ahhh burnumm :(

teşk ederm kuzum yorumun için. revizyon düşünmüyorum yani daha doğrusu şekil mekil ortada bişey yok tam olarak umarım gerek kalmaz. fotoları albüm dışında kendi konumda paylaşmak istedimbu nedenle burda paylaştım :) ::34: çene evet bence de gerekli dur bakalım toparlandıktan sonra dolgu düşünüyorum..:51:

Anladım canım..ilerde fotoğrafları bekliyoruz o zaman ^_^

hahaaaa işte onu beceremedim.. boyun kaslarına ii gelir iyi tarafından bakmak lazım :)
13. günümdeyim geçti gitti walla. bir de kaş arasındaki ödem gitse çook mutlu olucam :32:

hahah boyun kaslarımız zaten tutuk ( sırt üstü yatmaktan) şimdi bu resme bakarken iyice tutulurum kalırım mazaallah :)
oooh çok iyi önemli günleri atlatmışsın.gözün aydın olsun..

hahah boyun kaslarımız zaten tutuk ( sırt üstü yatmaktan) şimdi bu resme bakarken iyice tutulurum kalırım mazaallah :)
oooh çok iyi önemli günleri atlatmışsın.gözün aydın olsun..

teşekkür ederim balım aynen her geçen gün biraz daha rahatlıyorum zor günler 2-3-4. günlerdi şükür bitti :34:

senden de bekliyoruz foto ;) değişim olmuştur mutlaka.. gerçi çok güzeldi zaten daha da güzelleşmiştir eminim

çok teşekkür ederim...senin gördüğünden bu yana epey bir değişim oldu.burun ucu şişliğim inmeden resim yükelmeyi pek düşünmüyorum :) şişliğe rağmen özgüven patlaması yaşamıyorum dersem yalan söylerim:)
burnum hava da gezmelere devam :)

çok teşekkür ederim...senin gördüğünden bu yana epey bir değişim oldu.burun ucu şişliğim inmeden resim yükelmeyi pek düşünmüyorum :) şişliğe rağmen özgüven patlaması yaşamıyorum dersem yalan söylerim:)
burnum hava da gezmelere devam :)
şişliğin tam indiktan sonra muhteşem olcak desene. ömürlük olsun inş cnm

merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..

Hem burun ameliyatı olup, hem de çene olan çok fazla insan var aslında. Bana kalsa çenenizde hiçbir probleminiz yok. Burnunuz kemerli ve öne dogru biraz. İyi bir doktor seçerseniz eğer daha iyi aydınlanmış olursunuz bu konuda. Ben de ameliyat oldum burundan bugun 22. günüm. Size tavsiyem her iki konuda da başarılı bir cerrah olan Emre İlhan ile görüşmeniz. Yaptıgı burun ve çeneler gayet başarılı. Facebook grubundan fotograflara bakarsanız daha iyi olur. Bir göz atın derim. https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts

Hem burun ameliyatı olup, hem de çene olan çok fazla insan var aslında. Bana kalsa çenenizde hiçbir probleminiz yok. Burnunuz kemerli ve öne dogru biraz. İyi bir doktor seçerseniz eğer daha iyi aydınlanmış olursunuz bu konuda. Ben de ameliyat oldum burundan bugun 22. günüm. Size tavsiyem her iki konuda da başarılı bir cerrah olan Emre İlhan ile görüşmeniz. Yaptıgı burun ve çeneler gayet başarılı. Facebook grubundan fotograflara bakarsanız daha iyi olur. Bir göz atın derim. https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts

ben burun ameliyatımı oldum cnm yorumun için teşekkür ederim. emre ilhanı çok isterdim ama daha fazla bütçe ayıramazdım ya da beklemek zorunda kalırdım bu nedenle beklemek yerine uygun fiyata ameliyatımı oldum şimdilik bi sorun yok memnunum çene için sadece dolgu düşünüyorum ameliyat çok mesakatli olur benim için.. teşekkürler:34:

Kötü dil , fakat olabilirsin. Farki cok Olur....kalkik Olur ve hafiften olan Baya hafiften olan kemer yok Olur.

benim de burnum senin kine benziyo fakat dolgu yaptırmayı düşünüyorum araştırıyorum bakalım

merhaba kızlar özet geçicem.. uzun zamandır takip ettiğim bi mevzu bu. burun estetiği :) uzun araştırmalar sonucu bu ameliyatı olmaya karar verdim yakın zamanda bir iki doktorla görüşücem (önceden belirlediğim) benim sorunum şu ki burun ameliyatı yanı sıra çenede de sorun var mı sizce. resim ekledim yorumlarınız çok önemli..

çenenizde sanırım biraz geride gibi her ikisinide yaparlar bence zaten hoş görnüyorsunuz daha da güzel olursunuz

Canım sen zaten ameliyat olmamış mıydın? Albümde bantlı fotoğrafların var.. revizyon mu düşünüyorsun anlamadım.. Ayrıca çeneye gelince çene biraz geride kuzum aslında ona' da bir el atabilir doktorcuğun (:

al bendende o kadar benimde kafam karıştı bakarken.zaten olmuşsun gibi yazmışın öncesinde burnu,ama sonraki fotolarda var..çene konusu katılıyorum sna biraz geride duruyor gibi belki dolgu işe yara ha ne dersin.ama güzel kızsın vesselam,yaptırmasanda giderivar:)

Back
X