• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahir zaman insanı

Gayet haklisin güzel kardeşim. Bu bakmayla alakali nereye nasil baktiginla alakali. Gercek bir olay anlatayim yaşadığım. Gecende düşünüyordum benim annem ve babam ayrı ve bu yasima kadar ay ne kadar güzel evlilik diyecegim bir evlilik görmedim ya da ayy cok iyi bir insan demedim kimseye ama suan evliyim ve gerçekten aşırı mutluyuz simdi durup bakıyorum ve mutsuz bir evlilik yok çevremde ya da kötü dediğim bir insan. Aslında cevre ile ve kendi yasayisimizla alakali. Umarim anlatmak istediğimi anlamissindir guzel kardesim sosyalkelebek sosyalkelebek

Nasıl bakarsak öyle görüyoruz.
Maşallah size. Rabbim muhabbetinizi artırsın.

arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herke bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?
Bundan seneler önce bende sorgulardım. Sevgililerini aldatan Sadık kalmayan Aralıksız ilişki yaşayan arkadaşlarımı onaylamazdım. Bana ağlayarak geldiklerrinde akıl verirdim ve hiç bir zaman da onlar gibi yaşamadım. Sonuç ne? Böyle olanların şu anda yolunda giden m

Bundan seneler önce bende sorgulardım. Sevgililerini aldatan Sadık kalmayan Aralıksız ilişki yaşayan arkadaşlarımı onaylamazdım. Bana ağlayarak geldiklerrinde akıl verirdim ve hiç bir zaman da onlar gibi yaşamadım. Sonuç ne? Böyle olanların şu anda yolunda giden mutlu evlilikleri var. Benimki yürümedi. Ne düşüneyim şimdi. Mutlu olmak için onlar gibimi yaşayayım. Hiç bişey Ölçü değil . Önemli olan Sonun iyi olsun. Bence sorgulamak yerine hayırlı insanın karşına çıkmasını dilemek en doğrusu. Eminim vardır doğru insanlar doğru ilişkiler doğru evlilikler.

bunlar maalesef öylesine yaygınlaştı ki! insanlar "sizin çevreniz öyle" demişler ama ben bunun belli çevrelerle sınırlı olduğunu düşünmüyorum... hemen hemen her eğitim seviyesinde, her sosyo-ekonomik çevrede aldatma-aldatılma oldukça yaygınlaştı.

ben de çalıştığım yerde (ki oldukça kalabalık bir işyerinde çalışıyorum), her geçen gün çok şaşırdığım yeni bir vaka duyar oldum. ve kendi yaşadıklarımdan da sonra kadın-erkek insanlara güvenim sarsıldı.

aldatılmaktan dolayı eşinden ayrılan kadın arkadaşımız şimdi evli bir erkekle beraber. yani artık durumu çeken anlar da uzak durur hali bile yok ki kendisi normalde oldukça vicdanlı, hassas biriydi.

bilemiyorum...

Evli olmanin da nisanli olmanın da esimle bizim icin cok baglayiciligi oldu, keza dogacak bebegimizin de.
Hic bi erkege guvenemem artik iliski yasayamam demek cok yanlis. Bekar olecegine inanmiyosun herhalde? İstedigin gibi birini bulursun illa ki.

:KK45:En Büyük TÜRKİYE
arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?
Sen iyisin de çevren kötü:KK45:
Yaşadığınız çevreyi baz alarak yanlış çıkarımlarda bulunacağınıza çevrenizi değiştirin.

arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?
Sizin cevreniz baya kotuymus. Nerde yasiyorsunuz ki? Evet ahir zamandayiz birseyler daha farkli ama bu kadar da degil yani bulundugum yer, cevrem en azindan.

Arkadaşa katılıyorum..Ahir zaman

Kadının ve erkeğin sürekli birarada olması iş,çarşı,gezme vs sebeblerle...eskisi gibide degil herkes kıyafet,makyaj,bakım

sebebiyle çekici ve albenili,özellikle dısarıda...ister istemez etkileşim oluşturuyor...aldatma ve zinaya yol açılıyor...

herkesin gözü radar gibi...Kadın yabancı erkeleri süzüyor,erkek kadınları...Bende kendimi geçen böyle sağa solu

incelerken gördüm ve kızdım belki masumane bakıyorum ama erkekle gözgöze gelmek bile yalnış,kendimi terbiye etmeye

çalışıyorum mümkün oldugunca göz kontagı kurmayarak...

