Ahh ne zor!

Wendy24

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
64
45
18
Yakın tarihte düğünümüz var ve bu süreci can sıkacak herhangi bir sorun yaşamadan sadece heyecanla geçirelim diye telkinde bulunmuştuk birbirimize. Nitekim de öyle oldu, sıkıntısız geçirdik sayılırdı ta ki bugüne kadar. Zihnen cok yorgunum ve şimdiden yapacağımiz balayının hayalini kuruyorum diyebilirim. İşte bu balayı yeri konusu tartışmamızın çıkış noktası oldu. Başlıca para birimleri yaz donemindeki kadar başını alıp gitmeden yurtdışında balayı yapma konusunda anlaşmıştık. Ama vizenin ucu ucuna yetişmesi,yetisememesi sebebiyle iptal ettik. Bir şeylerin olmaması değil, olur gibi olup olmaması sinir bozucu olan durum. Bu süreçte hiçbir şeyi bu kadar istememistim ve de. İptaline üzüldüğüm ve tripvari bir kac soylemim için nişanlım beni memnuniyetsizlik ve nankörlükle itham etti. Ben kesinlikle kabul etmedim bu söylemleri. Beni asıl üzen tüm olumlu şeyleri göz ardı edip olumsuz olanlara yönelmesi. Hep renkli çiçekler gibi mi olacağız? Arada bir solduğumuzda da birbirimize katlanamiyorsak ne anlamı var ki atacağimiz imzanin? Mutsuzlukta da beraber olmak gerekmiyor muydu, ya da ben mi yanlış anladım evliliği. Tüm güzel şeyler beraber olacak ama firtinada herkes kendi köşesine çekilip dinmesini mi bekleyecek? Bir türlü anlatamıyorum, elimde plaket ve takdir belgesi ile benim için yaptıklarına teşekkür edeyim istiyor sanırım. Her şey söylemden mi ibaret ki, ilk kez barbie bebeği olmuş kız çocuğu gibi sevinirken yanımda ama Murat Kekilli'nin tımarhanedeki klibinde olduğu gibi davransam olmayacak mı mesela? (Tabi ki öyle davranmiyorum da)

Hele ki bu olayda kesinlikle kötü bir söylemim olmadı. evet birazcik trip atmıs olabilirim ama karsilik verip sonuç olarak liseli gibi engel atmasina (kendisi 32yasindadir) ve bugünü böyle kapatmamiza gerek var mıydı?

Ne kadar komik değil mi su durum? Kendini genel olarak haklı bulduğu için savunmalarımı geçersiz sayiyor. Evlilik ve iletisim konulu eğitim varsa oraya mi gitmeli bilmiyorum. Tek bildiğim sac dokulmesinin stresle bi ilgisi varsa ve ben bu şekilde bı iletişim devam ettirirsem başımda saç kalmayacağı.

Son düzenleme:
Balayı hayaliniz olamadığı için üzüldünüz ve buna müstakbel eşiniz nankörlükle suçlayarak cevap verdi, öyle mi?
Daha sonra gideriz, bize hayat hep balayı gibi olumlu cümleler kurması gerekirken.
Mantık budur, eşi olması gerekmez.
Bir insan herhangi bir konuda üzgünse ona teselli verilir ve başka şeylerle umutlandırılır.
Başka bir sorununuz olmadığına emin misiniz?

Demek ki gergin ve aksilikle dolu bi evlilik sureci gecirseydiniz -ki cok normal- balayi yeri bakacak kadar bile nisanli kalmayacaktiniz

Erkeklerin genel tavrı böyle oluyor zaten. Evlilikte genelde yaşanan şeyler bu yönde oluyor ne yazıkki her an insanlar birbirlerine anlayışlı şöyle böyle telkin vermiyor keşke herşey öyle olsa

Balayı hayaliniz olamadığı için üzüldünüz ve buna müstakbel eşiniz nankörlükle suçlayarak cevap verdi, öyle mi?
Daha sonra gideriz, bize hayat hep balayı gibi olumlu cümleler kurması gerekirken.
Mantık budur, eşi olması gerekmez.
Bir insan herhangi bir konuda üzgünse ona teselli verilir ve başka şeylerle umutlandırılır.
Başka bir sorununuz olmadığına emin misiniz?

Konunun aynı yerine bı kelime kalıbı ekledim. Tripvari bir kaç soylemim oldu. Ama sonu tartışmaya gitmeyecek şeylerdi bunlar. Şuan izindeyiz ve düğün sonrası 15gun de aynı şekilde. Ben istiyorum ki icimize sinecek gercekten istedigimiz bı yer olsun. Cunku ben Bi sure izin alamam..

