ahh ahh derdim hiç bitmiyor

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar herkese selam ,
yine dertliyim ben üç ay önce uzak bir şehire hemşire olarak atandım eşimde başka sehirde polis . 4b liyim ben nasıl gidicem yanına hiç bilmiyorum burda çok yalnızlık çeliyorum evimi özledim orda uyumayı orda uyanmayı temizlik yapmayı :(
geçen gün gittiğimde o kadar uzak geldiki ev bana unutmuşum evi oturup ağladım kızlar bana yardım edin ben eşimin yanına eş durumundan gidebilir miyim hiç umut yok mu :( :25::14:

ne sacma bir sey bu yaaa eslerin ayni yere cikmasi gerekmiyor mu tayinlerinin

ben yurtdisinda yasiyorum kurallari tam olarak bilmiyorum ama inanki kiniyorum egerki boyle ise.....yazik yaaaaa

O kadar çok ayrı yaşayan aile var ki nasıl bir ülke olduk anlamıyorum !

devlete sesimizi duyurabilmek için illa intahar etmemiz mi lazım .
ben burda her gün ölüyorum evimi özledim alışamadım çok yalnızlık çekiyorum
her gün ağlıyorum kendimi kimsesizmisim gibi hissediyorum

inanamiyorum yaaaaaa pes bu kadarida olabilir mi boyle bir sey yaaa ne sacmalik....

devletin basindakinde suc ozaman devlet gorevini yapamiyor ozaman....

insan verimli olamazki ama boyle ne bicim is bu....

valla başbakana mektup yazmayı bile düşünüyorum bilmiyorum ki ulaşır mı :( şimdi anladım hastanedeki hemşirelerin neden yüzünün hiç gülmediğini gerçekten şimdi daha iyi anlıyorum arkadaşlar çevreniz de bn gibi var mı yani eşi polis yada asker olup yanına bir yıl sonra tayin olabilen var mı yoksa ben hep mi buraya çakılı kaldım allaaaammmmmmmmmmmm :14::14::14::14:

nie kimse birşey yazmıyor yaa heralde ailesinden ayrı kalan bir tek ben varım türkiyedeeeee :(((((((((((((((((

mub sen eşinle k.v. le problemlerini halledebildinmi cnm? ne güzel atamnmışsın bence kafa dinle derim özlersin tabi ama olumsuzluklardan uzaksın işte. kötü bir durum tabiikide evinden ailenden uzak kalmak annen gelemiyormu senin yanına kalmaya?

sanırım başbakan ilk defa iyi bir şey yaptı...

boş ver mub otur kafanı dinle, rahatına bak:34:

benim anlamadığım tercihi siz yapmadınız mı
gitmeden önce araştırmadınız mı hiç

Çocuğun düşsün diye ilaçlarını vermeyen kocanın mı yanına gitmek istiyorsun :53: Boşversene kafanı dinle tadını çıkar.

bence senin kurban kesmen lazım
ama işte bazı insanlara yaramıyor

ben de 1-2 aya kızımı da alıp istanbula gideceğim:( çok üzülüyorum, en çok da kızım için. babasına çok düşkün ve daha 21 aylık. nasıl dayanacağız bilmiyorum.

sen üzülme canım. haline şükret, en azından bizim gibi çocukla ne yaparım derdin yok. koca ist.da kızımla yeni bir iş, ev götürmeyeceğim, kalacak yer... kafam allak pullak. çocuk olmasa heryere sığarsın, heryerde kalırsın, haftalık gelip gidersin eşinle ama kızımı düşünüyorum herşeyden çok. haline şükret. inşallah kavuşursunuz tez zamanda..

kızlar herkese selam ,
yine dertliyim ben üç ay önce uzak bir şehire hemşire olarak atandım eşimde başka sehirde polis . 4b liyim ben nasıl gidicem yanına hiç bilmiyorum burda çok yalnızlık çeliyorum evimi özledim orda uyumayı orda uyanmayı temizlik yapmayı :(
geçen gün gittiğimde o kadar uzak geldiki ev bana unutmuşum evi oturup ağladım kızlar bana yardım edin ben eşimin yanına eş durumundan gidebilir miyim hiç umut yok mu :( :25::14:

canım hala hamile misin? çok merak ettim. hamileysen o yüzden böylesindir.

o kadar çok ayrı olan eş var ki..sonra da aile birliği,beraberliği,bağlılıklardan söz ediyoruz..bu şekilde nasıl mümkün olur ki...zor bi durum..hiçbir bilgim ve fikrim yok,ama inşallah bir yol bulunur da kavuşursunuz,çok uzamadan ayrılığınız....

aman mub a kocadan kayınvalideden bahsetmeyin.. türkiyedeki boşanma oranının artışını kk daki kadınların konu açanlara boşan demesine bağlamıştı en son :37:

aman mub a kocadan kayınvalideden bahsetmeyin.. türkiyedeki boşanma oranının artışını kk daki kadınların konu açanlara boşan demesine bağlamıştı en son :37:

katılıyorum iyiliği için yapılan yorumlara ne boşandırma meraklısınız tarzında cevaplar verdiği için kendi haline bırakmak en iyisi :3:

Canım tabiki tayin hakkın var hatta eşin polis olduğu için sen ona bağlısın ama sözleşmeli olduğun için 1 yıl bulunduğun yerde çalışmak zorundasın bende eşimden 1,5 sene ayrı kaldım bende 4/b liydim gecen sene kadroya geçtik geçer geçmezde tayin oldum ama kadroya geçmeseydim bile eş durumundan her yıl ocak ve temmuz ayında eş durumu ataması yapılıyor ona başvuruyorsun
Bence tadını çıkarmaya bak ben evlendikden 3 ay sonra atandım ve bi yönden bizim için çok iyi oldu hasret özlem sevgi dahada güzelleşiyor birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canını çok sıkma HAyırlısıyla olur:)

Çok zor durum ya. Sırf bu yüzden kpss ye falan girmiyorum. Saçma sapan bi ülkeyiz yani!

Back
X