- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
-
Vayyy sagocuyum tabi tanıstığıma çok memnun oldum kuzen :)sagopa dinleyen birini gördüğüm için mutlu oldum ya:)))
Günleri, saatleri sayıyor bile olabilir hahaha. Bunun için en güzel şey seninde hiç bir şekilde iletişim kurmaman. Zaten ya usul usul yaklaşır yine ya da ..tir olup gider. Hiç önemseme bile rahat olHa ha kendini deşifre etmiş.Aslında varya benimkide niye yazmıyo diye düsünüyodur belki.Belki de içi içini yiyo bunların
Canım şimdi ben ondan bi atak bekliyorum ondanbi kere böyle her hareketine bi anlam yüklemeye çalışmaktan vazgeç. Bilerek yapıyorsa bile böyle kafa yorarak onun istediği şeyi yapmış oluyorsun. akışına bırak gördü mü görmedi mi cevap niye vermedi diye sorgulamaktan vazgeç. Kendince bi taktik yapıp cool gözükmeyi planlayacak kadar boş bi tipse zaten salla gitsin. Ama gerçekten kafası dalgınken görüp sonra da unutmuş olabilir, ve ya tamamen whatsapp ın saçmalaması da olabilir.
Tamamdır belkide sıkmak istemiyodurGünleri, saatleri sayıyor bile olabilir hahaha. Bunun için en güzel şey seninde hiç bir şekilde iletişim kurmaman. Zaten ya usul usul yaklaşır yine ya da ..tir olup gider. Hiç önemseme bile rahat ol
Vayyy sagocuyum tabi tanıstığıma çok memnun oldum kuzen :)
Arkadaşlar çok merak ediyorum. Birisiyle konuşuyorum üst sınıftan.Genelde konu açan ilk mesajı atan tip.
Bi mesaj atıyo öle konuşuyoz falan ama bazen geç cevap atıyo 5 dakka falan bazen saniyesinde.
En sonkinde ise gördü ama yazmadı.Bikac gün sonra okunmadı yapmış.
Yani bunu anlamadığı mı düsünüyo olamaz heralde.
Okunmadı yapıp online olmak ne ya?
Sizde yaşıyo musunuz bu gibi durumlar ?
Amaç cool görünmek, sıkmamak ya da ego mu ?
Bi yerde okudum erkekler iltifatı ilgiyi gösterip geri cekiliyomuş kızdan bi hareket bekliyomuş güya !
(Bu arada messenger konuşması bahsi geçen )
İnstada superisi.mf konserde yakından cektiğim videolar var ben sagoyu cok seviyorum öle böle diilBen de memnum oldum, gurbette Türk bulmuş gibi oldum valla.Bir de sevdiğim bir şarkısı olunca(hangisini sevmiyorsun desen cevabım yok) kanım kaynadı.Benim resmin altındaki yazı da sagodan.
Dimi gönül islerinde olmuyoCan'ım kardeşim konu sahibi;
Benden sana bir abla nasihati:
- hayatında hiçbir konuda strateji gütme, hele ki gönülde.
Olmuyor :)Dimi gönül islerinde olmuyo
Dimi sonra ben yazsam bak farketti hemen yazdı olacak ama yazmayacaksın ki umrunda diilim diyecek geri gelecek
Doğru diyosun zor kız olunca daha değerli oluyokesinlikle. bence başlangıçta kendini çektiğinde daha değerli oluyorsun yoksa daha en başta adam cepte görebilir seni
Doğru diyosun zor kız olunca daha değerli oluyo
Demek ki geneli başta cool takılmaya calısıyobaşlangıçta bizimki de yok geç cevap vermeler yok bir cool havalardaydı ilişki düşünmüyorum dedim yelkenleri suya indirdi 2 ay süründürdüm valla
Messengera girdiğinde sohbeti acmadan önce bi süre dokunuyosun bi pencere cıkıyo okunmadı olarak isaretle diyosunOkunmadı nasol yapılıyor
Demek ki geneli başta cool takılmaya calısıyo
Bende bozuldum zatenKurnaza bak :)
Ben olsam cok bozulurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?