• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Kadına uzanan eller kırılsın ya asla kabul edemiyorum bu durumu:KK43:
Hepsini geçtimde ben bir anneyim nasıl vurabilir nasıl bana küfür edebilir aklım almıyor.. öyle dövdü ki özür dileyerek söylüyorum sanki başka bir adamla zinada yakalamıs beni.. elleri kırılsın dilerim Allahımdan böyle adamların

Hepsini geçtimde ben bir anneyim nasıl vurabilir nasıl bana küfür edebilir aklım almıyor.. öyle dövdü ki özür dileyerek söylüyorum sanki başka bir adamla zinada yakalamıs beni.. elleri kırılsın dilerim Allahımdan böyle adamların
İnanın içim acıdı ya:( insanlara hayatları boyunca unutamayacakları travma yasatıyorlar yazıklar olsun böyle adamlıktam uzaklara

Canım bir an önce darp raporunu alıp babanın evine dön. Iş aramaya başla çocuklarının geleceği için çalışmalısın .Sonra o iğrenç mahlukattan nafakanı al burnu sürtsün iyice.Böyleleri niye evleniyor baba oluyor ben anlamıyorum çok sinirlendim .

Canım bir an önce darp raporunu alıp babanın evine dön. Iş aramaya başla çocuklarının geleceği için çalışmalısın .Sonra o iğrenç mahlukattan nafakanı al burnu sürtsün iyice.Böyleleri niye evleniyor baba oluyor ben anlamıyorum çok sinirlendim .
Böyleleri karıya kıza gitmemek için evleniyor! Burda bana bir arkadas kurmustu bu cümleyi cuk diye oturdu yerine.. darp raporunu o anda almalıydım darbe izleri yok bilmiyordum alınacagını ertesi gün içinde hemşire arkadasım geç oldugunu söyledi bilseydım durur muydum!! Gideceğim zaten ama biraz daha sabretmem gerekiyor bu durumda

Bence kesinlikle ölmeyi düşünmeyin. İleride çocuklarınız sizi güçsüz bulup suçlarlar ve bu sürede çocuklarınızı doldurabilirler birçok lafla. Ailenizin yanına gidin ve bir işe girin derim. Kardeşiniz çocuklardan baksın. İnşallah her şey sizin işin güzel olsun

Bence kesinlikle ölmeyi düşünmeyin. İleride çocuklarınız sizi güçsüz bulup suçlarlar ve bu sürede çocuklarınızı doldurabilirler birçok lafla. Ailenizin yanına gidin ve bir işe girin derim. Kardeşiniz çocuklardan baksın. İnşallah her şey sizin işin güzel olsun
İnşallah.. dua edin olur mu

Dualarimiz tabiki sizinle imtihaninizi en güzel şekilde atlatın diye..
Ama aklıma takılan şu ki sizin çocuğa bağırmaniz nasıl oldu da onun sizi dövmesine kadar gitti?

Bunun annesi ahlaksız çocuklarım onun yanında kalamaz derse, ona göre nafaka ister çocuklarınla ayrı bir eve çıkarsın

