• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahirette hesaplasacagim hakkimi heLal etmiyorum

yani bir kere helal etmeye içi el verebilmeli insanın
gercekten cok zorladıgım halde yok helal edemıyorum dediğim birkaç insan var

zaten helal etmemek için cidden cok canım yanmış olmalı.

Kızlar benımde hakkımı helal etmedıgım bırkac kısı vardı fakat sonradan ogrendım kı Allah dermıskı ey kulum ben bıle onca kotuluklerı gunahları affederken sen kımsınkı helal etmezsın.... artık saDece Allaha havale edıyorum dıyorum Rabbım herseyın dogrusunu hayırlısını bılır

kızlaaaarrr kızlarr çok kin nefret ve öfke dolu gördüm sizleri üzüldüm açıkçası.
eminim bu durumda olmanız için haklı nedenleriniz vardır.
ama lütfen kurtulamaya çalışın bu halden bu durumunuz ruhunuzu mengene gibi sıkar sizi tutsaklaştırır.
o kötü insanları da yaşattıklarını da içinizden ugurlayın bir an önce.
o gün geleceek hesabımı sorucam diye de hırslandırmayın kendinizii ruhunuzu özgür bırakın.
siz helal edin etmeyin öyle bi düzen var ki tıkır tıkır valla.

Allah ı vekil edindiysen gerisini merak etme. Pijamanı giy yastıgına koy başını yorganı da çek uzerine ve uyu güzelce. kendini ruhunu bedenini rahat bırak gör bak neler olacak:16::16::16:

Bebimde oyle bir kac kisi var.ama bir hatuna beddua ettim.gonul isleri iste evlilik planlari yaptigim kisiyle ayirdi.bin katini yasasin bende goreyimki icim rahatlasin Demistim.kurban oldugum allah aynilarni hatta fazlasini yasatti.kullandigim cumlenin kopyasini soyleetti allah ona.insallah diger itte aynini yasar.o fazlasini degil birebir aynini yasasin zaten kaldiramaz

Herkese hakkım helal olsun.. Birde öbür tarafta onlarla uğraşamam :19:Allahımdan bulsunlar diyorum önüme bakıyorum..

Bide birinden ah aldim.hakkimi helal etmiyorum sana dedi.buda cok korkutuyor beni.ama nisanlanmis insallah o kadar mutlu olurki ben olmadim diye allaha sukreder.allah cocuklarina iyi yazilar yazsin.amin

kızlaaaarrr kızlarr çok kin nefret ve öfke dolu gördüm sizleri üzüldüm açıkçası.
ama lütfen kurtulamaya çalışın bu halden bu durumunuz ruhunuzu mengene gibi sıkar sizi tutsaklaştırır.
o gün geleceek hesabımı sorucam diye de hırslandırmayın kendinizii ruhunuzu özgür bırakın.

Allah ı vekil edindiysen gerisini merak etme. Pijamanı giy yastıgına koy başını yorganı da çek uzerine ve uyu güzelce. kendini ruhunu bedenini rahat bırak gör bak neler olacak:16::16::16:

Ne güzel yazmışsın canım valla,Allah varken bizim hakkımızı gaspedenleri O na havale etmek en dogrusu biz kuluz duygularımız hırslarımız var,adaletsizde olabiliriz ama Allahın adaleti çok adildir:16:

Evet öyle biri var. Hiç kimseden kolay kolay nefret etmem ama bu insan ölüm döşeğinde olsa ve beni görmeden ölemese helalleşmeden ölemese yemin ederim gitmem görmeye öyle nefret ediyorum. Hayatımın en büyük hatası allahın belası.

Evet ahirette hesaplaşmak istediğim 2 kişi var...O büyük gün inşallah gelir de onların o suratlarını çok merak ediyorum...Allah büyük

bende herkese hakkımı helal ediyorum, canımı yakan, işten kovulmama sebep olan, evlılıgımı bıtırmeye calışan vs vs bı dunya ınsan var, ilk basta helal etmıyordum ama artık zaman gectıkce içim sogudu mu ne, helal edıyorum.
esim bana bıle hakkını helal etmeyen bıridir ama. bı arkadası var, cenaze de hakkınızı helal ettınız mı derken bıle etmez, susuyorum ben oyle soruldugunda der... la havleee dedirtiyorlar ınsana. eşim de hep der, kimbilir benden gızlı ne işler karıstırdın, sorcam hepsını ahırette diye... Allah hıdayet versin inşaAllah :))

Canım ya ne kadar güzel yazmışsın en dogrusu senin dedigin keske soyledigin kadar rahat olabilsek

sevdiğim iki erkeğe de hakkımı helal etmiyorum. bu dünyada uğraşamıyorum. Allah'tan mahşer var da bi nebze sakinleşebiliyorum. Yoksa tevekkül etmeden katlanamazdım bu kazıklara...

Kul hakkina benim ve esimin hakkimiza giren iki kisi var onlara hakkimi helal etmiyorum. Oyle kotu gunler yasatti ki hele bi tanesi yok mu ah diyorum bir insanin bu kadar Allah tan korkmamasi ne aci bir sonuc verir kimbilir?

Ne demis kul hakkiyla karsima gelmeyin!

O gunu bekliyorum.

Evettt bende birine hakkimi helal etmiyorum..cani cehenneme...

Ailemden birisi hakkımı yedi şuan için hakkımı helal etmiyorum ama ahirette karşılaşıp hatalarını anlayıp helallik isterse kıyamayıp helal ederim. Ve bu dünya da çok hakkımın geçtiği bir insan daha var ki o bana çok büyük kötülükler de yaptı kötü günler de yaşattı o kişiye de lafta dedim ama içimde helal edemedim ahirette hatalarının cezasını çekeceğini biliyorum, o yüzden farkına vardığında helal edebilirim.

ben eski eşim ve ailesi için verdiğim bi çok emeği hakkımı asla ama asla helal etmiyorum diliyorum kı rabbımden beni her gece aglattıgı gunler için tek tek canları yansın kavrulsunlar obur tarafta hakkımı helal etmiycm son nefesınde benı cagrsalar can vermek için gitmycm işte o kadar canımı yaktılarrr

üzgünüm ama bende sizinle aynı fikirdeyim. eşimin yüzüne hep söylerim seninle Yüce Allah'ın (cc) huzurunda hesaplaşacağım diye...

eşim dışında bir kaç kişi daha var tabi...

Allah herkesin gönlüne göre versin...

Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin... Hz. Muhammed (s.a.v.)

Canı yanan sabretsin,canı yakan canının yanacağı günü beklesin... Hz. Muhammed (s.a.v.)

aynen, dua etde bu dünyada çıksın çıkarsa öbür tarafta helal ederim diyordum bu dünyada çıkmazsa öbür tarafın ki daha ağır olacak ama bazen bu dünyada çıksada içimin ateşi sönmez öbür taraftada çıkması için helal etmem diyorum ta o kadar ... halbu ki evlilik karı koca olma böylemi olmalıydı

Back
X