Ahh cok seviyorum

Ben o çok sevdiğim adamdan nişanlımdan bana hakaret etti diye ayrıldım.
Hala seviyorum.
Ama bana saygısı olmayan insanın yanımda yeri yok.
Anne babana hakaret etmiş nasıl hala affetmekten bahsediyorsun sen ya....

Çivi çiviyi söker kardeş.. Etrafına alıcı gözle bakmaya başla tez vakitte

çok mu işsizsin sen ? bu hayaller falan boş insan tavırları , az bi kendine meşgale bul mesela kendini topluma yönlendir bir işin elinden tut yararlı ol topluma , annene neler demiş hala seviyorum diyorsun hayır utanmıyor musun cidden soruyorum ? ben yazmaya bile utanırım biri anneme o.. diyecek ben seviyorum diyemem utanırım yazık gerçekten kendine gel bence.

Bende tam olarak inu yazacaktım sizinki bağımlılık ve alışkanlık olmuş. hazır sevip her şeyini bildiğiniz birinden vazgeçmek sizi korkutuyor. ilerde çok daha mutlu olacağınız söylense geleceği göstermek mümkün olsa asla affedip barışmazsınız.korkunuz bundan sonra mutsuz olup unutamamak.ama hayatta hiç bir şeyin garantisi yokki. üstelik bu kişi ailenize bile hakaret etmiş. iyi olaylar aklınıza gelince midenizi bulandiran olaylari düşünün. iş insanın kendinde bitiyor. bu beni mutlu edemez deyip güçlü olduktan sonrası gelir zaten. iki günde mutlu mesut bir yaşama dönemez kimse mutlaka acı çekilecek ama sonra zamanla şimdiki gibi hissetmeyeceksiniz.
Cok guzel anlatnissiniz herseyi
Durum böyle evet
Uzum zamandir ayrıyim insallah devam ettirebilirim

çok mu işsizsin sen ? bu hayaller falan boş insan tavırları , az bi kendine meşgale bul mesela kendini topluma yönlendir bir işin elinden tut yararlı ol topluma , annene neler demiş hala seviyorum diyorsun hayır utanmıyor musun cidden soruyorum ? ben yazmaya bile utanırım biri anneme o.. diyecek ben seviyorum diyemem utanırım yazık gerçekten kendine gel bence.
Bir sürü messgalem var
Topluma kendime faydali bir cok isin icindeyim zaten ama buna ragmen gunun bellibir kismi onu düşünmekle geciyor
Anneme kufur etmesi geldigi sin nokta oldu uzun suredir ayrıyim ben ama sirekli etrafimda olmasi ve yalvarmasina dayanamamaktan orkuyorum
Affetmeyi dusunme konusu olsun sevmem veua bagimliligim olsum bundan utanmiyorum cunku bu durumla savasiyorum

Ben o çok sevdiğim adamdan nişanlımdan bana hakaret etti diye ayrıldım.
Hala seviyorum.
Ama bana saygısı olmayan insanın yanımda yeri yok.
Anne babana hakaret etmiş nasıl hala affetmekten bahsediyorsun sen ya....
Kendini hakki cikarmayi her zaman basarirdi ve ben sucu kendimde aradim bu yüzden de küfür etmesinden bile kendimi sorumlu tuttuğum zamanlar oldu
Kisacasi psikolojimi bozmasina izin vermisim ben
Keske senin gibi ilk yanlisinda bitirseymisim

Anneye babaya dil uzatacak he? o dili kökünden koparırlar, arkadaşım topla kendini gözünü aç, iyi zamanlarını düşünme, aklına kursağında bıraktığı heveslerini, iyi niyetle yaptığın şeyleri piç etmesini getir. Allah kalbine soğıukluk verir inşallah.

Kendini hakki cikarmayi her zaman basarirdi ve ben sucu kendimde aradim bu yüzden de küfür etmesinden bile kendimi sorumlu tuttuğum zamanlar oldu
Kisacasi psikolojimi bozmasina izin vermisim ben
Keske senin gibi ilk yanlisinda bitirseymisim

Ya aynısını yaşadım şaka gibi tek ben yaşadım sanıyodum, küfürlerinde bile onu haklı gördüm çok büyük aptalım ne ben ne ailem o küfürleri haketmedi sen ve senin ailende öyle emin ol buna..

Annenize ettiği küfürü unutmayın yeterde artar nefret edip uzaklaşmanıza. Hasta,sinirli vs gibi bahaneler bulmaktanda vazgeçin bir an önce. Sizi doğuran kadına ettiği laf bile yetmeli unutmanız için

Back
X