ahhh eşler!!! bir türlü karısını anlamak istemeyen ealer

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
biraz içimi dökmek, biraz da akıl almak için burdayım..
4 yilimiz bitti evliligimizde 5. yila girdik. 2yaşında da bir oğlum var. sorun şu ki esimin yaptığı söylediği hersey batıyor artık. laf olsun diye soyledigi herseyde kendimce birseyler çıkarıp bunu mu demek istedin diyorum sonuc cok şükür kavga gürültü degil kendisi tamam haklsın diyip tartismayu bitiriyor. ama nedense ona karşı sebebini tam olarak bilemedigim bir hınçım var.
yemek saatleri haric pek bir paylaşımımız ortak yaptığımız birsey yok. (oglum eskiden kendi kendine uyurdu sonrasinda beraber film izlerdik ama simdi illa yaninda birimizden biri yatacak. yatan kişi de uyuya kaliyor)
meslegi gereği okumasi gereken seyler var. odasina giriyor ve çıkmıyor. hep ben yanina gidip hadi beraber birsey yapalim,benle ilgilenmiyorsun diye odadan çıkarırdım ama artık icimdem gelmiyor.
ve en onemlisi cinsel hayat yok.ayda 1 ya var ya yok. oncesinde ben hep ilk adımı atardım.tabi bunlarin 4 te 3 unde geri cevrilirdim gururum incindi artik yaklasmak dahi istemiyorum.

SONUC; Kendimi çocuğumun annesi ,evin hizmetcisi gibi hissediyorum

not:Buraya yazdığım herseyi kac kere kendisi ile konustum. kimisinde dinledi kimisinde ciddiye bile almadi.

Size soruyorum YAPABILECEGIM BIRSEY VAR MI?

Ben bile hınçlandım şu anda kocana. Paylaşım yok, cinsellik yok etmek koca niye var o zaman?

Ve şunu anlıyoruz cinselik evliliğin temelidir
Ona karşı hıncınız bu yüzden sanırım
Onunda alttan alması

Yapabileceğiniz evlilikte cinselliği canlandırmak nasıl derseniz bilmiyorum

Düzelmeyecek. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksin.
Mizacı bu adamın ne yapabilirsin ki?
Hıncın da sogukluktan.bende benzer durumdayım. 15 yılım gitti.zararın neresinden dönersem kar diyorum ama açıkçası biraz korkuyorum

cinsellik yok kısmını okuyana kadar, ona karşı sebebini bilmediğim bir hıncım var dediğinde tahmin ettim konunun bu olduğunu. görünürde ne adamın ne senin bir probleminiz yok ama cinsel hayatın sorunlu olması, defalarca reddedilmiş oluşunuz ve hiçbir zaman tatmin olamamanız eşinize öfkenizin nedenidir. cinsel açıdan mutlu olmayan bir kadın geri kalan bütün hayatı mükemmel olsa bile mutlu olmayabilir. bu açığa çıkan öfkeyi bastırmaya çalışmak imkansız gibi bence çok zor, çünkü eşiniz size karşı asıl görevini yerine getirmiyor o zaman evlilikten alınan tat samana benzer. belki bunu konuşup bu yüzden çok mutsuz olduğunuzu mutlaka çözmeniz ve düzeltmeniz gereken bir konu olduğunu söylemelisiniz.

Bence farklı şeyler dene iş disindada bir hayat olduğunu eşine göster. Yakin ol sende soğuk durma içinden gelmese de yap bunu kadinligini hissettir. O kendi kabuğunda sen kendi kapugunda iyice kopukluk oluşuyor. Onun için özel şeyler yap erkekleri kandirmak çok kolaydir canim

konuştum defalarca,anlattim. gerek ciddi ciddi gerekse dalga gecerek gerekse futursuzca ağzıma geleni soyleyerek "tamam bundan sonra gör" ile biten bir konusmayla ama netice malesef ayni ayni değişen birsey yok. ve daha genciz biz yani anlayamiyorum. surekli bahaneler "kim banyo yapacak" "cok isim var okumam gerekn seyler var" "yarın ise gidecegim" ... vs vs

