Ahh bu kayınvalideler ahh...

foolfancy

Eylül Hüma'm&Melike Sare'm
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
361
249
303
Benim sorunumda basliktan anlasildigi gibi kayınvalidem. Sagolsun 3, 5 yillik söz-nişan donemimde yapmadigini birakmadi ve evleneli daha 2 ay olacak yine is basinda! Sırf topuklu ayakkabiyi arabada giyerim dedim diye, bunca zaman bir kere istedigini yapmadim diye neler yapti. Meger hatunun derdi baskaymis icinde neler kurmuş neler inanamazsiniz. Hatta ben kendimi tanimasam oyle biri oldugumu dusunucem. Ne yuzsuzlugum kaldi ne iki yuzlulugum ne de eşime karsi oyun oynadigim.. yuregim oyle daraldiki nasil davranacagimi bilmiyorum ben bu kadina tek bildigim artik senden nefret ediyorum sevgili kayinvalidecegim ohh rahatladim:))

topuklu ayakkabıyı neden arabada giyiyorsun.kv neden kızıyor? gerçi kızılacak bir olay da değil.ahh ahaklıma ne geldi ben ilk evlendiğim zamanlar k kulübü ne arar.dertleşecek kimse yoktu.bende ya günlük tutardım yada dertli dertli şiir yazardım.içimden ne geçiyorsa şiire dökerdim.aklıma geldi bir anda.ALLAH kayınv islah etsin ne diyelim.daha yeni evlisiniz kv anlaşmak zordur. kısknç birde hep dediğim olsun tarzı kv olunca daha zor.

Son düzenleme:
Benim ayaklarimin yapisi topuklu ayakkabi giymeye pek uygun degil hemen parmaklarim sisme yapiyor haliyle canim cok yaniyor bende hemrn sismesin diye arabada gidecegimiz yere gidince giymek istedim ama yok efendim ya biri beni babetle gorurse kadin sorunlu hem kime ne ben ne giyiyorsam
? Biliyorum cok komik ama iste bu bir bahane meger neler varmis icinde oglunu ondan caldigimi herkese oynadigimi kendi ailemi bile sevmemi hazmedemeyen bir insan ahh ahh biktim artik neler soyledi telegonda neler hayatimdan cikmis oglu kimi secerse secsinmis sizce ben bu saatten sonra nasil bir tavir takinmaliyim onu gormeye bile tahammulum yok

erinde olsam gıcıklığıma hiç topuklu giymem onunla gideceğimiz yere ve çok az görüşürüm 2haftada 1 2 saat çok bile :)eşimin yanında bişey yokmuş gibi davranırım madem oyun oynadığını düşünüo oyna bari boşa gitmesin :)

yerinde olsam gıcıklığıma hiç topuklu giymem onunla gideceğimiz yere ve çok az görüşürüm 2haftada 1giderim 2 saat çok bile :)eşimin yanında bişey yokmuş gibi davranırım madem oyun oynadığını düşünüo oyna bari boşa gitmesin :)

arama sorma tatlım ve az ziyaret etmeye çalış
hiç takma bile yaaa
inan ki değmiyorlar bizimkininde yapmadığı kalmadı hala yapıyor bende artık ağzının payını veriyorum yapıştırıyorum lafı çünkü zamanla doluyorsun doluyorsun patlıyorsun
ama benden sana bi tavsiye sakın eşini karşına alma bu konularda daima arkanda olsun

mesafenizi koyun ve bunu hissettrin
çok nadir arayın sorun ve gidin taaa ki kendine çeki düzen verinceye kadar
bahane arıyoruş iindekileri kusmak için ve bulmuşta
bi daha kesinlikle o ortamı ona vermeyin
ve kesinlikle tarrışmayın
ben zamanında kendimi ifade etmek için konuşmaya çalışmıştım
nafile
kendi kendine içindekileri kustu,rahatladı
evde ağlayan,üzüntüden başı şişen ben oldum
şimdi zaten uzaktayız
yaz tatiline geldik bu 5. günümüz
laf sokuyor,kendi kendine poz yapıyor
umrumda değil,çünkü ne oldu d,ye bi sorsam ya da alındığımı göstersem yaygarayı kopartacak
Allah ın izniylen yarın gitcez,kurtulcam

Kayınvalideniz gerçekten garip bir kadınmış. Ona ne canım ister topuklu ayakkabı giyersiniz ister babet giyersiniz onu ilgilendirmez ki. Bende genç kızlığımda topuklu ayakkabı giyerdim hep evlendim özellikle hamile kaldığımda hiç topuklu ayakkabı giyinemedim. Şimdi 12 yıllık evliyim iki çocuğum var ve özellikle hamilelik dönemimden kalma alışkanlık sürekli spor, babet ya da düz taban ayakkabılar giyerim. Yakınlarımın düğünlerinde topuklu ayakkabı giyiniyorum abiye altına mecburen onda da daralıyorum ayaklarım ağrıyor resmen.

