- 19 Temmuz 2015
- 153
- 187
- 103
- 38
- Konu Sahibi eminent8787
-
cinsellik yok kısmını okuyana kadar, ona karşı sebebini bilmediğim bir hıncım var dediğinde tahmin ettim konunun bu olduğunu. görünürde ne adamın ne senin bir probleminiz yok ama cinsel hayatın sorunlu olması, defalarca reddedilmiş oluşunuz ve hiçbir zaman tatmin olamamanız eşinize öfkenizin nedenidir. cinsel açıdan mutlu olmayan bir kadın geri kalan bütün hayatı mükemmel olsa bile mutlu olmayabilir. bu açığa çıkan öfkeyi bastırmaya çalışmak imkansız gibi bence çok zor, çünkü eşiniz size karşı asıl görevini yerine getirmiyor o zaman evlilikten alınan tat samana benzer. belki bunu konuşup bu yüzden çok mutsuz olduğunuzu mutlaka çözmeniz ve düzeltmeniz gereken bir konu olduğunu söylemelisiniz.
Bence farklı şeyler dene iş disindada bir hayat olduğunu eşine göster. Yakin ol sende soğuk durma içinden gelmese de yap bunu kadinligini hissettir. O kendi kabuğunda sen kendi kapugunda iyice kopukluk oluşuyor. Onun için özel şeyler yap erkekleri kandirmak çok kolaydir canim
konuştum defalarca,anlattim. gerek ciddi ciddi gerekse dalga gecerek gerekse futursuzca ağzıma geleni soyleyerek "tamam bundan sonra gör" ile biten bir konusmayla ama netice malesef ayni ayni değişen birsey yok. ve daha genciz biz yani anlayamiyorum. surekli bahaneler "kim banyo yapacak" "cok isim var okumam gerekn seyler var" "yarın ise gidecegim" ... vs vs
Bende , sadece bende var bundan sanıyordumbiraz içimi dökmek, biraz da akıl almak için burdayım..
4 yilimiz bitti evliligimizde 5. yila girdik. 2yaşında da bir oğlum var. sorun şu ki esimin yaptığı söylediği hersey batıyor artık. laf olsun diye soyledigi herseyde kendimce birseyler çıkarıp bunu mu demek istedin diyorum sonuc cok şükür kavga gürültü degil kendisi tamam haklsın diyip tartismayu bitiriyor. ama nedense ona karşı sebebini tam olarak bilemedigim bir hınçım var.
yemek saatleri haric pek bir paylaşımımız ortak yaptığımız birsey yok. (oglum eskiden kendi kendine uyurdu sonrasinda beraber film izlerdik ama simdi illa yaninda birimizden biri yatacak. yatan kişi de uyuya kaliyor)
meslegi gereği okumasi gereken seyler var. odasina giriyor ve çıkmıyor. hep ben yanina gidip hadi beraber birsey yapalim,benle ilgilenmiyorsun diye odadan çıkarırdım ama artık icimdem gelmiyor.
ve en onemlisi cinsel hayat yok.ayda 1 ya var ya yok. oncesinde ben hep ilk adımı atardım.tabi bunlarin 4 te 3 unde geri cevrilirdim gururum incindi artik yaklasmak dahi istemiyorum.
SONUC; Kendimi çocuğumun annesi ,evin hizmetcisi gibi hissediyorum
not:Buraya yazdığım herseyi kac kere kendisi ile konustum. kimisinde dinledi kimisinde ciddiye bile almadi.
Size soruyorum YAPABILECEGIM BIRSEY VAR MI?
Peki ne diyor eşiniz , sebebi nedir o zaman?
Size tabiki hak veriyorum..bizlerde özel olduğumuzu hissetmek biz istemeden basit şeylerin gelişmesini istiyoruz. Tek tarafli fedakarlık her zaman daha yipraticidir. Benim demek istediğim esin uzak duruyorsa sende uzak duruyorsan aradaki uçurum dahada buyur.son bir hamle daha yapmani önermiştim sadece. Vaktin olmuyor eski düzen hala al karsina güzelce konuş. Erkeklerle konuşmak ne hissettiğini anlatmak çok zor biliyorum bunu . dinlemiyor yada umursamiyorsa içindekileri bir kagida yaz. Sende sustukca esin sanmasinki evlilik boyle yürüyor gerçekleri bir şekilde elbette görecek. Probleminin ne olduğunu artik bu durumdan hoslanmadigini bilmesi anlamasi gerekorasi oyle ama benim asıl sıkıntım 'NEDEN HEP ILK ADIMI BEN ATMALIYIM?' benimde bir gururum yok mu??tabi genellikle reddedilmek de cabasi
yani burada da karşılaştığım bir sorun bu Neden hep fedakarlik etmesi gereken kadin? neden hep ozveri gostermesi gereken kadin? neden hep idare etmesi gereken kadin? neden? neden? neden???? bizde insaniz. yaradılış itibari ile nariniz hassasız naif varlıklarız... neden en cok da kırılıp ,dökülen, dövülen sovulen biziz...
konuşmayı düşünmüyorum defalarca konuştum bir işe yaramadi ya da ancak 2-3 gün idare etti.
herkes kendi halinde takılsın bir süre bakalim. ne zaman ki karşı tarafta çözümlenmesi gereken bir sorun olduğunun kabul eder ve bana çözüm odaklı gelir o zaman hallolur meseleler yoksa anlat babam anlat karşıda dinleyen olmadiktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?