Biriyle tanıştırildim evlenmek için o beni çok begendi bense hep kararsiz kaldım.Zaten evliliği hiç düsünmedigim bir zamanda karsima çıktı.Karar verme aşamasinda çok sıkıntı çektim.İkimizde birbirmizi gördükten sonra ben olmiyacak dedim ve kapattım konuyu.O vazgecmedi,geçe gunduz mesaj attı sevdiğine dair.Benim kafam allak bullak oldu.Yapma dedim devam etti.Safti gerçekten o anlık sevmisti beni.Ben ona hiç naz yapmadim,hep kararsiz kaldım.Sonra tamam konusalim dedim.Konustük ben gel ama kararsızım dedim.Yani içim isinamadi dedim.Neyse bu ertesi gün mesaj atmış.Kararsiz ligimdan dolayı gelmeyecegine dair,benimde o anlık işime gelmisti.Tamam dedim bende.Sonra ayrıldıktan 4-5 gün sonra anladım ki bende ona isinmisim.Sadece çok ustume gelmesi beni sıkmış evvelinde.Çünkü acelesi varmış,sonradan anladim.Neyse aradan geçen 4-5 gün zarfinda mesaj attım gelmesi için hani beni çok sevmisti ya.Sonra haber aldım ki ailesinin buldugu bir kızı istemeye gidecekmis.Sonra yine mesaj attım,kızı istemeye gitmeden ettiği laflar hatrina konuşmak için.Bana evvelinde gece gunduz mesaj atan adam hicbirsey atmadi.Simdi diyeceksiniz ki gururluymus dönmemiş,hayır o kız ona
evet demeseydi donecekti adım gibi
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim
evet demeseydi donecekti adım gibi
biliyorum.Şimdi kirilan kalbimde onun hiç mi vebali yok,bu kadar çabuk vazgecebilecektide o kadar büyük laflar niye etti.İnsan ettigi laflarin arkasinda iki günde duramiyacaksa neden eder o lafları?Ondan sonra kaç kişi çıktı karsima,evet diyemedim