Ahh, hemcinslerimiz...

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerim, kromozomdaşlarım :)
Dün birkaç aydır görmediğim "YAKIN" bir arkadaşımın babası cafe açmış oraya gittim. O ve onun iki arkadaşı muhabbet ediyorduk. Kendisini ta ünv yıllarından tanırım. Hep zayıf bir kızdı. Balıketli hiç olmadı. Ben ise balık etli idim hep. Son zamanlarda diyet yapıyorum. birkaç aydır kilo vermem dursa da o gördükten sonra zayıfladım. Fakat hala zayıfım denemez. hala balıketliyim. O zaten zayıf olmasına rağmen yoğurtlu kür uygulamış ve iyice bir deri bir kemik kalmış. Görünce ona dedim ki aa ne kadar zayıflamıssın iyice manken olmuşsun. Sonra oturduk bana diyo ki aa sen de ne kadar zayıflamıssın. Sakın daha diyet yapma yanakların gider sonra( hala yanaklarım var yani hala kilolu oluğum diyet yapmam gerektiği çok açık ) yüzün çöker daha diyet yapma bunu koru
Neden böyleyiz? Biz kadınlar neden böyleyiz? Bir erkek asla böyle bir şey yapmaz. Biz ne kazık yiyorsak küçüklü büyüklü hep kendi hemcinslerimizden yiyoruz aslında.

Yani aslında buna "kazık" denmeli mi ayırdına varamadım şu an ama, eğer kötü niyetli söylediğini düşünüyorsan bu seni kendisine rakip olarak gördüğündendir.
Bi erkek bunu yapmaz, çünkü karşı cinsi rakip olarak görmesi teknik olarak mümkün değil.

Bu arada gerçekten fikri o olduğu için kurmuş olabilir o cümleleri. Eğer seni bu zamana kadar hep balık etli gördüyse, o halini görmeye alışık olduğundan, seni öyle kabullendiğinden ve sana erkek gibi "alıcı" gözle bakamadığından, daha fazla zayıflamış halini gözünde canlandıramamış olabilir.
Kötüye şaapmamak lazım hemen.

Yani aslında buna "kazık" denmeli mi ayırdına varamadım şu an ama, eğer kötü niyetli söylediğini düşünüyorsan bu seni kendisine rakip olarak gördüğündendir.
Bi erkek bunu yapmaz, çünkü karşı cinsi rakip olarak görmesi teknik olarak mümkün değil.

Bu arada gerçekten fikri o olduğu için kurmuş olabilir o cümleleri. Eğer seni bu zamana kadar hep balık etli gördüyse, o halini görmeye alışık olduğundan, seni öyle kabullendiğinden ve sana erkek gibi "alıcı" gözle bakamadığından, daha fazla zayıflamış halini gözünde canlandıramamış olabilir.
Kötüye şaapmamak lazım hemen.
haklısın o zman kendisi niye o kadar diyet yapmıs zaten zayıftı

haklısın o zman kendisi niye o kadar diyet yapmıs zaten zayıftı
Canım o kendisine alıcı gözle bakabiliyordur çünkü, daha fazla zayıflamanın kendisinde daha iyi duracağını düşünmüştür; sen de kendine alıcı gözle bakabiliyorsun ki diyet yapayım/ yapmayayım kararını verebiliyorsun. Ama o sana alıcı gözle bakamamış olabilir yani.

senin kilon iyi deyip ne zaman bir araya gelsek bir şekilde spor yapıyor musun şunu şöyle yesen bunu bööyle yesen diyenler mi ararsın, diyetisyene başlayınca 5 kilo versen aslında yeter diyen arkadaş aaa ihtiyacın mı var ki der oldu ... gitme ne gerek var bile dedi ... her cinsi mevcut mübareklerin :) benim kilolar yedi düvele dert oldu :)) gül geç... az görüş kafan rahat etsin....

senin kilon iyi deyip ne zaman bir araya gelsek bir şekilde spor yapıyor musun şunu şöyle yesen bunu bööyle yesen diyenler mi ararsın, diyetisyene başlayınca 5 kilo versen aslında yeter diyen arkadaş aaa ihtiyacın mı var ki der oldu ... gitme ne gerek var bile dedi ... her cinsi mevcut mübareklerin :) benim kilolar yedi düvele dert oldu :)) gül geç... az görüş kafan rahat etsin....
aynen öyle dedim dün kendime karar aldım zaten az ve öz arkadaş iyisi. gitme ne gerek var nedir Allah aşkına kızlar kerkesi kendilerine olası rakip görüyolar o yuzden böyle oluyo ben ce ayyy onu değil beni beğensin herkes ben ce bbunun altındaki psikolojı bu

aynen öyle dedim dün kendime karar aldım zaten az ve öz arkadaş iyisi. gitme ne gerek var nedir Allah aşkına kızlar kerkesi kendilerine olası rakip görüyolar o yuzden böyle oluyo ben ce ayyy onu değil beni beğensin herkes ben ce bbunun altındaki psikolojı bu

kız zayıflarsak belki bizde öyle oluruz :))) şişmansak yicez yutcaz o lafları kaçarımız yok :) zaten kadınlar kadınlar için süslenir püslenir :)) çok hoşuz valla hani kedilerde bölgesini işaretlemek için çiş yapar ya bana hep onun gibi gelir bu haller :))

kız zayıflarsak belki bizde öyle oluruz :))) şişmansak yicez yutcaz o lafları kaçarımız yok :) zaten kadınlar kadınlar için süslenir püslenir :)) çok hoşuz valla hani kedilerde bölgesini işaretlemek için çiş yapar ya bana hep onun gibi gelir bu haller :))

Ben o kafadaki kadınların hepsinin kafasına bölgemi işaretleyeyim emi

Bence iyi niyetle şöylemiş.. Belki kilo almaya çalışıyor. Daha zayıflayınca da sana yalan söylemiştir diyetteyim diye.. Çok zayıflık iyi değil. Bana yakışmıyor mesela bir kere aşırı zayıflamıştım ve yanaklarım çökmüştü resmen zombi gibiydim.

Bence iyi niyetle şöylemiş.. Belki kilo almaya çalışıyor. Daha zayıflayınca da sana yalan söylemiştir diyetteyim diye.. Çok zayıflık iyi değil. Bana yakışmıyor mesela bir kere aşırı zayıflamıştım ve yanaklarım çökmüştü resmen zombi gibiydim.
o zman daha kötü yalan söylüyorsa. Ama biliyorum öyle değil gayet diyette

Back
X