Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.73 hamile kaldigimda 73 kiloydum şimdi 91 kiloyum göze batmiyor boyumdan dolayı ama eski bedenimi çok özledim siz normal dogummu yaptınız50 kilo ile hamile kaldım. Boyum 173cm. Doğuma girerken 75 kiloydum. 2 sene içinde 55e indim. Halen de 55-56 kiloyum. Ama benim bünyem yakıyor eskiden de kilo alamıyordum.doğumdan sonra normal kiloma ulaşabildim yani. Diyet yapmadım
Siz kaç kilo ile hamile kaldınız?
Boyum 1.73 hamile kaldigimda 73 kiloydum şimdi 91 kiloyum göze batmiyor boyumdan dolayı ama eski bedenimi çok özledim siz normal dogummu yaptınız50 kilo ile hamile kaldım. Boyum 173cm. Doğuma girerken 75 kiloydum. 2 sene içinde 55e indim. Halen de 55-56 kiloyum. Ama benim bünyem yakıyor eskiden de kilo alamıyordum.doğumdan sonra normal kiloma ulaşabildim yani. Diyet yapmadım
Siz kaç kilo ile hamile kaldınız?
Nasıl yaptınız diyet süt vermiyor musunuz58 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim
doğumdan sonra 64tüm
aradan 18 ay geçti şu an 58im
ama 1-2 ay öncesinde 4-5 ay diyet yaptım
2 sene oldu doğum yapalı 27 kilo gittiKızlar psikolojim bozuldu doğum yapmış bayanlara soruyorum doğum yaptıktan hemen sonra diyetsiz kaç kilo verdiniz ben şuan hamileyim 91 kiloya ulaştım
Sezaryen ile doğum yaptım.ama hızlı verdim ilk aylar biraz etkilendim karnımı da hafif sarmıştım.3-4 ay içinde vücut toparladı,çatlağımda olmamıştı sadece göğüslerim biraz deforme oldu 90normalde ama emzirirken 110a çıkmıştı ama eskiye oranlarsak kilo aldığım için daha iyiyim benBoyum 1.73 hamile kaldigimda 73 kiloydum şimdi 91 kiloyum göze batmiyor boyumdan dolayı ama eski bedenimi çok özledim siz normal dogummu yaptınız
yok canım, kızım 4,5 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım ve 6,5 aylıkken sütüm kesildi zaten o yüzden diyet yaptığım dönemde emzirmiyordumBoyum 1.73 hamile kaldigimda 73 kiloydum şimdi 91 kiloyum göze batmiyor boyumdan dolayı ama eski bedenimi çok özledim siz normal dogummu yaptınız
Nasıl yaptınız diyet süt vermiyor musunuz
Zaten ekmeği kesince kilolar gidiyor canımyok canım, kızım 4,5 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım ve 6,5 aylıkken sütüm kesildi zaten o yüzden diyet yaptığım dönemde emzirmiyordum
ama şu şansın var ki emz,rd,ğin sürece çok hızlı kilo vereceksin, eğer süt yapsın diye abur cubura saldırmaz, süt yapan diğer sağlıklı yiyeceklere yönelirsen çok hızlı bi şekilde diyetsiz kiloların gitmiş olur
çok kadın duyuyorum doğumdan sonra eski kilosundan bile zayıf olanları bi tanesi de beni arkadaşım kız doğum yapalı 4,5 ay oldu şimdiden eski kilosundan zayıf ve kız artık çirkinleşeceğim daha fazla kilo vermek istemiyorum diye kendini yemeye zorluyor
sütüm kesildikten sonra kilo vermem durduğu için diyetle destekledim ama diyet deyince aklına çook sıkı bi diyet gelmesin sadece abur cuburu kestim, ekmeği meyveyi azalttım o kadar
Sağol canım insan sasiriyir yanı ne ara bu kadar kilo aldım diyedoğumdan çıkar çıkmaz 6-7 kilo zaten gidiyor.sonraki iki haftada da içeri temizleniyor hızla o süredede 3-4 kilo gidiyor .yani 10-15 kilo veriliyor aldığın kilo ile orantılı tabikide şimdi hamilelikte 12 kilo alan birisi 7-8 kilo verir.
aynen öyle, bi de benim abur cuburum çoktu kilolarım gitsin diye bi ara bıraktım yemedim çok güzel verdimZat
Zaten ekmeği kesince kilolar gidiyor canım
110 mu maşallah benimseSezaryen ile doğum yaptım.ama hızlı verdim ilk aylar biraz etkilendim karnımı da hafif sarmıştım.3-4 ay içinde vücut toparladı,çatlağımda olmamıştı sadece göğüslerim biraz deforme oldu 90normalde ama emzirirken 110a çıkmıştı ama eskiye oranlarsak kilo aldığım için daha iyiyim ben
Ben şuan 7.ayimdayim canım bundan daha fazlasını da alacam yanıBence sağlıklı beslenirseniz eskisinden daha da fazla verebilirsiniz. Son donem çok alınıyor kilo.ne kadar var doğuma bilmiyorum ama son zaman daha fazla alınıyor. Takmayın kafanıza bende kendimi hiç yüzüstü uyuyamayacak gibi hissediyordum ilk yattığımda oh beeee demiştim :)
ayyy sizde mi :):):):)Bence sağlıklı beslenirseniz eskisinden daha da fazla verebilirsiniz. Son donem çok alınıyor kilo.ne kadar var doğuma bilmiyorum ama son zaman daha fazla alınıyor. Takmayın kafanıza bende kendimi hiç yüzüstü uyuyamayacak gibi hissediyordum ilk yattığımda oh beeee demiştim :)
evet canım son iki çok fazla kilo alınıyor110 mu maşallah benimse
Ben şuan 7.ayimdayim canım bundan daha fazlasını da alacam yanı![]()
Abur cubur gozum aramiyor pek yeşilliği severim ekmeği de biraz kistim mi verebilirim yaa:)aynen öyle, bi de benim abur cuburum çoktu kilolarım gitsin diye bi ara bıraktım yemedim çok güzel verdim
şimdi yine başladım abur cubura o yüzden ufak ufak almaya başladım yine
senin boyun da uzun şanslısın, dediğim gibi emzirme döneminde süt yapsın diye verilen şerbetlere, helvalara vs aldanma
bol su iç, bol yeşillik ye bak nasıl sütün oluyor
Göğsüm 110 olmuştu evet :) ama yine iyi toparladılar. Eskiden 90dı şimdi85. Ben direk göğüsten kilo alan bir tiptim eskiden de :)110 mu maşallah benimse
Ben şuan 7.ayimdayim canım bundan daha fazlasını da alacam yanı![]()
İns canım hamilelik güzelde kilo psikoloji bozuyir hakkatenevet canım son iki çok fazla kilo alınıyor
ama ne olur dert etme ya yerleşmeyen bir kilo olacağı için çok çabuk vereceksin kiloları bak gör
ooo süpermiş bu işteAbur cubur gozum aramiyor pek yeşilliği severim ekmeği de biraz kistim mi verebilirim yaa:)