orasi oyle ama benim asıl sıkıntım 'NEDEN HEP ILK ADIMI BEN ATMALIYIM?' benimde bir gururum yok mu??tabi genellikle reddedilmek de cabasi

yani burada da karşılaştığım bir sorun bu Neden hep fedakarlik etmesi gereken kadin? neden hep ozveri gostermesi gereken kadin? neden hep idare etmesi gereken kadin? neden? neden? neden???? bizde insaniz. yaradılış itibari ile nariniz hassasız naif varlıklarız... neden en cok da kırılıp ,dökülen, dövülen sovulen biziz...

aşağılık erkekler ya. kadınları böyle mutsuz etmek için evleniyorlar. en birinci boşanma sebebi olabilir bence bu. çünkü bu mutsuzluk hiç geçmez. ya birgün sen de savunma mekanizması geliştirerek ona karşı cinsel duygularını tamamen bastıracaksın, öldüreceksin libidonu ya da kendini yıpratmaya devam edeceksin. çok zor bir durum. belki onun da kendince bir nedeni vardır. o zaman bir profesyonelden yardım alsanız nasıl olur...

Bende , sadece bende var bundan sanıyordum yok onların canı ne zaman isterse yanaşırlar istediklerini alırlar sevgisiz sevgisiz işleri biter bi yerlerini döner yatarlar sonra inanır mısın senin çocuğun var anne olarak hissediyosune benim o bile yok . Bildiğin dümdüz besleme gibi hissediyorum kendimi ne olur bilmiyorum konuyu takipteyim

Konuşmuşsun rahatsızlıklarını dile getirmişsin ama umursanmamış.Bir kez daha konuşabilirsin.

Gene umursamaz, gayret sarf etmezse yapılacak pek birşey kalmıyor.

Ya bu deveyi güdeceksin.Ya bu diyardan gideceksin

konuşmayı düşünmüyorum defalarca konuştum bir işe yaramadi ya da ancak 2-3 gün idare etti.

herkes kendi halinde takılsın bir süre bakalim. ne zaman ki karşı tarafta çözümlenmesi gereken bir sorun olduğunun kabul eder ve bana çözüm odaklı gelir o zaman hallolur meseleler yoksa anlat babam anlat karşıda dinleyen olmadiktan sonra.

Size tabiki hak veriyorum..bizlerde özel olduğumuzu hissetmek biz istemeden basit şeylerin gelişmesini istiyoruz. Tek tarafli fedakarlık her zaman daha yipraticidir. Benim demek istediğim esin uzak duruyorsa sende uzak duruyorsan aradaki uçurum dahada buyur.son bir hamle daha yapmani önermiştim sadece. Vaktin olmuyor eski düzen hala al karsina güzelce konuş. Erkeklerle konuşmak ne hissettiğini anlatmak çok zor biliyorum bunu . dinlemiyor yada umursamiyorsa içindekileri bir kagida yaz. Sende sustukca esin sanmasinki evlilik boyle yürüyor gerçekleri bir şekilde elbette görecek. Probleminin ne olduğunu artik bu durumdan hoslanmadigini bilmesi anlamasi gerek

Sizinle ilgilenmemesi zorunuza gitmiş.
Haklısınz ama adamın içinde yoksa yapacak bir şeydee yok.
Acaba biraz kendinizi özletseniz mi?

Konuşmayı denemişsin zaten
Başka şeylerle ilgilen o seni merak etsin
Mesela bir şeyler okurken çocuğu bırak yanına, az işim var de çık dışarı, o seni merak etsin

cinsellik yok diye mi adamın üstüne gidiyosunuz bu kadar? ya da cinselliğin olmaması adamın üzerine gitmeniz yüzünden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…