- Konu Sahibi nimetsuzan
-
Of ya herkesmi çeker bu kaynanaları nedir ya 10 gündür bizdeler ve çok gevezeler saçma sapan şeyler soruyor ve herşeye karışıyor. yok terlikler neden orda çöp burda olmaz nevresimleri oraya asma sınır bozucu bir çok şey şey üstelik kaynanamın kaynanasıda var ve inanılmaz kaprisli hayatımda kendini bu kadar seven insanlar görmedim çok benciller ya artık yeter diye bağırma istiyorum ve 5 haftalık hamileyim onların yüzünden evimden soğudum işten çıktığımda eve koşan ben mağazalara baka saatlerin geçmesini bekliyorum ooooooooooooooooffffffffffffffffffff ya
Hayır istanbul içinden canım.
benim kayınvalidem şuan yanımda değil 6 tane çocuğu var canı kimde isterse kalıyor,
sanırım sıra bize geliyor:2:lafını hiç esirgemez,kırlır darılır diye düşünmez pat pat lafları çarpar suratıma aaaaa biryere kadar insan çekiyor,,
o haddini aşıp,hayatıma burnunu sokuyorsa bende haddimi aşıp itinayla lafımı sokarım......
yanlzı dikkatimi çekti konu sahibi arkadaşım eşin sizi hiçmi müdafa etmiyor,,
yada size malzeme vermemek için sizin yanınızda tepkisini göstermiyor olabilir,,sizin olmadığınız bir ortamda eminimki sizi müdafa ediyordur diye düşünüyorum..
senın kaynananın derdı ne...mılletın cıvısı cıktı valla kendı kızlarına bırı bıse dese kıyametı kopartırlar elın kızına da bole yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?