- 25 Kasım 2015
- 86
- 28
- 3
- 31
- Konu Sahibi onunspeddysi
-
1-fena olan kızın ne gibi bir fenalığını gördün?
2-niye sık sık nişanlının ailesinde kalıyorsun ailen hiç mi bir şey demiyor ve cidden evlenmeden daha bu denli özledimler biz de kal demeler vs..doğru mu?
3-bir anne nasıl kızını hiçe sayıp bu evin asıl kızı sensin herkes gider sen kalırsın der cidden bu cümleyi nasıl kurar mantığım dahi almadı?
bence dikkatli ol ve bu kalmaları gitmeleri gelmeleri azalt.görümcen kıskanmış olabilir ki çok normal benim annem de yengeme bu evin asıl kızı sensin herkes gider sen kalırsın dese çok kıskanırdım.
konuyla alakası yok ama yeri geldi yazmak istedim
kadesa seni tebrik etmek için yazıyorum, daha önce de dikkatimi çekmişti
şu paragrafsız, virgülsüz, uzun, konuşma diliyle yazılmış yazıları hiç üşenmeden okuyup ciddi, detaylı yorumlarını esirgemiyorsun ya
vallahi bravo!
1-fena olan kızın ne gibi bir fenalığını gördün?
2-niye sık sık nişanlının ailesinde kalıyorsun ailen hiç mi bir şey demiyor ve cidden evlenmeden daha bu denli özledimler biz de kal demeler vs..doğru mu?
3-bir anne nasıl kızını hiçe sayıp bu evin asıl kızı sensin herkes gider sen kalırsın der cidden bu cümleyi nasıl kurar mantığım dahi almadı?
bence dikkatli ol ve bu kalmaları gitmeleri gelmeleri azalt.görümcen kıskanmış olabilir ki çok normal benim annem de yengeme bu evin asıl kızı sensin herkes gider sen kalırsın dese çok kıskanırdım.
1. Fena olan kız arkadaşlarının laf edemediği yani ortamda çıkıntı olan lafı dinlenen tartışmaya girilmeyecek bir kız.. Ve sonuçta kocasına bile yalan söyleyerek gelmiş.
2. Ben tek başıma yaşıyorum bu şehirde ve evlerimizin arası yürüyecek 5 dakida nişanlımda şehir dışında olduğu için evde tek başıma kalmamı istemiyorlar akşam yemeğe filan çağırıyor kv ve göndermek istemiyorlar sen orada tek başınayken ben rahat edemiyorum diyor.
3. Yapılan haksızlığın ve ne kadar üzüldüğümün o da farkında suçum yokken yargılanıyorum..
Ayrıca sonuçta görümcemin annesinin bu lafı ettiğinden haberi yok hatta ona fazla ilgili davranıyorlar ama o sıkılıyor o ilgiden sürekli bir memnuniyetsizlik hali. Ben onun yanında anne baba derken bile dikkat ediyorum kıskanmasın diye. Nişanlım onun yanında bana sarılınca bile uzaklaşıyorum o kıskanmasın diye ben bu kadar ona yakınken ve düşünceliyken kıskanması ve annesine sözün bir tek bana geçiyor demesi yanlış bence çünkü ben nişanlımla bir yerlere giderken bile yalnız kalmasın o da gelsin diyorum..
görümce nin fiilen bi hatasini bulamadim.
ama sizin benim boyum uzun, o kısa... demeniz.
kV size söylediği, bu evin asıl kızı sensin.....
cümleler hic hoş değil.
siz her ne kadar görümce nin bu konuşmadan haberi yok, ona çok ilgili davranıyorlar deseniz bize, kelimelere dökülen bu düşünce onun tarafindanda hissediliyordur. Buna emin olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?