Şuanki hayatıma bin kere sukrederek şunları anlatmak istiyorum
Ben çok ama çok zor bi insanla evliyim onunla severek evlendik ama benim başta kendimden çok ödün vermelerimden dolayi bizde çok kötü aşamaları atlattik benim sabrim sayesinde benim esimde çok dövdüğü sovduğu doğum haftamda bogazimi sıktigi orda burda aşağılayıcı laflar söylediği oldu sabahlara kadar içim söküle söküle agladigim ama kendime başka çare bulamadığım için gitmedim çünkü ailemi karşıma almıştım ve biliyorum sigamazdim onların yanına arkamda durulurdu belki ama ben ilk başta gelecek tepkileri göze alamadım çıkıp gitsem senelerce evinde barinp kimseye ihtiyaç duymayacagim arkadaşlarım da vardı ama yapmadım hep bir şey tuttu beni ben yapabilirim dedim bi adamın seven yüzünü gördüm şimdi böyleyse hata bir şekilde bende dedim yedim dayağı oturup ağladım gidip Özür diledim bi r şekilde aldım gönlünü barıştik bi sonrası daha daha ağır oluyor du kendime soz verdim en azindam çocuklarım krese verilecek yasa gelsin sonra yap ne yapacaksan bosanacaksan çekip gideceksen ya da çalışıp kendini kanitlayacaksan ( çocuk Gelişimi lise mezunuyum bir kaç is tecrubem de var) şimdilik ağla sonra sus dedim böyle olmaz emine geri çek kendini o sovdu dövdü kustüm sadece dediğini duymadım ama görevlerimi yaptım çünkü o zaman dayagin daha fazlasını yerdim neyse duzelip bir daha kinde yine üzülen oldum yine dayak yedigimde bu defa bi sert çıkış yapmanın zamanı dedim beni hiç bir şey yapamaz zannediyordu cunku aradım gecenin 4 ünde ailesini gelin bu adam beni öldürecek Dove dove dedim sabah geliriz dedi kapattı kayinbabam kaynanam duramamis çıktı geldiler ( 15 dk yol) neymiş eşimin aklı gitti bebekleri dövuyor anlamış ondan gelmiş ettiğiniz kavgada bir şey yok yatın yerinize dediler ( normalde aramızda problem yok genel olarak sizin gibi biz onlarda onlar bizde hemde benimde ikisi peşpeşe Bebeklerim var) neyse ben yine aldım gönlünü ama bu defa kavgalarda bana vuramaz oldu kızıp bağırdı ama abartamadi şimdi kavgalarda söylediği ağır lafları yine ben gönlünü aldıktan sonra yüzüne vurup ona böyle ağzı bozuk kırıcı konusmamasini anlatıyorum ve her kavgamiz biraz daha medenilesiyor. . Hep ilk adım atan oldum ama kendimi de hiçe saydirmadim her kavgadan sonra barisirken ben o özlemle ağlarım bi kere sımsıkı sarilirsa Özür falan beklemem o da iki güzel laf etmez bile zaten ama sabrediyorum ona da sıra gelecek önce başından beri hiç dokunmadigim egosunu indirmem lazım püf noktam hiç kin tutamiyor olmam ve kendime hep b planı oluşturmak oldu şunları şunları parantez içi belirtmeliyim ki ailemle görüyoruz kacmadim ama ailem evliligimi hiç onaylamamisti. Ailesiyle aramızda hiç problem yok ama tutunacak dal da değiller benim için ve eşime karşı hiç birkaç şey saklamam her harcamami kurusu kurusuna hesap veririm açsa kmbarami her kurusu nerden arttı sayabilirim o derece ve hiç hir zaman beni aldatır korkum olmadı evine bağlılığı bebeklere ilgisi işime yardımci olmasa da sevgisi bu adamı cekmem için sebeplerimdi. .gün gelecek sabrim in sonunda ipler elimde olacak fazla fazladır beklenti içinde olmadan kazandım burda kadarını ama öğrendim artık damardan girmeyi çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama kısaca çocuklara ilgisi yerindeyse ve ikinci bir kadın kuşkunuz hiç olmadiysa bi kez sabretmeye umut etmeye deger diyecektim.

Ayrica çocuklara bağırmak yerine hatasını düşünecek kısacık bi ağlama fırsatı verirseniz bir dahasına ikna etmek daha kolaylasacaktir..

Eski konularıma bakabilirsiniz..
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet küfür ne ararsanız var.. 5 yıldır evliyim çocuklardan sonra iki yılda bu hale geldik. ( öncesinde dayak küfür vs asla olmadı.. olsaydı inanın tüp bebek yaptırmazdım zorla anne olmazdım..)
Bugün oğlum yemek yemiyor diye bağırdım ona kavgamız oradan çıktı o bağırdı ben bağırdım.. en son hatırladığım saçlarımdan sürükleyerek yumruklar attığıydı.. tenim hassas değil hiçbiryerimde bir morluk oluşmamış ki gidip darp raporu alayım!!!!!
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Yol paranı veriyim s.. git bu evden dedi!
Beş yılımı verdim çalışmama izin vermedi sigortamı ödemedi( evlenmeden önce ssk lı çalışıyordum) bana yol parası verecekmiş o..puyum ya ben!
Çocuklarımıda alıp gidicem dedim, alamazsın dedi daha cok vurdu. Polisi dayarım kapına eşşek gibi vereceksin çocuklarımı dedim.
Gideceğim yerde alkolik babamın evi!
Annem deseniz yolun yolcusuydu ne mesajlrını yakaldım telefonunda da yüzüne vurmadım.. o yüzden erken yasta evlendım kurtulmak için..
Zaten iki yılda bu hale gelmemizin en büyük sebebidir annem! Şimdi sorarım, ben bu evde kalırsam bir gün elinde kalacagım yada kendimi öldüreceğim.. ailemin yanıma gitsem ki ikisindende utanıyorum ama gidexek yerim yok iki bebekle.. bu insanlar annemin ahlaksızlıklarını biliyorlar ve ıspatlayabilirler ben onların yanına gidince bunun annesi ahlaksız diyip ısptlayıp cocuklarımı alabilirler mi? Kendimi toparlayıp iş bulup biraz birikim yapana kadar gidicem sonra ayrılıcam. Kız kardeşim var oda bıkmuş onlardan o benimle gelir cocuklarıma bakar bende çalışırım. Ama toparlanana kadar yanlarına gitmek zorundayım.. uzun oldu kusura bakmayın..
inanmayanlar olabilir, kınayanlar olabilir.. şuan canım cok yanıyor ne olur yermeyin beni.. sizden baska akıl isteyecek kimsem yok benim..çocuklarımın ilerde boynunun bükülmeyeceğini bilsem şimdi keser atarım bileklerimi...
Öncelikle rabbim yardımcın olsun o kovanında senden ve cocuklarindan uzakta ole bi dert versin ki size ilisemesin al cocuklarini soginma evine git 6 ay kalma musaden var bu arada seni isede koyuyorlar korkma senden alıp ona vermezler

