- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
selam kızlar forumu uzun zamandır bılıyordum. yenı uye oldum... guzel gıden bır ılışkı evlılığe dönüştü bundan 9 ay önce. Çoğu kişi gbı kv sorunumda yok. Eşim ev işlerinde olsun vs. bana yardımcıdır,parasını kurusu kurusuna anlatır şunu yaptım bunu harcadım vs. dışarda vakıt geciriz tatılımızı yaparız sevgili hayatı gibidir evliliğimiz.Birbirimize süprizler yaparız ben kendıme bakan seven bır kadınım. Diyeceksiniz ki peki tubitak senın derdin ney_? bana ihanet girişiminde bulundu affetım. aileler girdi araya zaten köpek gibi pişmandı. İhanet girişimi diyorum çünkü eyleme gecen birsey yok. yanı bır kadın ılışkı fln değil. facesının sifresını bılmeme ragmen orda bır kaç mesajını okudum arkadasına atmış belkide hava atmak ıstemıştır dıye dusundum sordum ve ıtıraf etti .bu olaydan 1 gun önce sabaha kadar kavga etmiştik ertesi gun iş için seminere gitti (il dışı değil akşam evdeydi) Gittiği seminerde bir kadın yaklaşmak ıstemış bızımki de karşılık vermiş kadın görüşelim falan dıyınce kocam bır an kendıne gelmış olmaz diyip kesip atmış muhabbeti. BU bile eşime olan güvenımı mahfetti ondan hiç beklemezdim bu hale gelecek bır ılıskımız yoktu. neyse 1 seferlık olduğu ıcın affettım gereckten pişmadı birbirimizi hala seviyorduk ayrılmayı hiç kabul etmedi .Neyseki sonra ki günler aylarda hep takıp ettım bır falsosu yoktu. Nıhayetınde yavaş yavaş toparladık ıyı gıtmeye başladı evlılığımız döndü eskiye. Fakat, Eşim son zamanlar ufak birseye bıle sinirleniyor. kıskançlığı zaten tavan yapmış durumda aslında eskiden de böyleydi evlenince de iyice arttı. Hele ki sinirlenince küfür etmesi beni çok rahatsız ediyor. dün gece farklı bır konu yuzunden tartıştık ben çok bağırdım oda ustume yürüdü... şimdi keşke affetmeseydım boşansaydım diyorum ! bir yandan da seviyorum ne yapacağım nezaman oturacak bu evlilik...![]()
K.bkma ama siz dert gor, memissinz