Bu devrin sıkıntısı insanlar ile,evlilik,dostluk herşey çin malı gibi samimiyetsiz ve sahte...elbet iyileri var olmaz mı?herkes

kötü dersek de çok haksızlık yapılmış olur...Çok değerli insanlar var tanıdığım...

Allah hiçbirimizi şaşırtmasın,şeytana uydurmasın...

Arkadaşa katılıyorum..Ahir zaman

Kadının ve erkeğin sürekli birarada olması iş,çarşı,gezme vs sebeblerle...eskisi gibide degil herkes kıyafet,makyaj,bakım

sebebiyle çekici ve albenili,özellikle dısarıda...ister istemez etkileşim oluşturuyor...aldatma ve zinaya yol açılıyor...

herkesin gözü radar gibi...Kadın yabancı erkeleri süzüyor,erkek kadınları...Bende kendimi geçen böyle sağa solu

incelerken gördüm ve kızdım belki masumane bakıyorum ama erkekle gözgöze gelmek bile yalnış,kendimi terbiye etmeye

çalışıyorum mümkün oldugunca göz kontagı kurmayarak...

Bu devrin sıkıntısı insanlar ile,evlilik,dostluk herşey çin malı gibi samimiyetsiz ve sahte...elbet iyileri var olmaz mı?herkes

kötü dersek de çok haksızlık yapılmış olur...Çok değerli insanlar var tanıdığım...

Allah hiçbirimizi şaşırtmasın,şeytana uydurmasın...
Çok güzel ifade etmişsiniz.. tam bende birşeyler yazayım dedim yorumunuzu okudum.. sadece buna ekleyeceğim benimde iki kızım var.. inanın evlenmelerinden korkuyorum.. biri 18 yaşında.. şimdiki evlilikler çok kötü bir hal almış. hergün bir aldatma haberi kavga saygısızlık had safhada eşler arasında..İnanın kızlarım için bu konuda çok endişeliyim.. Rabbimden en büyük duam iyi insanlarla içinde Allah korkusu olan insanlarla evlatlarımı karşılaştırsın inş:(

Çok güzel ifade etmişsiniz.. tam bende birşeyler yazayım dedim yorumunuzu okudum.. sadece buna ekleyeceğim benimde iki kızım var.. inanın evlenmelerinden korkuyorum.. biri 18 yaşında.. şimdiki evlilikler çok kötü bir hal almış. hergün bir aldatma haberi kavga saygısızlık had safhada eşler arasında..İnanın kızlarım için bu konuda çok endişeliyim.. Rabbimden en büyük duam iyi insanlarla içinde Allah korkusu olan insanlarla evlatlarımı karşılaştırsın inş:KK43:

Teşekkür ederim...

Allah iyilerle karşılaştırsın kızlarınızı insallah...Dua ile iyi insanalarla karşılacağımıza inanıyorum...Duanın gücü herşeye yeter

ben zamanla şöyle düşünmeye başladım.

Çocukken, iyi insanlarla dolu olduğunu düşünüyoruz dünyanın, kötüler de var ama oranla çok çok azlar.

zamanla görüyoruz ki öyle değilmiş, kötüler aslında çoğunluktaymış. öyle püripak kötülerden bahsetmiyorum, bencil duygusuz insanları da kötü statüsüne koyarak konuşuyorum. Böyle olunca da iyiler baya azınlıkta kalıyor. Bir de bu azınlıktaki iyilerin kıymeti bilinmez mi, işte o zaman delleniyorum.

çok doğru tespitlerde bulunmuşunuz
zamanımız oldukça kötü ve bu durum herşeye yansıyor maalesef
korkularınızı paylaşıyorum ne yazık ki
herşeyin hayırlısı için başvurduğum tek yol bol bol dua
deviri değiştiremeyiz ama bazı kötü hal ve durumlardan sıyrılabiliriz (inşallah) :KK68:

Back
X