Topuklu işi bitti artık rüyasında görür zaten.ben birşey yokmuş gibi davrandığım için bu kadar tepeme çıktı ya neyse

Yok canım zaten uzuuun bir zaman gitmeyi aramayi düşünmüyorum gorumcemle kışkırtmaya çalışıyorlar beni ama tuzaklarina dusmeyec

Yaa bütün kvler hepmi aynı olur yaa sonrada gelinler suçlu gelinler oyuncu mübarek günlerimi bana zehir ettiya Allah sorsun hesabini mesafe koydum artık aramayı gitmeyi dusunmuyorum çünkü daha 2 aylık geline bu yapılmaz ki haketmedim Allah seninde
ardimçin olsun canım sen yine şanslisin uzaktasin:))

Off hemde ne garip birde başı sıkışınca ayilip bayilmasi varki sormayin haklida olsan aninda suçlu duruma düşürüyor insanı :/ insan halinden anlamak istemeyince kotulemek isteyince bahane çok basit bir olaydan kiyanet koptu asıl meseleler çok baskaymis haketmedim beni kaybettigiyle kaldı işinede geldi tabi

Hahaayt zeytin yedirmeyen kocadan sonra,babet giydirmeyen kaynana da çıktı:)

Boşver canım,bak keyfine...

Yalnız ayılıp bayılan kadından korkacaksın.Allah kolaylık versin.

ona mı sorucaksın ne giyeceğini? Allahallaaah.......

biraz uzak dur. ciddi ol cevaplarında canım. herkes yerini bilsin. kocan mıki ayakkabına karışacak...ben o kadar şikayet ederim kaynananmdan hiç kıyafetime ayakkabıma karışmaz. laf soksa da kimin umrunda tııınnnnnnnnnnnnnnnn

Hahaayt zeytin yedirmeyen kocadan sonra,babet giydirmeyen kaynana da çıktı:)

Boşver canım,bak keyfine...

Yalnız ayılıp bayılan kadından korkacaksın.Allah kolaylık versin.

Ahahaha zeytin yedirmeyen kocami bak cok merak ettim o konuyu canim :))) oyle yapiyorum tatlim bu surecte daha neler yapti nelerr ama artik gozum acildi )

Artik baya bir uzak duruyorum canim gitmiyorum evlerine eşim tek gidiyor yaptigi hakaretlerin bedelini odemeli artik dedigin artik tinnnnnn :)))

ben şundan artık adım gibi eminim ki erkek anneleri gelinleri az ya da çok mutlaka ama mutlaka kıskanıyorlar. sizin kv leriniz var bende o var uzakta diye çok sorun yaşamıyorum sanırım ama bende ki dert daha fena eşimin babannesi bizimle yaşıyor ve gerçekten her şeye müdehale ediyor. makinaya attığım çamaşıra kadar tepemde dikiliyor. elimden gelidiğince iyi davranmaya çalıştım başlarda ama şimdi nerdeyse hiç konuşmuyorum kimseyle görevlerimi yapıp kenara çekiliyorum evi otel gibi kullanıyorum. benimle hiç muhabbete bile girmesine müsade etmiyorum çünkü nefret ediyorum en güzel zamanlarımın içine ettiği için . bilinçli ya da bilinçsiz resmen kıskanıyorlar ben bunu gördüm bunu bilrim. ayrı eve çıkmamıza çok az kaldı resmen gün sayıyorum. ayrıldığım gün yeniden evlendiğim gün olacak Allah izin verirse...

Ayy babannemi valla cok zormus. İnsan evinde rahat rahat yatip kalkamazsa ne anlami olur ki o evin :-( hepsi ayni bence ogullarini kiskaniyorlar ne guzel seviyorlar birbirlerini diyeceklerine kendi himayeleri altina almya calisiorlar bende evlenince kv ile ayri sehirde oturcagim ama burada okuduklarim ve yasadiklarim sonunda korkmaya basladim bile..

o gençliğini yaşayamamış ise seninde yaşamanı istemez, ezik bir hayat yaşamış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…