• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahir zaman insanı

sosyalkelebek

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
188
26
318
İstanbul
arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?

arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?
Evet!

Bir fanusta yaşayamayacağına göre alışman gerek. İnsanların hali böyle diye bitkilerle falan da arkadaslık edemezsin. Mecbur.

İyi insanlar da var, iyi ilişkiler de.

Ayrıca evet abartıyorsun bence:110:

acaba benım cevremdekı ınsanlar mı kotu,anlamadım ki :KK43:
Kurmiziyla isaretledigim yere bakar misin? Kendinle celisiyorsun burda.

Kurmiziyla isaretledigim yere bakar misin? Kendinle celisiyorsun burda.

canım orada aralarında maddiyata veya duyguysal olarak bır yararlanma bulunmayan ılıskılerın de başka sorunlarının olduğunu belırtmek ıstedım. yanı taraflardan bırı bunaltıcı baskıcı oluyor.taraflardan bırı dıgerının ustunde hakımıyet kuruyor.bunaltıcı derken bunu kastetmıstım, sıkıcı monoton ılıskı anlamında degıl..

Algıda seçicilik yapıyorsunuz.
Siz güvensizlik duygusuna karşı hassas olduğunuzdan beyniniz bu tarz olayları işaretliyor.
Benim "maşşşşalllahhhh" dediğim onlarca ilişki var çevremde.

keşke keşkee ben de etrafımdaki ılıskılere maşallah dıyebılsem, belkı kendım ıcın de bır umut olurdu onların güzel ılıskısı.ama haklısın belkı de algıda secıcılık yapıyorm,sadece kotulerı goruyor olabilirim. umarım oyledır.umarım bır yerlerde cok mutlu olan cıftler vardır <3

keşke keşkee ben de etrafımdaki ılıskılere maşallah dıyebılsem, belkı kendım ıcın de bır umut olurdu onların güzel ılıskısı.ama haklısın belkı de algıda secıcılık yapıyorm,sadece kotulerı goruyor olabilirim. umarım oyledır.umarım bır yerlerde cok mutlu olan cıftler vardır <3

Var yahu vallahi.
Birinin bebeği var şimdi 2 aylık henüz japon balığı gibi. Babaya benziyor.
Ama baba ben annesine aşığım keşke ona da benzeseydi diyor.
Bu kulaklar bunu duyuyor.
Bir başka arkadaşım (erkek) eşiyle tartışsa kemdi kendini yiyor. O bana emanet durduk yerde kırdım kalbini diye.
Bir başka arkadaşımın eşi işsiz (çok aramasına rağmen bulamıyor) kadın çalışıyor. Zoruna gidiyor mu dediğimde o benden daha çok üzülüyor. Yol arkadaşıyız biz bugün ben yaparım yarın o yapar diyor ki adam işsiz olduğundan çocuğa bakıyor alt değiştirme vs her şeyi öğrenmiş.
Benim abim eşi sofraya oturmadan oturmaz yatağa gitmeden yatmaz. Yemeğindeki eti bile seçip eşine verir.
Daha böyle çok örneğim var da yazmaya üşeniyorum.
Allah her evliliğe hz. Muhammed ve hz. Hatice'nin muhabbetini versin.
Bence ilişki çıkarsız başlarsa Allah'ın eli o yuvanın üstünde oluyor. Gönüller temiz olsun.

Cok haklisiniz ama cevremizdekiler kotu diye herkesi kotu bilmemek lazim. Tabiki bizim gibi dusunen insanlarda var bu birazda gormekle alakali. Malum biz insanlar hep kotuyu goruruz, bizi uzene asik oluruz vs. Iyi ve temiz kalpli insanlar artik gunumuz insanlarinin "saf" adi altinda dalga gectikleri kisiler oldu malesef. Evlilige gelirsek, tabiki cok mutlu, birbirine sadik eslerde var ama dedigim gibi gormekle alakali bence.

Var yahu vallahi.
Birinin bebeği var şimdi 2 aylık henüz japon balığı gibi. Babaya benziyor.
Ama baba ben annesine aşığım keşke ona da benzeseydi diyor.
Bu kulaklar bunu duyuyor.
Bir başka arkadaşım (erkek) eşiyle tartışsa kemdi kendini yiyor. O bana emanet durduk yerde kırdım kalbini diye.
Bir başka arkadaşımın eşi işsiz (çok aramasına rağmen bulamıyor) kadın çalışıyor. Zoruna gidiyor mu dediğimde o benden daha çok üzülüyor. Yol arkadaşıyız biz bugün ben yaparım yarın o yapar diyor ki adam işsiz olduğundan çocuğa bakıyor alt değiştirme vs her şeyi öğrenmiş.
Benim abim eşi sofraya oturmadan oturmaz yatağa gitmeden yatmaz. Yemeğindeki eti bile seçip eşine verir.
Daha böyle çok örneğim var da yazmaya üşeniyorum.
Allah her evliliğe hz. Muhammed ve hz. Hatice'nin muhabbetini versin.
Bence ilişki çıkarsız başlarsa Allah'ın eli o yuvanın üstünde oluyor. Gönüller temiz olsun.
Gayet haklisin güzel kardeşim. Bu bakmayla alakali nereye nasil baktiginla alakali. Gercek bir olay anlatayim yaşadığım. Gecende düşünüyordum benim annem ve babam ayrı ve bu yasima kadar ay ne kadar güzel evlilik diyecegim bir evlilik görmedim ya da ayy cok iyi bir insan demedim kimseye ama suan evliyim ve gerçekten aşırı mutluyuz simdi durup bakıyorum ve mutsuz bir evlilik yok çevremde ya da kötü dediğim bir insan. Aslında cevre ile ve kendi yasayisimizla alakali. Umarim anlatmak istediğimi anlamissindir guzel kardesim sosyalkelebek sosyalkelebek

Cevreniz baya baya kotuymus.
Benim cevremde hic boyle insanlar yok..
Biran once cevrenizi degistirin ve insaari genellemekten vazgecin..

Back
X