ahh ask

zaman2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
18
0
86
İstanbul
arkadaslar hic sevdiginiz insanin size olan sevgisini sinadiniz mi ya da sizi ne kadar sevdigini anlamak icin neler yaptiniz paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler:içelim:

sınamadım ama sınanmıştım :mymeka::mymeka:
çok kötü bir duygu denemeyin asla
tavsiye etmem

sınamayı ve sınanmayı hıc sevmem neyse o dur zaten.ne kadar sevdığını anlamak zor deıl kı en ufak bı tartısmadakı halıne bakarsanız gorursunuz.ben gordum :asigim:tartısmamak ıcın ısı oyunlara vurmaya basladı artıkkaydirigubbakcemile3

seven insan sevdiğini her haliyle belli eder diye düşünüyorum.tabi oyunculuk kabiliyeti iyi olanlar hariç.bunları sınamak lazım heralde

Sinamak deildi aslinda
baya bi tartistiktan sonra ayrilmk isteidgimi soyledim ve o anki cabasi yalavrmalari goz yaslari
tum askini gostermis oldu yani

sınamak güvensizliktir bence..onunla yaşadığınız zmnlarda ztn göreceksiniz sevgisinin büyüklüğünü illaki..ben sınamadım ama bi tartışma olsun yada bitti diyim acayip deişio gözleri doluo canı sıkılmakla kalmıo kendine zarar verio elini filan duvarlara vuruyo :teselli: canım yaa çok seviom ben onu :a015:

Bence de sevgi sınanmaz ya da ben yapamam.
Sevgilim ilk tanıştığımız zamanlarda düşüncelerimi öğrenmek için yapardı ama..
Mesleği icabı karşılaştığı insanların hayatlarından kesitler anlatır, benim fikirlerimi öğrenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…