Ahlaksızlık diz boyu !

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Ya kızlar bir iki haftadır evimin arka tarafına bakan apartmanın önünde bir kız bir oğlan öpüşüüp koklaşıp duruyorlar ! Ailelerin olduğu düzgün bir semtteyiz. Bİrinde eşim dayanamadı söyledi , kaçıp gittiler az önce baktım aynı gençler gözümüzün önünde yaa!Penceremi açar açmaz kaçıp gittiler arkalarından söylendim. Güya apartmanın görünmeyen bir yeri zannettiler herhalde! Oğlan bildiğiniz telefonla birini arayayım numarasıyla birtaraflarını düzeltmeye kalkıyor arada !Resmen yer edindiler burayı.:47::47::47: Ayıp ya ayıp!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneleri babaları yok mu acaba bu gençlerin? Elbette insan rahatsız olur çoluk çocuk var bu mahallede..
Gerçi şimdi sana namus bekçisi misin diyenler çıkacak ama...

canım şikayet edemezsin nede olsa her bireyin kendi hür iradesi var dimi :1::1:
bırakta istedikleri gibi oynaşsınlar yarın birde bebeleri olur gül gibi geçinir giderler :27::27::27:

gençleri düşünür yazık dersin uyarmaya çalışırsın geri kafalılık olur namus bekçisi olursun
amaan ne yaparlarsa yapsınlar dersin gamsız düşüncesiz olursun
ne diyeceğimizi şaşırdık arkadaş ....

Ya kızlar bir iki haftadır evimin arka tarafına bakan apartmanın önünde bir kız bir oğlan öpüşüüp koklaşıp duruyorlar ! Ailelerin olduğu düzgün bir semtteyiz. Bİrinde eşim dayanamadı söyledi , kaçıp gittiler az önce baktım aynı gençler gözümüzün önünde yaa!Penceremi açar açmaz kaçıp gittiler arkalarından söylendim. Güya apartmanın görünmeyen bir yeri zannettiler herhalde! Oğlan bildiğiniz telefonla birini arayayım numarasıyla birtaraflarını düzeltmeye kalkıyor arada !Resmen yer edindiler burayı.:47::47::47: Ayıp ya ayıp!!

Neresi ile telefonda konuşuyor ki bu oğlan?:ssz:

Son düzenleme:
opusmede bisey mi ..yasadigim yerde(turkiye deil)10 yasindaki cocuklar parkta o isi yapiyolar ..yaslilar desen alisverislerde bile dudak dudagalar:52:anlicagin dunyanin civisi coktan cikti..bi sureden sonra normalmis gibi geliyo bakmiyosun bile

aynı olay bizim sokaktada oluyor üstelik gizli biyerde değil ay bi görseniz ne saçma sapan hareketler sanki klip çekiyolar :9::9::9::9: bize bizim bi çift değil 3 çift ayrı zamanlarda geliyoo ben sadece bi çifti gördüm ötekileri göremedim ama artık komşular tanıyor yok bunlar sarışın olan çift yok diğerleri böle rezillik ben eşimle nişanlandık hala öpüşemiyordum utancımdan eşim zorla öpüncede senden ayrılcam dıye ağlıyordum :9::9::9::9::9::9:

insan rahatsız olur haklısın aslında da bu kadar da sinirlenmezdim ben heralde.öpüşme dışında ileriye gitmiyorlarsa boşverin ne yaparlarsa yapsınlar

Sokak ortasında seks yapmıyorlar, sevişiyorlar.

Ne olacak ya hu?

Boş verin gitsin. :16:

Ayıbın bile adabı var yani insanın gözüne sokulmaz ki. Ve bizler uyarmadıkça bu durum çoğalacak malesef... Gençlere üzülüyorum gerçekten..

Ya normalde ben de banane der geçerim ama direk penceremin önü , ve ailelerin , çoluğun çocuğun olduğu biryer burası. Ondan tepem atıyor. Uyarmamıza rağmen hemde.

saftirik iki ergenin kendilerince gizli kapaklı olan yerlerde öpüşüp koklaşmasından daha da ahlaksızca olan şeyler var hayatta..

bence boş verin ve onları seyretmekten vazgeçin..

bir gün onlarda anlar yaptıklarının hoş olmadığını, bu tür işlerin daha özel alanlarda yapılması gerekildiğini..

aynı olay bizim sokaktada oluyor üstelik gizli biyerde değil ay bi görseniz ne saçma sapan hareketler sanki klip çekiyolar :9::9::9::9: bize bizim bi çift değil 3 çift ayrı zamanlarda geliyoo ben sadece bi çifti gördüm ötekileri göremedim ama artık komşular tanıyor yok bunlar sarışın olan çift yok diğerleri böle rezillik ben eşimle nişanlandık hala öpüşemiyordum utancımdan eşim zorla öpüncede senden ayrılcam dıye ağlıyordum :9::9::9::9::9::9:

Ay kıyamam ya:9: Eşinizin ozamanki tepkisini merak ettim:52:

Bizim burda utanmasa parkta yatıracak kızı, kızda kıkır kıkır, yapma etme diyo ama bunu her gören cilvesine yaptığını anlar:30: Valla bunun aşk, sevgi olmadığını biliyoruz, insan sevdiği kızı öyle bir duruma düşürmez zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İğrenç!!
Mide bulandırıcı!! :20::20::20:

Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım.. :20:

Arayıp ne diyeceksiniz polise, kamuya açık alanda öpüşen var yetişin mi? :1: Yasak olduğunu zannetmiyorum yaptıklarının.

Back
X