Klasik balayı Antalya'ya gideriz diyor, cıtayı yukseltipte bana klasik olsun işte demesi. Alay eder gibi

Hevesim kalmadı ama gidecek olsam Karadeniz e giderim. Kasımda da nasıl olur bilmiyorum

Erkekler için onca fedakarlık yaparsın, birkere bişeye burun kıvırırsan senden nankörü, paragözü olmaz tatlım. Halbuki biz kadınların gönlünü almak ne kolay ya. Bitanem yeterki evlenelim, sözüm olsun en kısa sürede seni yurtdışıma çıkaracağım, önümüzde onca yıl var dese zaten balayına gitmeseniz bile yelkenleri suya indirirdiniz.

tamam da bu olayda nişanlınızın herhangi bir hatasına bağlı iptal olmamış ki.adam napsın yetişmeyen vizeye yükselen dolar kuruna.ayrıca evlilik arifesinde stresli bir siz değilsiniz ki onun da stresi var hayalleri hevesleri var.ben şu düşünceyi anlamıyorum : beni hep alttan almak , hep benim istediğimi yapmak , hep benim tribimi çekmek zorunda çünkü evleniyoruz.Hayır değil.tek taraflı evlenmiyorsunuz.onun da istedikleri olucak, siz de alttan alacaksınız, saçma sapan elde olmayan sebepler yüzünden karşı tarafa trip atmıycaksınız.size memnuniyetsiz olduğunuzu söylediğine göre hiç çuvaldızı kendinize batırmayı denediniz mi?tartışma uzamasın kırıcılık olmasın diye engellemiş olabilir.bilmiyorum bu kadar adamın elinde olmayan sebepten triplenmişsiniz bana siz biraz haksızsınız geldi

Konunun aynı yerine bı kelime kalıbı ekledim. Tripvari bir kaç soylemim oldu. Ama sonu tartışmaya gitmeyecek şeylerdi bunlar. Şuan izindeyiz ve düğün sonrası 15gun de aynı şekilde. Ben istiyorum ki icimize sinecek gercekten istedigimiz bı yer olsun. Cunku ben Bi sure izin alamam..

Klasik balayı Antalya'ya gideriz diyor, cıtayı yukseltipte bana klasik olsun işte demesi. Alay eder gibi

Hevesim kalmadı ama gidecek olsam Karadeniz e giderim. Kasımda da nasıl olur bilmiyorum
Kendimden örnek vereyim.
Çocukluk hayalim olan bir yere gitmeyi istedim balayında ve eğer buraya gidemezsek ömür boyu dilimden kurtulamazsınla başladım, ben bu paranın 10 katını sana burada harcatırımla bitirdim.
Bilmiyorum belki ben çok anlam yükledim balayına ama düğün tarihini aldığımız an balayını aldık biz, daha nişan yeri anlaşmamız yoktu.
Eşimin kabul etmeme alternatifi de yoktu, öyle söyleyeyim.
Hele bir de Antalya falan dese, kafasını kırardım.
Vize dediğiniz şey maksimum 1 ayda sonuçlanan bir şey, hatta en son başvurumuzda 1 hafta içinde cevap aldık.
Neden bu kadar geç kalındı, sürümceme yaşandı?
İstemediği için olabilir mi?
Ya da gereksiz görüyordur, bunları konuşabildiniz mi?
Çoğu erkek bu süreçte her şeyi maddi olarak düşünüp sonra pişman oluyor.
Düğün nikah faso fiso, asıl olay balayıdır.
Bunu anlasalar keşke...

Erkekler için onca fedakarlık yaparsın, birkere bişeye burun kıvırırsan senden nankörü, paragözü olmaz tatlım. Halbuki biz kadınların gönlünü almak ne kolay ya. Bitanem yeterki evlenelim, sözüm olsun en kısa sürede seni yurtdışıma çıkaracağım, önümüzde onca yıl var dese zaten balayına gitmeseniz bile yelkenleri suya indirirdiniz.

