ahhhh ahhh hayatımın en büyük hatasını yaptım sanırım

kendim1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
186
0
0
İstanbul

kızlar hepinize merhaba ,

napıcam nasıl onu unutucam bılmıyorum 1,5 yıllık bir ilişkim vardı söz taktık ve çeşitli sebeplerden ötürü sözü atmak zorunda kaldım hayatımda cok sevdım dedıgım adam sözlendıkten sonra dengesizleşti yok kapanmıyosun yok siz zenginsiziniz biz fakiriz yok sen devlet memuru değilsin özelde çalışıyosun şok oldum bunları duyunca sanırım aileside istemedi kültür farkıda var ama ben onu cok sevıyorum ve cok özlüyorum napıcam bılmıyorum sürekli arıyorum beni bırakma falan ben sözü attıgım için pişmanım dıyorum işte kapanırsan kpss kazanırsan bıde aılemın oturdugu yere tasınırsan ablamda senı onaylarsa ısterım dedı en son ben bunları duydum özellıkle ablası ıle olan kısmı cıldırdım bıdahada armadım işte sen daha küçüksün yasım 23 bu arada daha neler cıkar karsına falan dıyor ama ben onu unutamıyorum :delphin:

oooooooo paşanın başka emri varmıymış :hulya:
arkadaşım bulunmaz nimetten saydırmışsın adamı,pohpohlayarak egosunu tatmin etmişsin, o da aşağılık kompleksini böyle kapatmaya çalışıyor.

kesinlikle haklısın gercekten onu her seyın üstünde tuttum ve o bunun hep bilincinde oldu bilmiyorum ama onda o aile varken ve ayrıca sözlümde bu dengesizlik ewlensekte bosanırdık gıbıme gelıyor ben bu istediği şartları sağlayamazsam aradıgım zaman dıyorum kı benı sevıyo musun dıyor köpek gıbı bes dakka sonra diyor senı sevıyorum ama istemıyorum 5 dakka sonra sevmiyorum istemıyorum anlamıyorum gercekten

napıcam nasıl onu unutucam bılmıyorum 1,5 yıllık bir ilişkim vardı söz taktık ve çeşitli sebeplerden ötürü sözü atmak zorunda kaldım hayatımda cok sevdım dedıgım adam sözlendıkten sonra dengesizleşti yok kapanmıyosun yok siz zenginsiziniz biz fakiriz yok sen devlet memuru değilsin özelde çalışıyosun şok oldum bunları duyunca sanırım aileside istemedi kültür farkıda var ama ben onu cok sevıyorum ve cok özlüyorum napıcam bılmıyorum sürekli arıyorum beni bırakma falan ben sözü attıgım için pişmanım dıyorum işte kapanırsan kpss kazanırsan bıde aılemın oturdugu yere tasınırsan ablamda senı onaylarsa ısterım dedı en son ben bunları duydum özellıkle ablası ıle olan kısmı cıldırdım bıdahada armadım işte sen daha küçüksün yasım 23 bu arada daha neler cıkar karsına falan dıyor ama ben onu unutamıyorum :delphin:

eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var köşede bi oraya uğra istersen de sen ona

başka emri varmıymış beyfendinin

Pehh pehh bak hele ya erkeğe!
Verilmiş sadakan varmış canım , boşver arama sorma , kendine bu dünyayıda bu adam için zehir etme..

canım saçmalama ya adam seni olduğun gibi kabullenmiyor apaçık ..ne sevgisi kaldı içinde varsa da sil at kpssyi kazan ablam kabullenirse ne demek mantıken düşün bakalım evlenince ablasıyla ters düşsen onun tarafını tutcak senin değil belli...

