ahh koca!ben ne yapacağım bu evlilikle!!

selam kızlar forumu uzun zamandır bılıyordum. yenı uye oldum... guzel gıden bır ılışkı evlılığe dönüştü bundan 9 ay önce. Çoğu kişi gbı kv sorunumda yok. Eşim ev işlerinde olsun vs. bana yardımcıdır,parasını kurusu kurusuna anlatır şunu yaptım bunu harcadım vs. dışarda vakıt geciriz tatılımızı yaparız sevgili hayatı gibidir evliliğimiz.Birbirimize süprizler yaparız ben kendıme bakan seven bır kadınım. Diyeceksiniz ki peki tubitak senın derdin ney_? bana ihanet girişiminde bulundu affetım. aileler girdi araya zaten köpek gibi pişmandı. İhanet girişimi diyorum çünkü eyleme gecen birsey yok. yanı bır kadın ılışkı fln değil. facesının sifresını bılmeme ragmen orda bır kaç mesajını okudum arkadasına atmış belkide hava atmak ıstemıştır dıye dusundum sordum ve ıtıraf etti .bu olaydan 1 gun önce sabaha kadar kavga etmiştik ertesi gun iş için seminere gitti (il dışı değil akşam evdeydi) Gittiği seminerde bir kadın yaklaşmak ıstemış bızımki de karşılık vermiş kadın görüşelim falan dıyınce kocam bır an kendıne gelmış olmaz diyip kesip atmış muhabbeti. BU bile eşime olan güvenımı mahfetti ondan hiç beklemezdim bu hale gelecek bır ılıskımız yoktu. neyse 1 seferlık olduğu ıcın affettım gereckten pişmadı birbirimizi hala seviyorduk ayrılmayı hiç kabul etmedi .Neyseki sonra ki günler aylarda hep takıp ettım bır falsosu yoktu. Nıhayetınde yavaş yavaş toparladık ıyı gıtmeye başladı evlılığımız döndü eskiye. Fakat, Eşim son zamanlar ufak birseye bıle sinirleniyor. kıskançlığı zaten tavan yapmış durumda aslında eskiden de böyleydi evlenince de iyice arttı. Hele ki sinirlenince küfür etmesi beni çok rahatsız ediyor. dün gece farklı bır konu yuzunden tartıştık ben çok bağırdım oda ustume yürüdü... şimdi keşke affetmeseydım boşansaydım diyorum ! bir yandan da seviyorum ne yapacağım nezaman oturacak bu evlilik...:19:

K.bkma ama siz dert gor, memissinz

Esinizin sadakat problemi var gibi geldi bana. Iyi bir ders vvermelisiniz

Esinizin sadakat problemi var gibi geldi bana. Iyi bir ders vvermelisiniz

buyuk bır kavga ettık o hıc bırsey demedı bağırdım kırdım döktüm vurdum.
,,,bır kaç gun annemde kaldım hergece ağlama nöbetleri o hepsini gördü vicdanı sızladı

herkesın yükü dağı kendıne bana bunlar ağr geldi. siz hiç eşinizin sadakatsizliğini gördünüz mü_?

Canim simdi anlatsam sayfalar sigmaz ama bunada çok sukur ben kaynnmla yasadim bir yil telefonsuz kaldim esim yurtdisinda babasini arrdi bni konustrmasi icin annesnn llafina innrdi dgnn ortasnda niye lovobaya gittim diye kynnmdan kufur yedim esime anlatym derken bna hak versin diye annesini aradi gocebe gibi kynnmlrdayz onlari gec eskiden kaynnmla ayni odada yatardim ama sabir ettim dayandim olsun dedim tabiati bu dedim simdi evim oluyorelimde ipad var ......? Ben o yuzden bisi gormemissin dedim yanlis anlamanizi istmm

Canim simdi anlatsam sayfalar sigmaz ama bunada çok sukur ben kaynnmla yasadim bir yil telefonsuz kaldim esim yurtdisinda babasini arrdi bni konustrmasi icin annesnn llafina innrdi dgnn ortasnda niye lovobaya gittim diye kynnmdan kufur yedim esime anlatym derken bna hak versin diye annesini aradi gocebe gibi kynnmlrdayz onlari gec eskiden kaynnmla ayni odada yatardim ama sabir ettim dayandim olsun dedim tabiati bu dedim simdi evim oluyorelimde ipad var ......? Ben o yuzden bisi gormemissin dedim yanlis anlamanizi istmm

anlıyorum. dağına göre kar misali. rabbım bu gecenın hurmetıne ıyı etsın kalplerımızı. inş ihanetin en ufagını bıle yasamazsınz..

anlıyorum. dağına göre kar misali. rabbım bu gecenın hurmetıne ıyı etsın kalplerımızı. inş ihanetin en ufagını bıle yasamazsınz..