Bunu dedi ama sizi kadar naif demediği için belki de ben yelkenleri suya indiremedim malesef. :D sinirlerim bozuldu şimdi de gülüyorum kendi kendime :A

Kendimden örnek vereyim.
Çocukluk hayalim olan bir yere gitmeyi istedim balayında ve eğer buraya gidemezsek ömür boyu dilimden kurtulamazsınla başladım, ben bu paranın 10 katını sana burada harcatırımla bitirdim.
Bilmiyorum belki ben çok anlam yükledim balayına ama düğün tarihini aldığımız an balayını aldık biz, daha nişan yeri anlaşmamız yoktu.
Eşimin kabul etmeme alternatifi de yoktu, öyle söyleyeyim.
Hele bir de Antalya falan dese, kafasını kırardım.
Vize dediğiniz şey maksimum 1 ayda sonuçlanan bir şey, hatta en son başvurumuzda 1 hafta içinde cevap aldık.
Neden bu kadar geç kalındı, sürümceme yaşandı?
İstemediği için olabilir mi?
Ya da gereksiz görüyordur, bunları konuşabildiniz mi?
Çoğu erkek bu süreçte her şeyi maddi olarak düşünüp sonra pişman oluyor.
Düğün nikah faso fiso, asıl olay balayıdır.
Bunu anlasalar keşke...

2ay önce söyledim. Ama ekonominin durumu vs vs. Neyse dedik kalsın. Aslında istese o zaman da halledebilirdik bence de. Gidelim evde oturalım desem kabul edecek ya. Suanki italya turlari uygun geldi ve düğüne kalmış 14gun. :@ iznim boşa gidecek işte evde oturup meyve soyucam. Ona dilimli elma uzatmicam ama.

Bunu dedi ama sizi kadar naif demediği için belki de ben yelkenleri suya indiremedim malesef. :KK70: sinirlerim bozuldu şimdi de gülüyorum kendi kendime :A
Ben yazış tarzından çok naif biri olduğunu anlamıştım tatlım :KK50: bende genelde böyle beklentiler içinde olduğumdan ex nişanlım çok tripçi olduğumu söylerdi ama ben ne surat asabilen biriyim, ne de küs kalabilen. Diyorum ya erkekler ne karar verdiyse tabi paşam sen düşündüysen dogrudur diye gıkımızı çıkarmayacağız. Elbette genelleme yapmak istemiyorum ama toplumumuzda bu tip erkek maalesef çok. Bide hemen maddiyatçılıkla, nankörlükle suçlarlar. Emin ol, öyle düşündüğünden değil ama senin öyle olmadığını biliyor ya, bile bile canını sıkmak icin seni ordan vuracağını biliyorda ondan söylüyor. Yoksa kimse maddiyatçı ve nankör biriyle evlenmek istemez

İki taraflı insan geriliyor bu süreçte.çocukça tabi ki tavrı.sadece bu olaysa yaşadığınız az yine

tamam da bu olayda nişanlınızın herhangi bir hatasına bağlı iptal olmamış ki.adam napsın yetişmeyen vizeye yükselen dolar kuruna.ayrıca evlilik arifesinde stresli bir siz değilsiniz ki onun da stresi var hayalleri hevesleri var.ben şu düşünceyi anlamıyorum : beni hep alttan almak , hep benim istediğimi yapmak , hep benim tribimi çekmek zorunda çünkü evleniyoruz.Hayır değil.tek taraflı evlenmiyorsunuz.onun da istedikleri olucak, siz de alttan alacaksınız, saçma sapan elde olmayan sebepler yüzünden karşı tarafa trip atmıycaksınız.size memnuniyetsiz olduğunuzu söylediğine göre hiç çuvaldızı kendinize batırmayı denediniz mi?tartışma uzamasın kırıcılık olmasın diye engellemiş olabilir.bilmiyorum bu kadar adamın elinde olmayan sebepten triplenmişsiniz bana siz biraz haksızsınız geldi

Ben de yeri geldiğinde alttan alıyorum . Ama kendinde düzeltmesi gereken şeyler varken benden mükemmel olmami beklemesi sizce de adil mi?

2ay önce söyledim. Ama ekonominin durumu vs vs. Neyse dedik kalsın. Aslında istese o zaman da halledebilirdik bence de. Gidelim evde oturalım desem kabul edecek ya. Suanki italya turlari uygun geldi ve düğüne kalmış 14gun. Of of ben braksam o bırakmayacakti bu işi. Ekstra sinirliyim ona suanda. :mad:@ iznim boşa gidecek işte evde oturup meyve soyucam. Asla ona dilimli elma uzatmicam ama.
Avrupa için çok fena durum.
Ama hemen içinizi karartmayın, vizesiz turlar var özellikle Balkan turları.
Hemen halledebilirsiniz.
İtalya programını iptal eden çok arkadaşım var, biz 2 sene önce resmen bedavaya gittik, şuan düşünüyorum da gerçekten pahalı.
O parayı uzakdoğu gibi bir yere harcamak daha makul hale geldi, ya da biraz daha koyup amerika.
Neyse uzatmayayım, batum a bile gümrükten kimlikle girer gezersiniz ki gerçekten çok güzel olduğunu duydum.
Orada bir otel va hemen ayarlamalar yapılır.
Böyle durumlarda önemli olan balayını özel kılmak bence.
Haftasonu arabaya atlayıp gidemeyeceğim bir yer olmalı balayı, o anılarla ilk kez görünen sokaklarda beraber olmanın heyecanı olmalı.