canım bırak ya.. biliyorum böyle diyenlere ben de gıcık olurdum ama senin için çabalamayan, seni yeren, senin kapanman için baskı yapan, ailenden ayırmak isteyen, üstelik seni sevmeyen birine niye bu gücü veriyorsun ki? aynı yaştayız senle ve evlilik söz vs için ben henüz erken bi yaş olduğunu düşünüyorum..
bak aşk sevgi biter derler ama bi süre sonra yaşam şekliniz zevkleriniz ortak beğenileriniz düşünce yapınız ne kadar ortaksa o kadar mutlu bir beraberlik yaparsın. dolayısıyla kültür farkı varsa hiç uğraşma daha boşver.. unutma her zaman daha iyisi vardır, ileride de verilmiş sadakam varmış kurtulmuşum nasıl dai aptallık etmişim diye düşüniceksin. kısa süreli değil uzun vadeli düşün

cnm seninki saplantı bence biraz arama sorma .. seni istemeyen birini isteyipte küçük düşürme kendini belliki evlendikten sonrada ailesi ön planda olucak ve sen ne yaparsana yap en ufak bi olayda bile senin değil ailesinin arkasında durucak ezdirme kendini...

ben de öyle düşünüyorum aslında ewlenıp aşk bittiğinde geri gelmektense şimdi bitmesi daha hayırlıdır belkıde zaten daha hayatımı rayına oturtmadan istediğim şeyleri yapmadan böyle bir şey yapıp sözlendıgım içinde cok pişmanım

cnm seninki saplantı bence biraz arama sorma .. seni istemeyen birini isteyipte küçük düşürme kendini belliki evlendikten sonrada ailesi ön planda olucak ve sen ne yaparsana yap en ufak bi olayda bile senin değil ailesinin arkasında durucak ezdirme kendini...

ewet şimdiden bunnun sinyallerini bile verdi sanırım ewe o bakıyor ablasıda ewlenırsen onla maddi yardım yapmam gıbısınden baskı yaptı sanırım ama hiç bir sey onun benı yarı yolda bırakıp sevmemesının bahanesı olamıyor malesef

kimse kimseye kapanması için koşul koymamalı.
o içten gelir. kişi isterse kapanır, istemezse kapanmaz. zorla kapanmak,başkası istedi diye kapanmak, sadece etrafı kandırmaktır
birde yok ablam seni onaylarsa ,yok,kppssyi kazanırsan,yok,ailemin oturduğu yere taşınırsan evlenirimmiş.
başka emri varmıymış,küçük beyin.
birde ben kölen olacağım diye noter tasdikli kağıdı imzalayın olsun bitsin bari...
kendinii ne sanıyormuş bu kişilik. majeste mi..
kpss'yi kazanamazsanız ,evlenmiyecekmiş. bak bak sen..:1ninca:
komik ya.
gerçekten trajikomik.
bırakın,ne hali varsa görsün... defedin bu kişiliği başınızdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
o adamla evlenmek yapacağın en büyük hata olur,sevgi her sorunu çözmüyor malesef,ayrıca sevginizin tek taraflı olduğunu düşünüyorum.O seni sevseydi zaten olduğun gibi kabul ederdi,komplekse girmez,başkalarınada beğendirmeye çalışmazdı

bende katılıyorum tüm yorumlarınıza ama zaten bitti artık yapılabilicek hiç bir sey yok sadece özlüyorum kimseyi görmek istemiyorum kımseyle konusmakta sadece burda kendımı ıyı hıssedebiliyorum sanırım cok mutsuz ve caresız hissediyorum

Başka derdi varmıymış.
Böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin.
Bu kadar komik şartlar olabilir ancak.
Yok ablası onaylayacakmış, yok kpss yi kazanacakmışsın.
Sevgi neresinde bu şartların.
Arkana bakmadan kaç.
Ne ara ne sor, zamana bırak.
Bundan bırak kocayı, adam bile olmaz.

bu ne yaaa kafamçokkarıştı
ablam seni severse
annem seni öperse
haftada bir çamaşırımı yıkarsan

evlenmesin o sözlün kimsenin başını yakmasın durduk yere , sende arayıp durma görmüyo musun kendine eş değil sonsuz isteklerine köle arıyo..

Back
X