- 11 Aralık 2021
- 8
- 1
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nasıl şuan memnunmusunuz fotoğraf görebişir miyiz ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben de çok kararsızın yaptığı burunlar benim tarzım ama herkese aynı burnu yapıyo o da soru işareti şuanMerhaba ben yeni ameliyat oldum kendisine. Ve ameliyat olan birçok insanla tanıştım. Neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz. Hangi aşamayı?
Merhaba, önceki burun doktorunuz kimdi ve yeniden ameliyat oldunuz mu?Sizin de revizyon mu olacak? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de önce beğeniyorum cerrahları sonra bir iki burun kötü geliyor vazgeçiyorum. Benim primer ameliyatımı yapan doktor profesördü deneyimli diye güvenmiştim mesela ama az ilgilendi. Yani pek değişmedi şekli. Acaba diyorum isim yapmamış biri daha mı çok uğraşır hastalarını memnun edip popülerleşmek için :/
Merhaba, ahmet arslanoğluna ma karar verdiniz? Ben nerdeyse hiç yorum bulamadım kendisine o yüzden tedirginim ama yaptığı burunlar çok güzel gözüküyorMerhaba nasıl şuan memnunmusunuz fotoğraf görebişir miyiz ve ne kadara ameliyat oldunuz acaba ben de çok kararsızın yaptığı burunlar benim tarzım ama herkese aynı burnu yapıyo o da soru işareti şuan
Yok olmadım önceki Ufuk Bilkay izmirdeMerhaba, önceki burun doktorunuz kimdi ve yeniden ameliyat oldunuz mu?
Merhaba, Ahmet hocaya Kasım ayı 2022'de revizyon burun ameliyatı olmak için ameliyat tarihi aldım. Yaptığı burunların nerdeyse tamamı revizyon... Epey bir tecrübesi olduğuna inanıyorum ve barbie burun tarzını baya bi beğeniyorum. Minimal ve bebeksi duruyor. Ameliyatımı olduktan sonra deneyimlerimi paylaşacağımOpdr Ahmet arslanoğluna revizyon olan var mı aranızda ? Görüşlerini bildirirse iyi/kötü çok sevinirim
Şöyle ki o gördüğünüz hali gibi olmuyor. O kalkıklık sizi korkutmasın. Ben burnumdan çok memnunum ve diğer konuştuğum herkeste öyle. Ve birgün Ahmet hocanın adını herkes duyacak![]()
İnsanlar bu tarz bir burun için ona gidiyorsa, sorun değil, kadın ya da erkek olması önemli değil, bu onların tercihi.Herkese aynı burnu yapıyor asagi yukari.Minie Mouse gibi dik ve aşırı kalkık,ben beğenmedim. Revizyon çok alıyor demişler,revizyonda isim yapmış bir doktor değil. Yaptıgı burun her yüze yakışmaz hatta bir kaç erkek hasta gördüm onlarınki de yapaydı,erkeğin daha maskülen olmalı. Kotu demiyorum ama iyi düşünün,revizyon için....
Herkese aynı burnun yapılmasının onların tercihi olduğunu hiç sanmam :) tamamen bilinçsizlik ve erkeklerde maskülen burun yapılır. 3k burun erkeğe yakışmaz,feminen izlenim verir. Rod Rohrich bunun en güzel örneği,doğal ve güzel calisiyor. 10 metre ilerden estetik olduğu belli olan bir burun asla guzel degildir,bu izlenim yillar once varmis artik yapildigi belli olmayan ama guzel olan burunlar tercih ediliyor. Herkesin cenesi,alın yapısı farklı oldugu için herkese aynı burun yapılamaz. Yakışmaz,tercih eden etsin ama güzel durmuyor.Burun estetiğinde kişiye özel çalışan doktorlar tercih edilmeliİnsanlar bu tarz bir burun için ona gidiyorsa, sorun değil, kadın ya da erkek olması önemli değil, bu onların tercihi.
Doğal erkeksi bir burun isteyen hiçbir erkeğin kadınsı burunlar yapan bir cerrahı seçeceğini sanmıyorum. Doğal burun yapan cerrahlar daha fazla ama tek bir tarzda uzmanlaşmaya çalışan sadece birkaç tane var ve Ahmet'e whatsapp grubundan tanıdığım giden iki erkek gay ve kız burnu istiyorlar.I don't think it's their preference to have the same nose for everyone :) it's completely unconscious and masculine noses are made for men. 3k nose does not suit men, it gives a feminine impression. Rod Rohrich is the best example of this, it works naturally and beautifully. A nose that is clearly aesthetic from 10 meters away is never beautiful. This impression was made years ago. Now, noses that are not clear but beautiful are preferred. Since everyone's chin and forehead structure are different, the same nose cannot be made for everyone. It does not suit, whoever prefers it, but it does not look good. Doctors working privately in rhinoplasty should be preferred.
