ahhh burnumm :(

pinoky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
118
0
66
merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..

arkadaşlar burnumu yaptırdım ve 24 kasımda 2. ayım biticek vee beklemedeyim sonuç için :)

Eklentiler

• $sağ.webp
    $sağ.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..

hadi amaa lütfen yardım.. yorum yapacak kimse yok mu? :(:ssz:

çeneniz biraz geride sanırım. zaten burun tasarımı yapılırken doktorunuzun ona göre planlaması gerekir diye düşünüyorum. bence olmuşken ikisini bir aradan çıkarmanız daha iyi olur.:16:

bence bu burun için ameliyat masasına yatmaya değmez,mükemmeliyetçi biriyseniz orasını bilemem ama inanın hiç gerek yok

bence ameliyata gerek yok burnunuz güzel keşke benimde burnum sizinkisi gibi olsaydı bu kadar sıkıntı çekmezdim. karar siizin

çok sorun yok kolay bi burnun var burun ucun, kaldırılıp kemer alınacak ayrıca çene ameliyatıda gerekli gibi gözüküyo tabi buna doktor karar verir ikisini tek ameliyatta ol kurtul:)

Bencede burnun cok kotu durmuyo ama eger ameliyata karar verirsen allah yardimcin olsun:) cenen ciraz geride benimde ayni ama duzelttirmek hic aklima gelmemisdi:)) karari dr birak bence cok pimpirikli oldunmu sonuc istedigin gibi olmuyor....

Senı gerçekten rahatsız ediyorsa iyi bir doktora ol gitsin.Her ameliyatın riski olduğu için kimse senin yerine karar veremez.

çeneniz biraz geride sanırım. zaten burun tasarımı yapılırken doktorunuzun ona göre planlaması gerekir diye düşünüyorum. bence olmuşken ikisini bir aradan çıkarmanız daha iyi olur.:16:

kafamdan geçeni söyledin uyumlu olmalı dime? abartıyorum mu diye düşündüm :)

Bencede burnun cok kotu durmuyo ama eger ameliyata karar verirsen allah yardimcin olsun:) cenen ciraz geride benimde ayni ama duzelttirmek hic aklima gelmemisdi:)) karari dr birak bence cok pimpirikli oldunmu sonuc istedigin gibi olmuyor....

evet işte kesinlikle çok pinpirikliyim ufacık ayrıntılara takılırım :( istediğim gibi olmazsa diye çok düşündüm ama burun garanti olcak.. yarın başlıyor randevularım bi karara varcam artık allahın izniyle :)

kafamdan geçeni söyledin uyumlu olmalı dime? abartıyorum mu diye düşündüm :)

yok yok kesinlikle uyumlu olmalı . tabi doktorun görsün zaten gerek varsa önerir. çünkü tasarım yaplırken yüzün tamamı değerlendiriliyor. diğer türlü burun istediğiniz gibi olunca bu sefer çene gözünüze batacak. tekrar ameliyat falan filan zor yani. imkanınız varsa ve gerekli görülürse bence olun kurtulun. burun sırtınız kemerli o yüzden de çeneye göre baya önde duruyor. oda giderildimi mükemmel olur bence:16:

yok yok kesinlikle uyumlu olmalı . tabi doktorun görsün zaten gerek varsa önerir. çünkü tasarım yaplırken yüzün tamamı değerlendiriliyor. diğer türlü burun istediğiniz gibi olunca bu sefer çene gözünüze batacak. tekrar ameliyat falan filan zor yani. imkanınız varsa ve gerekli görülürse bence olun kurtulun. burun sırtınız kemerli o yüzden de çeneye göre baya önde duruyor. oda giderildimi mükemmel olur bence:16:

cnm teşekkür ederim yarn görüşçem kısmetse

burnun düzeltilirse çeneye gerek kalacağını sanmıyorum hoş ben burnunda da pek bi problem göremedim ama :D eğer kafana takıyorsan kesinlikle yaptır zaten iyi bir doktora gidersen emin ol eskisinden kötü olmaz sadece sabırlı olman gerekecek ameliyat sonuçlarını görebilmek için :)

burnun gzl bnce cnm hic grk yok ama ynede sen blrsn . ve bse sorcktm kzlar çene amelyat ne nasl yplyo hic duymamştmm geride olunca çene nolyo kzlar ?:1::1::1:

burnun gzl bnce cnm hic grk yok ama ynede sen blrsn . ve bse sorcktm kzlar çene amelyat ne nasl yplyo hic duymamştmm geride olunca çene nolyo kzlar ?:1::1::1:

aşırı problemli değil biliyorum ama güzel bi burun da değil.. teşk ediyorm yine de :16:

sanırım gerideyse çene kemiklerini kesip ileri alıyolar implantlarla ve çok ağrılı bi işlem diye duydum:18:

Canim bana cenende cok sorun var gibi gelmedi inan bosuna cekme derim o acilari yani burnun cok onde ve kemerli oldugu icin sana oyle geliyo olabilir o duzeltilirse yuzun daha uyumlu hale gelcektir canim ben bi sorun goremedim uyi dusun iyilesme surecini dusun..

birkaç dr la görüştüm hemen hemen hepsi aynı fikirde. evet çene biraz küçük ve biraz geri ama burun düzeltilirse farkedilmiycek bile.. :)yakın bi tarihte olcak ameliyatım allahın izniyle :) çok heyecanlıyım :ssz:

aşırı problemli değil biliyorum ama güzel bi burun da değil.. teşk ediyorm yine de :16:

sanırım gerideyse çene kemiklerini kesip ileri alıyolar implantlarla ve çok ağrılı bi işlem diye duydum:18:

ee geride olunca nolyoo cok saçmaa bence cıkıntı cene daha kotuu cadıı gbii .d.d.d

Back
X