Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende siizn gibi çok güleryüzlü konuşkan samimi biriyim,hemcinlerım benı uyarıyor,insanlar yanlış anlıyor fılan dıye,yanlış anladığını hıssettığım an sert bır duvar oluyorum o kişiye,
Ben konu sahibinde ozguven eksikligi gordum..kocasinin yaninda kendisini okadar pasif hissediyor ki cevrelerindeki ozellikle kadinlari bu ozguven eksikliginden kaynakli kiskaniyor..ve bu durumu kocasinida one surerek bastirmaya calisiyor
Nasıl asılıyorlar eşinize?
Ben bu işlerin kitabını yazmış kadınım ben bile anlamadım???
He bu bakış atmak, işveli bakmak, saçınla oynayıp hallenmek falansa bunlar karşılıksız yapılmıyor bilesiniz.
Esime benim yaninda bile asilan insanlardan biktim bu durumu ya salağa yatarak gciriyorum ya da aramizda kavga sebebi oluyor o kadim yüzünden çünkü kadina tavirlarimdan belli ediyorum ama arsiz insan çok inadina yapiyolar eşime güvenim tam ama yine de sinir bozucu bir durum ve çok kiskanc bir insanim belli etmeyeyim kiskandigimi falan diyorum sonra dayanamayıp patlak veriyorum esimde valla sen yokken böyle birşey olmuyor genelde sen yanimdayken boyle yapiyorlar diyo sizce napmsm lazim bu tur iğrenç insanlardan kibarca nasil derslerini verebilirim
Esinin ağırlığını koyması lazım bence. Sen sürekli orda olamazsın. Benim esimin sirketinde de var dekolte giyinip is yapmaya calısan bazen kendileri uyarıyorlar biraz usulüne uygun giyin diye
Benim eşimde küçük gösteriyor, gecen gun doğalgaza gitti, devir yapılacaktı annesinin üstündeydi, birlikte gittiler, kayınvalideme oğlunuz bekar mı ne iş yapıyor vs diye sormuşlar, dalga gecti benimle doğalgaz da talibim çıktı diye, üstelik aksi, antisosyal biridir konuşmaz pek. Birde annesi yanında :) belki konu sahibi de bu tarz bişeyler olduğunu söylemek istiyor