Ben de öyle düşündüm.
Balayı şimdi öyle bir daha tekrarı olmayacak, en mükemmeli olması gerekir gibi geliyor ama 10 yıl sonra balayına nereye gitmişsiniz, düğün nasıl olmuş, kim ne demiş umurunuzda olmayacak.
Elde olmayan sebepler için birbirinizi üzmeye gerek yok.
Sevgi varsa Antalya da güzel olur Ağrı da.
Nişanlınız da şimdi bunu için trip atan ilerde o klipteki gibi olsam (klibi bilmiyorum) beni istemez diye düşünüyordur belki. Tek taraflı düşünmeyin.

Yakın tarihte düğünümüz var ve bu süreci can sıkacak herhangi bir sorun yaşamadan sadece heyecanla geçirelim diye telkinde bulunmuştuk birbirimize. Nitekim de öyle oldu, sıkıntısız geçirdik sayılırdı ta ki bugüne kadar. Zihnen cok yorgunum ve şimdiden yapacağımiz balayının hayalini kuruyorum diyebilirim. İşte bu balayı yeri konusu tartışmamızın çıkış noktası oldu. Başlıca para birimleri yaz donemindeki kadar başını alıp gitmeden yurtdışında balayı yapma konusunda anlaşmıştık. Ama vizenin ucu ucuna yetişmesi,yetisememesi sebebiyle iptal ettik. Bir şeylerin olmaması değil, olur gibi olup olmaması sinir bozucu olan durum. Bu süreçte hiçbir şeyi bu kadar istememistim ve de. İptaline üzüldüğüm ve tripvari bir kac soylemim için nişanlım beni memnuniyetsizlik ve nankörlükle itham etti. Ben kesinlikle kabul etmedim bu söylemleri. Beni asıl üzen tüm olumlu şeyleri göz ardı edip olumsuz olanlara yönelmesi. Hep renkli çiçekler gibi mi olacağız? Arada bir solduğumuzda da birbirimize katlanamiyorsak ne anlamı var ki atacağimiz imzanin? Mutsuzlukta da beraber olmak gerekmiyor muydu, ya da ben mi yanlış anladım evliliği. Tüm güzel şeyler beraber olacak ama firtinada herkes kendi köşesine çekilip dinmesini mi bekleyecek? Bir türlü anlatamıyorum, elimde plaket ve takdir belgesi ile benim için yaptıklarına teşekkür edeyim istiyor sanırım. Her şey söylemden mi ibaret ki, ilk kez barbie bebeği olmuş kız çocuğu gibi sevinirken yanımda ama Murat Kekilli'nin tımarhanedeki klibinde olduğu gibi davransam olmayacak mı mesela? (Tabi ki öyle davranmiyorum da)

Hele ki bu olayda kesinlikle kötü bir söylemim olmadı. evet birazcik trip atmıs olabilirim ama karsilik verip sonuç olarak liseli gibi engel atmasina (kendisi 32yasindadir) ve bugünü böyle kapatmamiza gerek var mıydı?

Ne kadar komik değil mi su durum? Kendini genel olarak haklı bulduğu için savunmalarımı geçersiz sayiyor. Evlilik ve iletisim konulu eğitim varsa oraya mi gitmeli bilmiyorum. Tek bildiğim sac dokulmesinin stresle bi ilgisi varsa ve ben bu şekilde bı iletişim devam ettirirsem başımda saç kalmayacağı.

Aslında bu örnekle olaylara genel bakış açısını görüyorsunuz,demek ki evlilik içerisinde de çok şikayet etmeye hakkınız olmayacak.

Vize ile nişanlının ne alakası var? Yani tam olarak rolu ne konsoloslukta mı calısıyor

Kizz tek derdin balayi olsun Allah tamamina erdirsin mutlu olun insallah gerisi detay. Yurtdisi olmaz da yurtici olur ne olacak.

Back
X