Siz sanırım plastik cerrahsınız :) ameliyat masası görüntülerine aldanmamak gerektiğini genel olarak bilmemiz gerekiyor bence. Kalkık yazılmadığı sürece düşme oranı hesaplanmazsa burnumun ucu düştü diyerek konular açılıyor. 3 operasyon geçirmiş ve estetik cerrahlarla çalışmış biri olarak söylüyorum bunu, böyle yorumlar dıştan bilinçsiz yorumlar olduğunu düşünüyorumHerkese aynı burnun yapılmasının onların tercihi olduğunu hiç sanmam :) tamamen bilinçsizlik ve erkeklerde maskülen burun yapılır. 3k burun erkeğe yakışmaz,feminen izlenim verir. Rod Rohrich bunun en güzel örneği,doğal ve güzel calisiyor. 10 metre ilerden estetik olduğu belli olan bir burun asla guzel degildir,bu izlenim yillar once varmis artik yapildigi belli olmayan ama guzel olan burunlar tercih ediliyor. Herkesin cenesi,alın yapısı farklı oldugu için herkese aynı burun yapılamaz. Yakışmaz,tercih eden etsin ama güzel durmuyor.Burun estetiğinde kişiye özel çalışan doktorlar tercih edilmeli
:) Merak etmeyin genel olarak her şeyi biliyorum sayilir.Kisilerin isteği diyorsunuz ama bu doktorun isteğe göre çalışmadığı,iyileşmiş sonuçlarından da belli bariz minie mouse burnu,herkese yakışmaz. 3 operasyon gecirdiginize göre doktor seçiminde basarisizsiniz.3 operasyonu aynı doktora olduysanız ekstra bilincsizsiniz çünkü ilkini yapamayan revizyonu hiç yapamaz. 3 operasyon geçirseydim heralde çok daha temkinli yaklaşırdımSiz sanırım plastik cerrahsınız :) ameliyat masası görüntülerine aldanmamak gerektiğini genel olarak bilmemiz gerekiyor bence. Kalkık yazılmadığı sürece düşme oranı hesaplanmazsa burnumun ucu düştü diyerek konular açılıyor. 3 operasyon geçirmiş ve estetik cerrahlarla çalışmış biri olarak söylüyorum bunu, böyle yorumlar dıştan bilinçsiz yorumlar olduğunu düşünüyorum
Ben 3 operasyon geçirdim dedim. Şu doktora oldum, aynı doktora oldum veya araştırmadım demedim sorunlarımı belirtmedim :) siz dışardan araştırdığınız kadarıyla yorum yapıyorsunuz. Bu kadar iyi biliyorsunuz bende sizi yıllarınızı tıp alanında okumaya adadınız sandım da. Doktor seçiminde ki en azından son operasyonumdan gayet memnunum. Her doktorun bir stili var bu stili bile bile o doktoru seçmek kişinin kendi elinde olan bir şey:) Merak etmeyin genel olarak her şeyi biliyorum sayilir.Kisilerin isteği diyorsunuz ama bu doktorun isteğe göre çalışmadığı,iyileşmiş sonuçlarından da belli bariz minie mouse burnu,herkese yakışmaz. 3 operasyon gecirdiginize göre doktor seçiminde basarisizsiniz.3 operasyonu aynı doktora olduysanız ekstra bilincsizsiniz çünkü ilkini yapamayan revizyonu hiç yapamaz. 3 operasyon geçirseydim heralde çok daha temkinli yaklaşırdım
Ben de primer rinoplasti olmuş biri olarak yorum yapıyorum,bu konuya yorum yapmak için 3 5 ameliyat olmamız gerekmiyor. Sizin meslekte doktor asistanı olmaliBen 3 operasyon geçirdim dedim. Şu doktora oldum, aynı doktora oldum veya araştırmadım demedim sorunlarımı belirtmedim :) siz dışardan araştırdığınız kadarıyla yorum yapıyorsunuz. Bu kadar iyi biliyorsunuz bende sizi yıllarınızı tıp alanında okumaya adadınız sandım da. Doktor seçiminde ki en azından son operasyonumdan gayet memnunum. Her doktorun bir stili var bu stili bile bile o doktoru seçmek kişinin kendi elinde olan bir şey
size mesleğimi operasyonlarımı söylemeden atıflarda bulunmanız da ne hoş :) sanırım bir şeyleri net bilmeden yorumlamak genel hayat mottonuz sanırım. yakıştırma yapmak bu durumda sizin tercih ettiğiniz bir şey oluyor. Benim demek istediğim doktorların stilini beğenmiyor olabilirsiniz ama böyle altı üstü internet araştırmalarıyla bir şeylerin profesyoneli gibi yorum yapmanız emek vermiş doktorlarımız için hoş bir durum değil. Stili uymazsa seçmezsiniz olur biter.Ben de primer rinoplasti olmuş biri olarak yorum yapıyorum,bu konuya yorum yapmak için 3 5 ameliyat olmamız gerekmiyor. Sizin meslekte doktor asistanı olmaliIsteyen istediği doktoru seçer tabi bu benim yorumum.Bilincli hastalara yakıştırma yapmayın bence,hepimiz araştırıyoruz ve fikir paylasiyoruz
3 kez ameliyat oldum en dogru yorumu ben yaparim diye cirpiniyorsunuz. Yazdiklarimi tekrar okuyun,anlamamışsınız. 3 kez olduğunuza göre ya doktor seçiminiz basarisiz ya da aynı doktora oldunuz ve bilincsizsiniz dedim (bu bir varsayım, atıf degil) ben de burun ameliyatı oldum. 3 kere 5 kere olmak gerekmiyor yorumlamak için. Ben tarzını beğenmediğimi yazdım,siz de beğendiğinizi yazarsınız olur biter. Ay plastik cerrah mısınız? Ay tıp mi okudunuz ? Kel alaka yazıp,durdunuz. Siz plastik cerrah mısınız asıl? Hepimiz ya tecrübemizi ya internet araştırmamızı baz alarak yorumluyoruz zatensize mesleğimi operasyonlarımı söylemeden atıflarda bulunmanız da ne hoş :) sanırım bir şeyleri net bilmeden yorumlamak genel hayat mottonuz sanırım. yakıştırma yapmak bu durumda sizin tercih ettiğiniz bir şey oluyor. Benim demek istediğim doktorların stilini beğenmiyor olabilirsiniz ama böyle altı üstü internet araştırmalarıyla bir şeylerin profesyoneli gibi yorum yapmanız emek vermiş doktorlarımız için hoş bir durum değil. Stili uymazsa seçmezsiniz olur biter.