ahhh annemmm ahhh:(((

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
kızlar benim annemle başım dertte nedeniyse eşim annem eşimi benden çok kıskanıyor eşimin yanında bi kız görsün deliriyor eşime güveniyorum ben bunuda hep söylüyorum anne ben güveniyorum ona sende güven diye ama yok kaç kere sorun çıkardı kendi kuzenimden bile kıskandı ki kız biz evlendiğimizde 12 yaşındaydı şimdide 16, yaşında felan benim eşimin kız kardeşi olmadığı için kız çocuklarına yada kızlara karşı biraz düşkün am kardeş gibi yanii bunu biliyorum sonuçta kocam onu iyi tanıyorum ama annem bunu anlamıyor bi türlü elitimin kız kardeşinden benim yakın arkadşımdan eşimin dükkanında çalışan baynlardan herkesten kıskanıyor ciddi bi şekildede sorun yapıyo bunu yani ben eşimi tanımasam güvenmesem çok sorun yaşardım ama ister istemez kafamı bazen karıştıryordu başlarda ama alıştım artık annem sadece bana deil ablamada öle yapıyor hatta yengemi eniştemden bile kıskanmış düşünün artık durumu napcam ben annemin durumu beni korkutuyor bu bi tür pisikolojik bi rahatsızlık gibime geliyo ama adını koyamadım tam olarak hatta kuzenimin adı çıktı bi dönem heryerde konuşmuş böle böle damadıma bakıyo çok samimi oluyo bilmem ne diye yazık kız ağlayarak bana geldi abla niye böle yapıyo halam o benim eniştem nasıl öle düşünür diye aramız bozuldu onlarla hiç yoktan yerede neyse kızlar durum bu napcam ben yaaa akıl verin hele bana annemi çok seviyorum üzülmesini hiç istemem ama böyle yapıncada ben sorun yaşıyorum eşimle offff çıkar yol bulamadım:sinifsinif:boshayallersmile

kar çiçeğemmm napıyon kuzu benim derdime bak yaa annem delirtcek beni yaww

cnm benim şaşırtıcı bi durum yanii acaba diyorum annenin daha önce babanla bi aldatma olayı olduysa sanada bunun için böyle yapıyor olabilir qibi qeldiii

yok cnm yaa ölebişi olmamış babamla babam anneme çok düşkündüboshayallersmile

kar çiçeğemmm napıyon kuzu benim derdime bak yaa annem delirtcek beni yaww

cnm iyiym şükür ama şaırdım ama bi ara bendede böyle bi durum wardı ben eşimi herkezden we herşeyden kıskanıyodm şüpeleniyodum qerçi hoş kimden şüpelendiysem doqru çıktıya neyseee

ama sakın sen bunları kafana takma bunları düşünme bile şekerim sen düşün boşwerrrr hayat boşşşyerimseniben Şeniz olumunekankayizsmile :1hug:

valla cnm ilk başlarda herkezde olur o şüphe ama sonra tanır kocasını kıskanmaz ama annem herkezden kıskanıyor yanii onun dediklerini dinleseydimm ooo kaç kere boşanmıştım eşimden

çok şaşırdım annenin böyle bir güvensizlik sorunu var bu bir gerçek normal düşünen birisi olsa bu şekil davranmaz kendi annemden biliyorum yani..
çok üzgünüm ama annende psikolojik sorunlar var sanırım bilmiyorumkismile

annen ile bu konuyu açık açık konuşmalısın gerekirse tepkini sert bir şekilde vericeksin
bu oaly zamanla seni çok yıpratır hatta eşinide
cevrendeki insnlar annenin durrrmunu farkındaysa insanlar seninle arana seviye koyacaktır
allah yardımcınız olsun

valla bende öle düşünüyorum normal değil bu yaptıklarııboshayallersmile

tepki veriyorum ben çok sakin bi insan deilmim ama onu üzüyorum bu sefer onu çok seviyorum ama gerçekten bu beni çok yıpratıyor bu konuda çok tartıştık annemle yapma anne karışma hatta daha ağır konuştuğum oldu çileden çıkıyodum artık boshayallersmile

benim annemde biraz vesveselidir cok suphecidir
babam hayatta annemi hic aldatmmaistir hatta boyle bi olaya mahal verecek hic bu durum yapmamistir 30 senedir ama babamin bile en ufak bi hareketinden suphelenip kusku duyar ..
bana ve ablamada surekli eslerimize dikkat etmemiz hakkinda ogutler veriir asla guvenmiyeceksin der .. yani kisaca erkeklere hic guvenmez .. senin annenninki baya ileri boyutlarda bence bi doktora gorunmeli ..

ilk defa böyle bişey duyuyorum...ilginç gerçekten...

ama bence bu kıskanma değil ,annenin bilinç altında başka bişey var erkeklere karşı bence...ama bundan emin olmak için bi soru sorucam,annen sadece eşinemi böyle yoksa başka erkeklerede böylemi? yani mesela babana yada ailedeki başka erkeklere karşı?

eğer öyleyse bence bu tamamen annenin güvensizlik meselesi....kafana takmıycaksın yapacak başka bişey yok....bu yaştan sonra değişeceğini
sanmıyorum

genelde tam tersi olur diye bilirim ben yani siz şüphelenseniz bile annenizin sizi sakinleştirmesi yapmaz damat öyle şey demesi gerekir..ama anneniz resmen dolduruyomuş sizi hiç hoş bi durum değil bu..kuzeninizin adını çıkarmış çok ayıp..normal bi anne yapmaz bunu o yüzden psikolojik sorunları var diye düşünüyorum ben de arkadaşlar gibi..bence annenizi ikna edip doktora götürmelisiniz

yaw banada ilginç geldi genelde senin kıskanman lazım ama anneninki kuruntular fln o adını çıkardığı kızada üzüldüm yok yere kıza haksızlık etmiş nasıl emin olmadan söylemiş..neyse evet annenin bilinç altına yerleşmiş durumlarda olabilir (geçmişten)bu arada yanlış anlamazsan eskidende böylemiydi genelde şüphecimi yaklaşıyordu erkek tarafına yani eğer öyle değilde şuan olan bi durumsa acaba menapoza flnmı girdi yani ne kdr alakası vardır bilemem ama..

daha önce tacize uğrayan bir yakınınz yada bu tür şeylerden etkilendiği bir haber oldu mu?
yani her erkeğin sürekli bir şey yapacağını.. etrafta ki eşi dışında ki tüm bayanları potansiyel ayartıcı olarak gördüğüne göre...
annenize aldatma konusunda taciz konusunda sorular sorarak ana sebebe ulaşabilirsiniz.
dolaylı tartışma konuları açabilirsiniz mesela..'' intternette şu haberi 17 yaşında ki kız evli adama kaçmış yada evli adam karısını aldatmış..haberini okudum çok kötü olmuş dimi'' gibi konular açabilir tepkilerini gözlemleyebilirsiniz.

emooşuummm canımm okurken şaşırdım vaalla datlumm
annen baya şüpheci bir insan gsliba,eşin ne diyor bu duruma pekii
alah yardımcın olsun arkadaşımm

Allah allah, daha neler okuyacağım burada. Peki kıskanmak derken tam olarak neyi kasdediyorsunuz?
Yani şüphelenmek anlamında mı yoksa gerçekten kıskançlık duygusu hissesidiyor mu? Şüphelenmek yersiz veya yanlış da olsa anlaşılabilir bir durum da kıskançlık duygusu varsa o tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…