Ahh bu görümceler... Fikir lazım...

Neden bu kadar onların hayatlarının içindesiniz ki

Evli olanlar kalacak yer arıyor siz her gün ordasınız

Azıcık silkelenin mesafe en güzelidir

Ben bunaldım görümcen de bunalmıştır belki

Olabilir ama hep onlar çağırıyor ve istiyorlar..

Kendini ağırdan al
Evlendikten sonra bizden çıkmıyordun evlenmeden evimde kalıyordun olacak
Köprüyü geçene kadar diye bi söz var

O kadar vicik vicik olma
Çok muhabbet tez ayrılık getirir
Fazla samimiyetin b.ku çıkar

Ben bu şehirde tek başıma yaşıyorum ve evleri bana çok yakın kalmalar o yuzden yani kendi ailemle alakası yok..

Evler yakınsa hiç gerek yok o zaman hani uzak olur gece gidemezsin vs ama yakınmış git evinde yat

Bir de nişanlın şehir dışında olunca ne değişiyor o seninle mi kalıyor seninle kalmıyorsa o zaman da yalnız şimdi de ne fark eder ki

Konuyu okumaya üşendim paragrafsız yazılara tahammülüm yok
Özet gibi olmuş Kadesa, teşekkürler

Nişanlıyken çok içli dışlı oluyorsun, yatılı kalmak nedir.
Yarın bir gün evlenince kal derler, alıştırdım demez yetişin kocamla başbaşa kalamıyoruz dersin.
Görümce bıkmış olabilir

Doğru diyorsun ben de gitmemeye çalışıyorum ama arıyor gelsene kızım özledim diyor eee ev de yakın yok anne gelemem diyemıyorum..

Ben de aynısını kv deme söyledim ama şimdi de ben senin orada tek basına kalmana razı değilim evi kapat burada kal diyor..

Bence de olabilir.. Ki haklıdır..

Niye laf arasinda surekli gorumcenize hakaret etmissiniz onu anlamadim.
bla bla bla gorumcem cok asosyal
bla bla bla gorumcemin akli fikri yok zaten
Gorumcemin yasi buyuk
gorumcemin boyu kisa benim boyum uzun (ki bu ne alaka hic anlamadim)
Gorumcem soguk ben sicagim
gorumcek beni kiskaniyooggg
gorumcemde ozguven eksikligi vaarr

bunlar sizin yazinizdaki inciler. Bence bu kadar detayli incelediginize gore kiskanan gorumce degil bariz bi sekilde sizsiniz. Bi de surekli onlarin evine gidip anne babaya sirinlikler yapip gorumcenin yerini almaya hirs yapmissiniz. Siz simdi bu kiskancligi gorumceye yapiyosunuz ama evlenince cok buyuk itimal kayinvalidenizi de ayni bu sekilde kiskancaksiniz. O zaman sen bu evin kizisin diye kaynanayi tekrar gorursunuz :))

Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyosun anlamadım
Sonradan açıklama adı altında eklediğin paragraftaki 'görümcemin doğumdan gelen eksiklikleri var' ne demek ?

tek başına kalmanı istememeleri saçma evli bile olsan kocan da karışmadığı sürece istediğin yerde kalırsın
demek ki sende çok içli dışlı olmayı seviyorsun

Peki

Daha nişanlıyken bu kadar sık görüşmeyi doğru bulmuyorum açıkçası. Aranızda bir gün sorun çıkar sizi cok seven kv evimden çıkmıyordu der. Evlenince araya mesafe koymak istersiniz sorun çıkar. Evlenene kadarmış evlendi gelmiyor artık der. Eşiniz ailem seni çok seviyor sen kıymetini bilmiyorsun diye seni suçlar.
Nişanlılık döneminde birçok kv, kp gelinini çok sever önemli olan düğün den sonra da sevmesi saygı duyması.
Ayrıca kimse kendi evladını atıp başkasını tutmaz. Kızları dünyanın en kötü evladı da olsa yine de onların evladı. Nişanlınızla tartışın bakalım ailesi kimin tarafını tutacak.
Bunlar boş laflar inanmayın mesafe koyun. Sizin de bir birey olduğunuzu kendi özeliniz olduğunu öğrensinler. Evlendikten sonra sınır çekmek zor olur.

Şu yorumlar insanı hayattan soğutur ya :))) Madur edebiyatı mı oynamak lazım güzel yorum alabilmek için içimden geldiği gibi yazdım işte.. Evet ben ilgiyi seviyorum özellikle anne baba ilgisini çünkü babasız ve anne şevkatinden mahrum büyüdüm ama bunun görümcemi kıskanmamla filan ilgisi yok.. Ben onu seviyorum hatta aile olmayı seviyorum yani benim düşüncemde görümcesiz bir hayat yok büyük bir aile var... Ama ona söylediklerim hakaret değil gerçekten öyle ve bunu herkes biliyor yani bir rahatsızlığı var biraz farklı..

Gelin hanım ile benzer problemler yaşayan biri olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Sizin ondan daha sosyal daha sıcak olmanız mizacınız işe ilgilidir,sizin daha iyi oldugunuzu göstermez.görümcenizin ise daha soğuk ve asosyal olması doğuştan gelen bi eksiklik değil aynı şekilde mizaç meselesidir.
Mesajlarınıza cevap vermemişse elinizden çay almamışsa "beni kıskanıyor"dan önce "bi yanlış mı yaptım"ı düşünmeniz ve görümceniz ile konuşmanız daha yapıcı bi çözüm olacaktır.
Ayrıca buraya konutu yazarken değil arkadaşa anlatırken "bu" demeniz çok çok dahakötü bahsettiğiniz bi canlı bi insan.ben kediye kuşa bile bu demeye cekiniyorum.siz eşyadan bahseder gibi bu demişsiniz

Valla ayni brnim kaynvalidem he kizimdan otesi sen benim kizimsin canimsin melegimsin ne oldu biz evlendik simdi benden kotusu yokk yani guvenme kaynvalideye yakinlasinca donusr kaynanaya

Kaş yapayım derken göz mü çıkarıyosun anlamadım
Sonradan açıklama adı altında eklediğin paragraftaki 'görümcemin doğumdan gelen eksiklikleri var' ne demek ?

Ya doğumda bir şey olmuş tam bende bilmiyorum biraz rahatsız işte sen ben gibi değil nişanlım ve annesi söyledi bunu ben de tam olarak sormadım nedir diye.. Çok sinirli mesela annesine olmayacak bir sebepten bağırıyor annesi susuyor rahatsız diye.. Biraz farklı yani tam bilmiyorum rahatsızlığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…