Ahin hic tuttumu?

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Arkadaslar erkek arkadasiniza ahiniz tuttumu hic? Yorumlarsaniz sevinirim :)

Valla ben ah ettim birine, ama beni terk ettiği, ne bileyim sevmediği için değil. Psikolojik olarak 2 yıl eziyet ettiği için, kendin değil de canının yarısından bul, sen değil o çeksin ama bir şey yapama sadece izleyesin demiştim. Bilmiyorum, uzun süredir görmüyorum, tuttu mu bilmem.
İlk bedduamdı bu arada, canım bu kadar yanmasa etmezdim.

Arkadaslar erkek arkadasiniza ahiniz tuttumu hic? Yorumlarsaniz sevinirim :)
tuttu eşime tuttu topuklu giyorum diye bi düşsende görsem dedi o kadar kırıldım ki boşboğaz lafına inş sen düşersin dedim düştü bi hafta oturamadı doğru düzgün ya ama ben göremedim o düşüşü yanarım ona yanarım

ahım değilde, erkek arkadaşıma kimle takılma, kime güvenme başına bir iş gelecek bak dediysem geldi. hemde noktası virgülüne söylediğim her olayı yaşadı defalarca, öyle ufak tefek olaylarda değil öngördüklerim. bu özelliğimi seviyorum, artık erkek arkadaşımda herkese diyor peykannn kim hakkında ne derse haklıdır dinleyin sözünü diye akıllandı zaar

ha bi de kışın ortasında dondurma yedim diye hasta olursan bakmam demişti ama kendi hasta oldu gerçi o büyük konuşmaya giriyo dimi

Ben şunu anlamıyorum. Mesela kadın ve erkek beraber. Erkek kadını kendine uygun bulmuyor ve ayrılıyorlar. Sonra hanım kızımız allahından bul, ahım olsun, bana yaşattıklarını sen de yaşa moduna giriyor. Bu işlerde ah mah olmaz bence. Bana çok ah ettiler, hiçbiri tutmadı mesela. Belki de inanmadığımdan

Onu diyorum ben de, her ayrılan adamın arkasından beddua ediyorlar tutmayıp kendilerine dönüyor doğal olarak. Kötü enerjiyi üzerine çekmek diyoruz buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…