BEn yaşadığınız hayatı cekmiş bir kadının kızı olarak yazıyorum kurtarın kendinizi. Annemde sizin yaşadıklarınızı yaşadı. Kesinlikle çekmeyin bu hayatı kocanız olacak adamcık da ne hali varsa görsün. Pisliğinde boğulsun. Değişir diye düşünmeyin asla değişmeyecek. Ailenizin evine gitmeyin. Kadın sığınma evleri var araştırın veya bilen bir arkadaş yardımcı olsun. Alkolik dede dayagı yedirmeyin çocuklarınıza. Lütfen kaçın kurtulun. Ailenizden de eşinizden de. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarım sizinle

Ben çok ama çok zor bi insanla evliyim onunla severek evlendik ama benim başta kendimden çok ödün vermelerimden dolayi bizde çok kötü aşamaları atlattik benim sabrim sayesinde benim esimde çok dövdüğü sovduğu doğum haftamda bogazimi sıktigi orda burda aşağılayıcı laflar söylediği oldu sabahlara kadar içim söküle söküle agladigim ama kendime başka çare bulamadığım için gitmedim çünkü ailemi karşıma almıştım ve biliyorum sigamazdim onların yanına arkamda durulurdu belki ama ben ilk başta gelecek tepkileri göze alamadım çıkıp gitsem senelerce evinde barinp kimseye ihtiyaç duymayacagim arkadaşlarım da vardı ama yapmadım hep bir şey tuttu beni ben yapabilirim dedim bi adamın seven yüzünü gördüm şimdi böyleyse hata bir şekilde bende dedim yedim dayağı oturup ağladım gidip Özür diledim bi r şekilde aldım gönlünü barıştik bi sonrası daha daha ağır oluyor du kendime soz verdim en azindam çocuklarım krese verilecek yasa gelsin sonra yap ne yapacaksan bosanacaksan çekip gideceksen ya da çalışıp kendini kanitlayacaksan ( çocuk Gelişimi lise mezunuyum bir kaç is tecrubem de var) şimdilik ağla sonra sus dedim böyle olmaz emine geri çek kendini o sovdu dövdü kustüm sadece dediğini duymadım ama görevlerimi yaptım çünkü o zaman dayagin daha fazlasını yerdim neyse duzelip bir daha kinde yine üzülen oldum yine dayak yedigimde bu defa bi sert çıkış yapmanın zamanı dedim beni hiç bir şey yapamaz zannediyordu cunku aradım gecenin 4 ünde ailesini gelin bu adam beni öldürecek Dove dove dedim sabah geliriz dedi kapattı kayinbabam kaynanam duramamis çıktı geldiler ( 15 dk yol) neymiş eşimin aklı gitti bebekleri dövuyor anlamış ondan gelmiş ettiğiniz kavgada bir şey yok yatın yerinize dediler ( normalde aramızda problem yok genel olarak sizin gibi biz onlarda onlar bizde hemde benimde ikisi peşpeşe Bebeklerim var) neyse ben yine aldım gönlünü ama bu defa kavgalarda bana vuramaz oldu kızıp bağırdı ama abartamadi şimdi kavgalarda söylediği ağır lafları yine ben gönlünü aldıktan sonra yüzüne vurup ona böyle ağzı bozuk kırıcı konusmamasini anlatıyorum ve her kavgamiz biraz daha medenilesiyor. . Hep ilk adım atan oldum ama kendimi de hiçe saydirmadim her kavgadan sonra barisirken ben o özlemle ağlarım bi kere sımsıkı sarilirsa Özür falan beklemem o da iki güzel laf etmez bile zaten ama sabrediyorum ona da sıra gelecek önce başından beri hiç dokunmadigim egosunu indirmem lazım püf noktam hiç kin tutamiyor olmam ve kendime hep b planı oluşturmak oldu şunları şunları parantez içi belirtmeliyim ki ailemle görüyoruz kacmadim ama ailem evliligimi hiç onaylamamisti. Ailesiyle aramızda hiç problem yok ama tutunacak dal da değiller benim için ve eşime karşı hiç birkaç şey saklamam her harcamami kurusu kurusuna hesap veririm açsa kmbarami her kurusu nerden arttı sayabilirim o derece ve hiç hir zaman beni aldatır korkum olmadı evine bağlılığı bebeklere ilgisi işime yardımci olmasa da sevgisi bu adamı cekmem için sebeplerimdi. .gün gelecek sabrim in sonunda ipler elimde olacak fazla fazladır beklenti içinde olmadan kazandım burda kadarını ama öğrendim artık damardan girmeyi çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama kısaca çocuklara ilgisi yerindeyse ve ikinci bir kadın kuşkunuz hiç olmadiysa bi kez sabretmeye umut etmeye deger diyecektim.
adınıza üzüldüm ama sizin kocanızda tam boşamalık bir adam kusura bakmayın neresi düzelmiş yedığınız dayaklardan sonra hala o evdeyseniz diyecek sözüm yok.Bari diğer kadınlara öğüt vermeye kalkmayın kendinize hayrınız yokken

