- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
-
Zeki olduklarını zannediyolarErkekler tek kelimeyle bas belasi.
Zaten varya hiç ilk atan taraf olmam hep o atar bnde online oluyorum ama yazmıyorum.kaçan kovalanırı oynuyor olabilir. kovalamayın bakalım nolcak
Zaten varya hiç ilk atan taraf olmam hep o atar bnde online oluyorum ama yazmıyorum.
Çektim canım zaten soğutuyo bunlar insanı.Sinir ediyo ya.Kendini geri çek seni önemsese böyle yapmazdı sanırım
Dimi sonra ben yazsam bak farketti hemen yazdı olacak ama yazmayacaksın ki umrunda diilim diyecek geri gelecekiyi yapıyorsunuz bence. daha başlangıçta çok pohpohlamamak lazım
Zaten bi yazsın kapaklıycam açıkca sorsam mı niye böyle yapıyosun diyeSende hiç önemseme geç cevap ver. Kısa kısa cevaplar ver. Çek kendini geriye. Ondan anlıyor onlar
AynenHiç önemseme. Benim de başım da var bir tane. Nerden bulaştım nasıl bulaştım bilmiyorum. Yazma hiç geri çek kendini anlasın ne yaptığını.
İnsanın aklına türlü türlü sey geliyo.Başkası mı var,yoksa kafa mı buluyo,sıkılınca mı bana yazıyo ? Kendilerini ne zannediyolar anlamıyorumBu tiplere yapılacak en güzel şey kaale bile almamak. Bak sonra ıkına sıkıla nasıl başlayacak yine konuşmaya. Bu erkeklerin kafa bir acayip çalışıyor.
Akıllarınca "bak ben senin peşinden koşmuyorum" demeye çalışıyorlar. Bir tane vardı bende inat ettim 1 hafta yazmadım. Sonra bana "kaç gündür ne yaptın sen bir mesaj bile yazmadın" diye zırladı. Meğer benden bekliyormuş artist. İstediğini alamayınca kendini ele verdi :)İnsanın aklına türlü türlü sey geliyo.Başkası mı var,yoksa kafa mı buluyo,sıkılınca mı bana yazıyo ? Kendilerini ne zannediyolar anlamıyorum
Ha ha kendini deşifre etmiş.Aslında varya benimkide niye yazmıyo diye düsünüyodur belki.Belki de içi içini yiyo bunlarınAkıllarınca "bak ben senin peşinden koşmuyorum" demeye çalışıyorlar. Bir tane vardı bende inat ettim 1 hafta yazmadım. Sonra bana "kaç gündür ne yaptın sen bir mesaj bile yazmadın" diye zırladı. Meğer benden bekliyormuş artist. İstediğini alamayınca kendini ele verdi :)
bi kere böyle her hareketine bi anlam yüklemeye çalışmaktan vazgeç. Bilerek yapıyorsa bile böyle kafa yorarak onun istediği şeyi yapmış oluyorsun. akışına bırak gördü mü görmedi mi cevap niye vermedi diye sorgulamaktan vazgeç. Kendince bi taktik yapıp cool gözükmeyi planlayacak kadar boş bi tipse zaten salla gitsin. Ama gerçekten kafası dalgınken görüp sonra da unutmuş olabilir, ve ya tamamen whatsapp ın saçmalaması da olabilir.Arkadaşlar çok merak ediyorum. Birisiyle konuşuyorum üst sınıftan.Genelde konu açan ilk mesajı atan tip.
Bi mesaj atıyo öle konuşuyoz falan ama bazen geç cevap atıyo 5 dakka falan bazen saniyesinde.
En sonkinde ise gördü ama yazmadı.Bikac gün sonra okunmadı yapmış.
Yani bunu anlamadığı mı düsünüyo olamaz heralde.
Okunmadı yapıp online olmak ne ya?
Sizde yaşıyo musunuz bu gibi durumlar ?
Amaç cool görünmek, sıkmamak ya da ego mu ?
Bi yerde okudum erkekler iltifatı ilgiyi gösterip geri cekiliyomuş kızdan bi hareket bekliyomuş güya !
(Bu arada messenger konuşması bahsi geçen )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?