Ahlaksız anne

Zannetmiyorum dini uyarıların ikinci planda oldugunu yani bi cogumuz icin.. Ben hak sordugu icin bunu söyledim .. Dini nikah olmadiktan sonra resmi pek bi önemli değil zaten onu bilemiyorum o yuzden..
Konu nikaha kaymasın ama, benim dini nikahım yok mesela. Gerek duymuyorum, resmi yeter. Birçok kadın için de öyle bu forumda. Sorun bunun dini boyutu değil, etik boyutu olmalı.

Konu nikaha kaymasın ama, benim dini nikahım yok mesela. Gerek duymuyorum, resmi yeter. Birçok kadın için de öyle bu forumda. Sorun bunun dini boyutu değil, etik boyutu olmalı.
dini boyuta neden önem vermediğinizi sormam da sakınca var mı acaba.

dini boyuta neden önem vermediğinizi sormam da sakınca var mı acaba.
Cevap çok basit. Çünkü herkes bu ülkedeki çoğunluk dine tapacak diye bir şey yok. Dolayısıyla sizin ayet paylaşmanız, sadece kuvvetle muhtemel bir olasılık. Kişi dinsiz de olabilir. Bu durumda bir anneyle neden ilişkiye girilmez sorusunun cevabı çünkü din öyle diyor olamaz. Din neden öyle diyor? Çünkü etik değil.

Sizce öyle , bence değil (nikah mevzusu) .. Yahu diyorum ki hak sordugu icin bunu söylüyorum anlıyo musunuz? Ayrıca sormasada sizin dusundugunuz gibi asla dusunmuyorum. Her neyse bana değil konu sahibine yorum yapın. Ben size fikriniz ne benim yorumum hakkında diye sormadim zaten:) dini muhabbete de girmek istemiyorum, kuralları cignemeyelim:) yoksa çatır çatır konuşurduk:)

Cevap çok basit. Çünkü herkes bu ülkedeki çoğunluk dine tapacak diye bir şey yok. Dolayısıyla sizin ayet paylaşmanız, sadece kuvvetle muhtemel bir olasılık. Kişi dinsiz de olabilir. Bu durumda bir anneyle neden ilişkiye girilmez sorusunun cevabı çünkü din öyle diyor olamaz. Din neden öyle diyor? Çünkü etik değil.
Etik olmayan şey dinen yasaklanmış neden? Aklın yolu bir. Yobazlık değilmiş demekki değil mi? Siz cok farklı dusunuyosunuz bi cok kişi sizin gibi değil benim gibi düşünür.

Sizce öyle , bence değil (nikah mevzusu) .. Yahu diyorum ki hak sordugu icin bunu söylüyorum anlıyo musunuz? Ayrıca sormasada sizin dusundugunuz gibi asla dusunmuyorum. Her neyse bana değil konu sahibine yorum yapın. Ben size fikriniz ne benim yorumum hakkında diye sormadim zaten:) dini muhabbete de girmek istemiyorum, kuralları cignemeyelim:) yoksa çatır çatır konuşurduk:)
Çok hoşsunuz, kuralları çiğnemek istemiyorsanız neden ayet paylaşıyorsunuz? Baştan aşağı ironi. Bir de anlıyor musun diye sormuşsun. Madem konuna zıt yorum istemiyorsun yasak yorum paylaşmayacaksın. Sen bunu anlıyor musun?

Yaşı geç pinky o nasıl bir midedir.
:KK34::KK34:
Bazı insanların ahlak anlayışları yok. Onlar için olabilitesi olan bir durum. Ahlak anlayışının olmaması da onları suça sürüklüyor. Suçun içeriği araştırıldığında da böyle çarpık ilişkiler ortaya çıkıyor

O kadar da değil.
Genelleme yapmayalım.
Mükemmel anneler de var.Hakları ödenmez.
Ama arada böyle çürük elmalar çıkıyor demek ki.

Canım orası öyle de genelliyorum hatali olarak ne anneler gördüm işte öyle

dini herşeyle bağdaştırmaları çok gereksiz bir durum kişi kendisinden sorumludur. din aslında evrenselliktir inan inanmayan her zümreye saygı duyulmalıdır.

Çok hoşsunuz, kuralları çiğnemek istemiyorsanız neden ayet paylaşıyorsunuz? Baştan aşağı ironi. Bir de anlıyor musun diye sormuşsun. Madem konuna zıt yorum istemiyorsun yasak yorum paylaşmayacaksın. Sen bunu anlıyor musun?
Anlasanız bi de keşke:) boşa galiba anlatma çabam:) konu sahibi diyorum hak sordugu icin diyorum dinen böyle bişeyin diyorum olmaması gerekiyo diyorum inşallah anlamışsınızdır:))) ayrıca yasak yorumsa siz neden karışıyosunuz yönetici değilsiniz ki.. Yani gereksiz olmuş biraz son yorumunuz

bende diyorumki din hassasiyeti olmayanlar din hassasiyeti olanlara saygili olsun.cok kirici oluyorsunuz bazen..[/QUOTE
Arkadaş kırıcı fln davranmamis iyide..sonrada izah etmiş zaten şu yüzden paylaştım diye. Sizi niye bu bu kadar rahatsız etti paylasilsa bile eğer hassasiyetiniz yoksa üstünuze almayın. Onun için bu yüzden sizin için başka türlü olabilir

Bazı insanların ahlak anlayışları yok. Onlar için olabilitesi olan bir durum. Ahlak anlayışının olmaması da onları suça sürüklüyor. Suçun içeriği araştırıldığında da böyle çarpık ilişkiler ortaya çıkıyor

Çarpık ilişkiler karesi bence.
Ben ki kız arkadaşımın eski sevgilisiyle görüşmeyi bile etik bulmam.
Ne diyelim Allah şaşırtmasın.

Back
X