Sizi kırmak istemiyorum, belli ki pek sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Siz yaşadığınız eziyetlere susmuş olabilirsiniz ama gerçekten başka kadınlara bu akılları vermeyin. Konu sahibi ne yapsın? Bir gün adamın elinde kalacağı günü mü beklesin? Çocukları da kocası gibi birer psikopata dönüşsün diye o evde kalmaya devam mı etsin? O küçücük çocuklar babalarının annelerine eziyetini görerek mi büyüsünler?
Yazdığınız yazı bir destek yazısı değil. Rica ediyorum millete "otur sabret, belki düzelir" diye akıl vermeyin.

Ne durumdasiniz merak ettim
Barışmaya çalışıyor sabahtan beri peşimden geliyor sarılıyor öpüyor. İstemiyorum diyorum bu artık normal bir kavga değil.. konusucam şartlarım var sigortamı ödeyecek, bana düzenli maaş gibi para verecek vermiyorsa çalışmama izin verecek terapiye gidecek yoksa olmaz her türlü olmazda çocuklarım için deneyeceğim kabul ederse

Sizi kırmak istemiyorum, belli ki pek sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Siz yaşadığınız eziyetlere susmuş olabilirsiniz ama gerçekten başka kadınlara bu akılları vermeyin. Konu sahibi ne yapsın? Bir gün adamın elinde kalacağı günü mü beklesin? Çocukları da kocası gibi birer psikopata dönüşsün diye o evde kalmaya devam mı etsin? O küçücük çocuklar babalarının annelerine eziyetini görerek mi büyüsünler?
Yazdığınız yazı bir destek yazısı değil. Rica ediyorum millete "otur sabret, belki düzelir" diye akıl vermeyin.
Zaten konu Sahibi de ben otur kal diyorum diye kalır siz boşanin dediniz diye bosaniyor ya.!
Ben kendi hayatımdan bir kesim paylaştım size psikolojisi bozuk dediniz diye psikoloğa da gitmicem tabiki doğru veya yanlış tarttigim zaman beni böyle yaşamak mutlu ediyor. Eksilerden biraz fazla bahsettim ama tutundugum gerçekler minik minik hayallerim ve umudum vardı evliliğimi normal bir duruma getirdim ben getirdim ( Allah in izniyle)

Bakın mesela konu sahibinin eşi gönlünü almak için bir cana içine girmiş ben hiç bu şekilde simartilma şansım olmadı belki bişeyi yüzden.?

Barışmaya çalışıyor sabahtan beri peşimden geliyor sarılıyor öpüyor. İstemiyorum diyorum bu artık normal bir kavga değil.. konusucam şartlarım var sigortamı ödeyecek, bana düzenli maaş gibi para verecek vermiyorsa çalışmama izin verecek terapiye gidecek yoksa olmaz her türlü olmazda çocuklarım için deneyeceğim kabul ederse
Söz gecirebileceginiz bir asamadayken değerlendirin bence de inşallah hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun

kabul eder mi sizce?
mesleğiniz var mı?
Allah yardımcınız olsun

Back
X