ahh bu mesajlar

susmakicinyokbahanem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
120
8
11
32
Arkadaşlar çok merak ediyorum. Birisiyle konuşuyorum üst sınıftan.Genelde konu açan ilk mesajı atan tip.
Bi mesaj atıyo öle konuşuyoz falan ama bazen geç cevap atıyo 5 dakka falan bazen saniyesinde.
En sonkinde ise gördü ama yazmadı.Bikac gün sonra okunmadı yapmış.
Yani bunu anlamadığı mı düsünüyo olamaz heralde.
Okunmadı yapıp online olmak ne ya?
Sizde yaşıyo musunuz bu gibi durumlar ?
Amaç cool görünmek, sıkmamak ya da ego mu ?
Bi yerde okudum erkekler iltifatı ilgiyi gösterip geri cekiliyomuş kızdan bi hareket bekliyomuş güya !
(Bu arada messenger konuşması bahsi geçen )

Bu tiplere yapılacak en güzel şey kaale bile almamak. Bak sonra ıkına sıkıla nasıl başlayacak yine konuşmaya. Bu erkeklerin kafa bir acayip çalışıyor.
İnsanın aklına türlü türlü sey geliyo.Başkası mı var,yoksa kafa mı buluyo,sıkılınca mı bana yazıyo ? Kendilerini ne zannediyolar anlamıyorum

İnsanın aklına türlü türlü sey geliyo.Başkası mı var,yoksa kafa mı buluyo,sıkılınca mı bana yazıyo ? Kendilerini ne zannediyolar anlamıyorum
Akıllarınca "bak ben senin peşinden koşmuyorum" demeye çalışıyorlar. Bir tane vardı bende inat ettim 1 hafta yazmadım. Sonra bana "kaç gündür ne yaptın sen bir mesaj bile yazmadın" diye zırladı. Meğer benden bekliyormuş artist. İstediğini alamayınca kendini ele verdi :)

Ha ha kendini deşifre etmiş.Aslında varya benimkide niye yazmıyo diye düsünüyodur belki.Belki de içi içini yiyo bunların

bi kere böyle her hareketine bi anlam yüklemeye çalışmaktan vazgeç. Bilerek yapıyorsa bile böyle kafa yorarak onun istediği şeyi yapmış oluyorsun. akışına bırak gördü mü görmedi mi cevap niye vermedi diye sorgulamaktan vazgeç. Kendince bi taktik yapıp cool gözükmeyi planlayacak kadar boş bi tipse zaten salla gitsin. Ama gerçekten kafası dalgınken görüp sonra da unutmuş olabilir, ve ya tamamen whatsapp ın saçmalaması da olabilir.

Ben hiç böyle detaya girmiyorum ya kaç dkda cevap verdi gördü mü online mı.. Bence siz de öyle yapın takmayın umursamayın böyle kafanız daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…