- Konu Sahibi sosyalkelebek
arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?