- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anamm "benden üstün mü ben çektim o da çeksin" böyle analar da varmış yarabbimKızını kıskanan anne sendromu şok oldum . Allah sabır versin çok zor bir durum . İlk defa böyle bir şeyi duyuyorum. Bazı anneler vardır mesela kızları acı çeker kötü evlilikleri olur aynen dedikleri laf şu : Benden üstün mü bende acı çektim kızımda çeksin ama burada ki anne modeli çok ilginç geldi. Ahlaksızlık evlerimize kadar girmiş.
Olabilir. Babaannemi de ben hırsızlık yaparken yakalamıştım annemin eşyalarından o da bana bütün çocukluğumu zehir etti. Ölünceye kadar uğraşmıştı kadın benlenacaba intikam mı alıyor benden annem ben ufakken yabancı bir erkekle görüşüyordu kuytu köşelerde bende bunu babama anlatmıştım
Anamm "benden üstün mü ben çektim o da çeksin" böyle analar da varmış yarabbim![]()
Neden herkes şaşırmış ki? Damadından hamile kalan birini tanıdım ben. Kaynından kalanı da tanıdım. Kayınpederinden de. Çok uzakta değil bu örnekler. doğuda ya da uzaklarda da değiller üstelik. Bir gün kartal adliyesine uğrayın, görürsünüz.
Bu ülkede birçok kişi için dini uyarılar ikinci planda. Resmi olarak da evlenemezsiniz hısmınızla. Kim umursuyor?Nur sûresi 31. âyette geçen "kocalarının babaları"ifadesi ile Nisa sûresinde geçen "hanımlarınızın anneleri" ifadeleri bu meselenin aslını teşkil ediyor. Yani bir hanım için kayınpederi, bir erkek için de kayınvalidesi gerçek baba ve annesi gibidir, aralarında ebedî mahremiyet vardır. Hiçbir şekilde oğlu ölse veya hanımını boşasa da kayınpeder geliniyle, damat da kayınvalidesi ile evlenemez.
Maalesef var birebir şahit oldum.
Zannetmiyorum dini uyarıların ikinci planda oldugunu yani bi cogumuz icin.. Ben hak sordugu icin bunu söyledim .. Dini nikah olmadiktan sonra resmi pek bi önemli değil zaten onu bilemiyorum o yuzden..Bu ülkede birçok kişi için dini uyarılar ikinci planda. Resmi olarak da evlenemezsiniz hısmınızla. Kim umursuyor?
Anne mi düşman mı bunlar???!!
Anne mi düşman mı bunlar???!!
Hiç bilmiyorum ama böyle insanlar da var maalesef . Kızı mutsuz ve diyordu ki annesi nolmuş bende çektim mutsuzdum kızım benden üstün mü o da çeksin. İlginç insanlar
Ozogluna nerde geberiyorsan geber diyen komşumuz vardı ki oğlunun suçu yok anlatsam uzun hikaye var böyle anneler bu komşu ile sokaktakiler apartman muhabbeti kesti kiraya verdi gitti evi oğlu ise Nerede ne yapıyor kimse bilmiyor
insanlardan nefret ettirir bunlar.
Evet. 15 yaşında doğurup kızını da 20sinde evlendirirsen bu çok mümkünney damadından mı???