- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
Cok seviyorum
Evet celladima asigim sanirim ama sukur ki beynim degil kalbim devredisi...rahat olmayan yanim beynim degil kalbim
Mutsuzum hep hayallerimle yasiyorum. Gunun onemli saatlerinde hala hayaller kurarak vakit geciriyorum.Bazen genc bir anne ve bebeğini gorunce gozlerim doluyor. El el evli ciftler goruce uzun hayallere daliyorum kalbim daglaniyor en guzel yerinde hayalimin...
Biliyorum normal biri degil hatta tam bir ruh hastasi. Tehditler ana babaya kufurler namusuma kufurler sorumsuzluklar ve daha neler neler. Ailemden nir kisi bile onu istemiyor rezilliklerini herkese göstermiş durumda
Ben cok sans verdim
Özgüvenim enerjim kalmadi
Asiri fedakar oldum
Hata aradim kendimde ama hatam cahil olmamdi sanirim
Kafam cok karışık hayata adapte olamiyorum
Hic bir alanda basarili biri olamiyorum
Hep dalgin biriyim
Hep donmek istiyor
Biliyorum olmaz onunla asla olamaz
Ama birakmiyor iste
Hep gozumun onunde
Ama affedemem donenemem ve mutlu olamam onunla biliyorum
Evet celladima asigim sanirim ama sukur ki beynim degil kalbim devredisi...rahat olmayan yanim beynim degil kalbim
Mutsuzum hep hayallerimle yasiyorum. Gunun onemli saatlerinde hala hayaller kurarak vakit geciriyorum.Bazen genc bir anne ve bebeğini gorunce gozlerim doluyor. El el evli ciftler goruce uzun hayallere daliyorum kalbim daglaniyor en guzel yerinde hayalimin...
Biliyorum normal biri degil hatta tam bir ruh hastasi. Tehditler ana babaya kufurler namusuma kufurler sorumsuzluklar ve daha neler neler. Ailemden nir kisi bile onu istemiyor rezilliklerini herkese göstermiş durumda
Ben cok sans verdim
Özgüvenim enerjim kalmadi
Asiri fedakar oldum
Hata aradim kendimde ama hatam cahil olmamdi sanirim
Kafam cok karışık hayata adapte olamiyorum
Hic bir alanda basarili biri olamiyorum
Hep dalgin biriyim
Hep donmek istiyor
Biliyorum olmaz onunla asla olamaz
Ama birakmiyor iste
Hep gozumun onunde
Ama affedemem donenemem ve mutlu olamam onunla biliyorum