ahir zaman insanı

haklısın ama herkeste bu kategorıyr gırmıyor...
şahsen evlenemden önce ilişkilerim oldu, kımseyı aldatmadım ama aldatıldıgım zamanlar oldu, kor alevı gıbı parlayıp sönen ilişkilerimde oldu, eşim desen onunda bu zamana kadar birçok ilişkisi olmuş, 2-3 kez nişan atmış biri ile evlenip ayrılmış, bu ikinci evliliği..
benim için ilişkide sadakat önemli ve dürüstlük...
biz yaklaşık 5,5 yıldır beraberiz bir gün olsun o konuda yamuğunu görmemişimdir...
ilişkinin başlarında kafa karışıklıkları olmuştur ama bu çift taraflı bir durumdu..
ama zamanla hersey yerıne oturdu..
şu anda kavga gurultumuzde yok, saygılıyız bırbırımıze ve aılelere...
ama özel alanlarımıza mudahale de etmıyoruz çok sıkmıyoruz yanı bırbırımızı..
onun acıklarını ben benımkılerı o kapatıyor, el ele verdık bır hayatı yasamaya çalışıyoruz..
yanı iş kişilerde bitiyor ve herkes bir değil.. insanların kişiden kişiye yaklaşımları bile değişebiliyor...
o nedenle içini ferah tut, Allahtan hayırlısını ıste ve kımsenın gecmıs ılışkılerıne falan takılma, benden öncesi beni ilgilendirmez...

benim çevremde öyle hep gıpta edilecek ilişkiler vardı..tabiri caizse bir dangoza çarptım..dünyam alt üst..bence de güzel kardeşim..en iyisi hiç evlenmemek..

Bende ayni durumdayim. Zarar gelmez ondan dedim, ailesi cok duzgun dedim. Megersem kendisi curuk elmaymis, karaktersiz sey.

Dunyami alt ust etti ve 2 sene gectikten sonra toparladim kendimi ancak.

çolk abartıyorsun tatlım çevreni değiştir .... bazı çevrelerdeki insanlar birbirlerine benzemeye meyillidir. bazen de birbirlerini benzeyenler birbirlerini bulur. ben de o çevrelerdeydim zamanında baktım bunlardan iş çıkmaz. değiştirdim çevremi onlara takılmayan başka bir arkadaşımızla arkadaşlık kurdum baktım la olur bu adamdan birşeyler falan... evlendim çocuk yapacağım neredeyse onlar yine aynı çapraz ilişkilerde artık göbeklendiler kimseler bakmamaya da başladı kariyerle parayla karı kız peşindeler sevgililerinin yaşları tikilikleriyle gurur duyar oldular ama bıraktığım yerde otluyorlar yani.... kızlar daha iyilerini bulunca bunları bırakıyor falan ya da çocuklar... yani bildiğin bazı mahalleler tren yapıyor cm ylmazın değimiyle. sen onlardan olma dünyada insan çok. emin ol çok ahlâklı çevreler de var.

Bundan 4 ay öncesine kadar ben de senin gibiydim kendime göre bir eş bulamam diye düşünüyordum şu an sözlüyüm tam anlamıyla hayattaki dengim o benim, bu kadar zaman beni beklemiş benim yanımdaymış gibi istediğim her şey onda var, bu kadar üzülme evet etraf çok kötü ama senin gibileri mutlaka vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…