyleri söyleyecek zaten.
Bu durumu kendi içinizde halletmeniz kafanızda bitirmeniz lazım.
Olan olmuş giden gitmiş, amacı sadece evlenmeye "he" diyecek birini bulmakmış.
Siz onun ilgisine alışmışsınız, siz kararsız kaldıkça çabalaması hoşunuza gitmiş ve şimdi bu ilgiyi kaybettiğiniz için üzgünsünüz.
Geçer zamanla, zaman lazım.

yaşın kaç senın,mıllet 20 yıllık kocaından vefa görmuyor,neden bu kadar anlamlandırınız
Çünkü çok temizdi,Saft.Hatta kendiyle alakali sorular sordugumda hiç yalan söylememisti.O anlık sevdi biliyorum,ama yeni biri evet deyince beni unutması kolay oldu

onun niyeti sevgi falan deil evlenmek...kimle olursa olsun demiş adam heralde...

Back
X