- 14 Aralık 2019
- 206
- 155
- 18
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
Yavasim diye, yaptigim analizi elimden alip, yerine baska birsey veriliyor, ve iyi de simdi buna ne yapicam, notlarima bakmam lazim deyince de "ezberlemis olman gerekiyor!" yanitiyla resmen samar oglanina donmus gibi hissediyorum.Merhaba 4 gunde hicbisey anlasilmaz siz orada yenisiniz bence o sizi yargilayan kisilerin hatasi bu. Sakin onlarin sozleriyle haraket etmeyin yavas yapin saglam yapin belki orasi toksik bir is ortami ve size bu yuzden boyle davraniyorlar yoksa cok tuhaf 4 gunluk kisiyle boyle konusmalari... lutfen kendinizi demoralize etmeyin baskalarinin laflari izerinden kendinize bakmayin, Kendinize degerinizi hatirlatip motivasyonununuzu yukseltip devam edin. Dha onceki is yerimde boyle kotu bi zamanda bana yoneltilen olumsuz elestirilere kulak tikayip isime devam ettim ve o bana laf soyleyenler daha sonraki performansimin ardindan utandilar soylediklerinden. Ama burda is sizde bitiyor kendinizden kisa zamanda cok sey beklemeyin bekleyenlere de aldanmayin rasyonel bir beklenti degil hersey zamanla ogreniliyor.
Pazar sabahi oldu, tam 1.5 gun gecti ve sifir uykuyla devamli agliyorum.
Allahim sen bana ne olur sabir ver.