Gerdek gecesi esimle olmdn korktum diye bni hastaneye aldilar kiz degilim belki diye inanirmisiniz cokk igrencti bunlari desem esim bna ihanet etmedi ama etmeyecegi anlamina glmez allah korusun canim boswer takma etme salla gitsin.....
KOCA BIR KUS MISALI......
ELINDE TUTARSIN ....(SIKILIR)
HAFIF ACARSIN ....(KACAR)
COK SIKARSIN ....(OLUR).....allah korusun en iyisi boswermek siz ustune dusdukce o simaracak yapmadgi seyleri yapacak
uzaktan arastir .... mesela teline hesap acin kiminle gorusurse gorussun telden gecmisten silse bile o hesaptan silinmez o nekadar uyaniksa siz daha uyanik olun ama gostermeyinnn.......

Adam aldatmamış ki vir kadının ilgisini reddetmiş ben aldatma göremedim.eşlerinize ilgi duyan insanlar olabilir önemli olan eşin tutumu...adam reddetmiş. Bi ilişki yaşanmamış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam aldatmamış ki vir kadının ilgisini reddetmiş ben aldatma göremedim.eşlerinize ilgi duyan insanlar olabilir önemli olan eşin tutumu...adam reddetmiş. Bi ilişki yaşanmamış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyide canım dedım ya fcabookta mesajını gordum arkadasına cekmıs olayı anlatan mesajda yazan guzel kızdı aksiyon olabilirdi fln gülücükler.... yazdığı arkadasta ne hikmetse emlakçı görünce beynımden vurulmusa dönmüştüm.. :((:20:

ezgi diye bi arkadaş vardı sürekli konu açıyodu bi ara eşimin ihanet girişimi diye bu kadar benzerlik olur hatta nedense senin ezgi olduğunu düşündüm bi an neyse eşinin ihanet girişiminden sonra affettim diyosun ya işte o öyle olmadı çünkü eğer affediyosan yeni bi sayfa açmak lazım ama sen eminim öyle yapmadın hayatı zehir ettin ikinize de sanırım eşinin de psikoloji bozuldu iyice bence biraz kendinizi toplayın artık eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyosanız herşeyi de bu kadar büyük bi sorun haline getirip karşınızdakinin sabrını denemeyin..:6:

Ben bu olayi sadakatsizlik olarak algilarim.yuz vermeseydi kadin nasil yanasirdi.bi de kac gunde cereyan etm8s bu olay.arkadasiyla paylasmis bi de cok igrenc.reddettim demis ne malum belki kadin evli olduginu falan anladi o olmaz dedi.iyice paranoya oldum ama insanoglu cig sut emmis derler.bence bi psikologa gidin.

mrh..
bende senın gibiyim hatta konunu okurken ben yazmışım gibi geldi...
severek evlendık.
9 aylık evlıyız.
küçük bir girişimi oldu bizimde evlılığımız sızınkı gibiydi.
neyse benımde guvenım ınanılmaz sarsıldı.
suan 9.aydayım bu olay 4 ay once oldu bır dahada bısey yakalamadım ama güvenım yerle bir oldu.
bende aynen senın gibi hep boşansam mı dıyorum...
muhtemelen sende ankaradasın...

ezgi diye bi arkadaş vardı sürekli konu açıyodu bi ara eşimin ihanet girişimi diye bu kadar benzerlik olur hatta nedense senin ezgi olduğunu düşündüm bi an neyse eşinin ihanet girişiminden sonra affettim diyosun ya işte o öyle olmadı çünkü eğer affediyosan yeni bi sayfa açmak lazım ama sen eminim öyle yapmadın hayatı zehir ettin ikinize de sanırım eşinin de psikoloji bozuldu iyice bence biraz kendinizi toplayın artık eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyosanız herşeyi de bu kadar büyük bi sorun haline getirip karşınızdakinin sabrını denemeyin..:6:

merhaba yenı gördüm cevabınızı. evet benzer konular okudum ihanet girişimi hatta evinde ıhanet eden ığrenc adamlar vs. bende ama ben yenı uyeyım farklı bırısıyım ne yazık ki... ıns boyle seyler olmaz bukadar cok oldugunu yemınle bu forumda gördüm cevrem hep mutlu 4+4 lük evlilik imajları varken yalnızlık bunalmışlıkla açtım uye oldum arkadasım.

Back
X