Ahhhhh nedir bu kaynana çilesi diyenler.. Buyurun buraya

nimetsuzan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
7
0
36
Adana
Valla kızlar artık yoruldum bıktım. 1.5 yıllık evliyim 2 yılda nişanlı kaldım. Bu süre içinde artık resmen tiksindim. İşin kötüsü kocam sadece annesigil kendisine kötülük yaptıklarında görüyo, gözünün önünde beni yerden yerede vursalar umursamıyo. İçten içe ondanda soğuyorum artık.

senın kaynananın derdı ne...mılletın cıvısı cıktı valla kendı kızlarına bırı bıse dese kıyametı kopartırlar elın kızına da bole yaparlar

Allah yardımcın olsun madem kimse seni düşünmüyor sende al eline cadılığını kimseyi umursama canını acıtanın sende acıt canını.... Başka yolu yokk...

Allah yardımcın olsun. Kaynana ile uğraşmak zordur. Kendimden biliyorum ((

Of ya herkesmi çeker bu kaynanaları nedir ya 10 gündür bizdeler ve çok gevezeler saçma sapan şeyler soruyor ve herşeye karışıyor. yok terlikler neden orda çöp burda olmaz nevresimleri oraya asma sınır bozucu bir çok şey şey üstelik kaynanamın kaynanasıda var ve inanılmaz kaprisli hayatımda kendini bu kadar seven insanlar görmedim çok benciller ya artık yeter diye bağırma istiyorum ve 5 haftalık hamileyim onların yüzünden evimden soğudum işten çıktığımda eve koşan ben mağazalara baka saatlerin geçmesini bekliyorum ooooooooooooooooffffffffffffffffffff ya

neden 10 gündür sendeler uzaktanmı geldiler??

sende onları sınır et canım hamılesın nede olsa yorgunum fılan de bahanen olur :)

benim kayınvalidem şuan yanımda değil 6 tane çocuğu var canı kimde isterse kalıyor,
sanırım sıra bize geliyor:2:lafını hiç esirgemez,kırlır darılır diye düşünmez pat pat lafları çarpar suratıma aaaaa biryere kadar insan çekiyor,,
o haddini aşıp,hayatıma burnunu sokuyorsa bende haddimi aşıp itinayla lafımı sokarım......

yanlzı dikkatimi çekti konu sahibi arkadaşım eşin sizi hiçmi müdafa etmiyor,,
yada size malzeme vermemek için sizin yanınızda tepkisini göstermiyor olabilir,,sizin olmadığınız bir ortamda eminimki sizi müdafa ediyordur diye düşünüyorum..

Düşüncesizliğin bukadarını görmedim hayatımda benim annemde kaynanaidi rahmetli gelinlerine evine misafir gibi gelir çıkarı of ne zaman gidecekler bıktım artık

Benimkilerin kendi kizlarida var okuldan gelince tabağını bile kaldırmıyor benimle aynı yasta 23 yasında duşunun. Onların kızlarının evlendiginide görücemm. Öyle bı kaynanası olsunki onlardan beter.ben isten geliyorum habersiz cat geliyolarrr yakında oturuyolarr yemegede gelmiyolar ole karı koca 1 saat oturup kalkiyolar. Konuşmuyorum yanlarında durmuyorum koca kafaları basmiyo bu 2 ayda 4 5 kere yaptılar....isallah dünkü son olmuştur. Çünkü suratlarına hiç bakmadım....

Benim yanımda bişey demiyor, annesi benim bozulacağım patavatsız bir laf ettiğinde de gülüyor, hoşuna gitmiş gibi. Allah var annesi ile kendi arası bozuk ise (ikisinin arasındaki bir sorundan) ben yokken beni savunuyormuş.

Kadının bana karşı kıskançlığı hiç bitmiyor. Benle yarışıyor her konuda.İnanabiliyomusunuz düğünümde kaynanam ve görümcem gelinlik gibi yere beraber simli pullu elbise giydiler. Fotoğraflarda kendimi zor buluyordum, düğünde üç gelindik yani.
Geçen gün saçlarımı boyattım kuaför boyarken saçlarımı yaktı. Bende kaynanama söyledim bunu kadın mutluluktan dörköşe olmuş bir şekilde sırıtarak onların hepsi kopup dökülecek dedi varmı böyle bi sadislik yaaa.

Son düzenleme:
Galiba en baştan tavrını koymak gerekiyo, biraz mesafeli olmak kendini kullandırıp ezdirmemek gerkiyo. Ben başta bu hatayı yaptım çok yumuşak huylu çok iyi niyetli davrandım herkese yaptığım gibi sonrada üzülen ben oluyorum. Halada elimde değil o kadar kötülüğünü gördüm yine bazen iyi niyetli olduğunu düşünüp yanılıyorum. Ama hiç değişmiyor.

bende bağımı kopardım kafam rahat ohh derken kadın hala daha arkamdan iş çeviriyo..
Rabbim ıslah etsin diyorum diyorum ıslah olcada yok..
dün çocumu doktora götürdüm (aynı semtteyizama gmrüşmüyoruz) baktım benim ailemin küs olduğu konuşmadığı eski bi komşumuzun koluna girmiş gidiyo kikirdeye kikirdeye kadın düşmanımın düşmanı benim dostumdur havasında oturup bolcana dedikodumuzu yapıyolar kesinn kan beynime sıçradı..
tencere kapak olmuşlar bana arkadaşını söle sana kim olduğunu sölim ayne uymuş bu ikiliye..
70 yaşında kadın nasıl can vercek bilmiyorum.. hala benle uğraşıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…