siz bayağı dolmuşsunuz anlaşılan. ama burası tıpkı toplumun aynası gibi her türden insan var. bu forumda vakit geçiriyorsanız tıpkı özel hayatınızda olduğu gibi herkesin sizinle aynı fikre , ahlaka, ve düşünce yapısına denk düşemeyeceğini kabullenmelisiniz. nacizane fikrim budur.
katılıyorum, burda çok acımasız yorumlar yapılabiliyo bazen...
ama bazende konu sahibine gerçekten düzgün, saygı çerçevesinde bi yorum yapılıyo ve konu sahibi o yorumdan tatmin olmayarak hemen yorum yapana sert çıkıyo, konumdan gidin istemiyorum fln gibi çocukça şeyler..
bunun üzerine de insanlar sinirleniyo ve dediğiniz yorumlar bu süreçte de yapılmaya başlanıyo..
buna da ben kızamıyorum açıkçası..
Öncelikle bu siteye üye olan insanların buranın ne kadar geniş kapsamlı büyük bi site olduğunu bilmesi lazım
Her yapıda kadın olduğunu , Farklı hayat tecrübeleri olan , farklı meslekleri olan ,Farklı görüşleri olan vs..
Peki bunları bilerek bir konu açıyoruz ..
Sonra yapılan yorumları beğenmiyoruz tartışıyoruz
Karşımızdakinin kendimiz gibi bir kadın olduğunuda unutup saldırmaya başlıyoruz..
Ya namussuz oluyo ya cahil ya görgüsüz bunlarda uzar gider...
Gerçek hayatta da böyledir malesef
Tartışma esnasında hep karşıdakini ezmek için birde burası sanal ortam ya istediğimiz gibi atıp tutarız sanıyo bazıları..!
Şunuda unutmamak lazım burda tamamen saf iyi niyetli kadınlarda yok
Öyle kadınlar gördüm ki
Kadınlığımdan utandım
Aslında güzel bir konu olmuş kapanmazsa eğer:)
eleştiri saygı çerçevesinde olmalı kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok yada az namuslu çok namuslu diye sınıflandırmaya hiç hakkı yok
bir insanın ne dediğinden ziyade nasıl söylediği önemlidir.eğer yorum yazarken üslubumuza dikkat edersek sorun çıkacağını hiç sanmıyorum
Burdaki tartışmalar hakkında bişey söyleyemeyeceğim açıkcası çokta denk gelmedim bu tarz konulara
Ama diziler konusunda insanlara hak veriyorum çünkü o kadar çok benimsiyoruz ki dizileri onlarla yatıp kalkıyoruz
Adamlar ister istemez örnek alıyor
N�i Ç�in? - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
Yılmaz Özdil bunu öyle güzel kaleme aldı ki
Cemre'cim takmayalım bunları kafaya
Gel biz ygs&lys topiğine takılalım
Ah Be Güzellikler, İt Ürür Kervan Yürür Takmamak Gerek..
Yeri Geliyor Çoluk Çocuk Koskoca Kadınlarla Sidik Yarışına Giriyor..
Yani Böyleleri Çok..
Yorum Olsun Diye Yorum Yapıyorlar..
Laf Sokuyorlar.. Ama Kimin Neresi Duyuyor Orası Tartışılır..
Aynaya Bir Baksalar Kimin Ne Mal Olduğunu Görecekler de..
Bu Sebepten Kimseye Cevap Verip Prim KAzandırmamalı..
Çünkü Emin Olun Çoğu İnsan Burda Birbirini Tanıyor..
Hele Ben Yorumlarından Anlarım
Saygısızca yorum yapılan konular kapanıyor benim gördüğüm kadarıyla
Burda bir tartışma çıkması halinde kapanmaz inşallah dedim
Çünkü her düşünceden insan var dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?