Ahmet arslanoğlu revizyon

3 kez ameliyat oldum en dogru yorumu ben yaparim diye cirpiniyorsunuz. Yazdiklarimi tekrar okuyun,anlamamışsınız. 3 kez olduğunuza göre ya doktor seçiminiz basarisiz ya da aynı doktora oldunuz ve bilincsizsiniz dedim (bu bir varsayım, atıf degil) ben de burun ameliyatı oldum. 3 kere 5 kere olmak gerekmiyor yorumlamak için. Ben tarzını beğenmediğimi yazdım,siz de beğendiğinizi yazarsınız olur biter. Ay plastik cerrah mısınız? Ay tıp mi okudunuz ? Kel alaka yazıp,durdunuz. Siz plastik cerrah mısınız asıl? Hepimiz ya tecrübemizi ya internet araştırmamızı baz alarak yorumluyoruz zaten 😏 bu niye sizi rahatsız ediyor.Sizin de mi minie mouse burnunuz var buna mi alindiniz :) yakışana yakışır, buna bir sey dediğim yok.Ben tercih etmiyorum ve yorumuma müdahale etmeyin.
Evet gene bir varsayım daha. Yorum yapmayacağım daha fazla varsayımlarınız ve yorumlarınızla iyi geceler diliyorum :)

bir arkadaşım ahmet beye ameliyat oldu ve sonucundan gerçekten çok memnun. ahmet beyin çok kibar ve insancıl olduğunu söyleyip duruyor. ben de kendisine muayene oldum ama ücreti bütçemi biraz aştığı için tercihim başka bir hekimden yana oldu.

size mesleğimi operasyonlarımı söylemeden atıflarda bulunmanız da ne hoş :) sanırım bir şeyleri net bilmeden yorumlamak genel hayat mottonuz sanırım. yakıştırma yapmak bu durumda sizin tercih ettiğiniz bir şey oluyor. Benim demek istediğim doktorların stilini beğenmiyor olabilirsiniz ama böyle altı üstü internet araştırmalarıyla bir şeylerin profesyoneli gibi yorum yapmanız emek vermiş doktorlarımız için hoş bir durum değil. Stili uymazsa seçmezsiniz olur biter.
O zaman forumun estetik bölümünü kapatalım, kimse yorum yapmasın, fikrini belirtmesin, düşünmesin.

3k burnun güzel olmadığını belirtmiş ve ben de katılıyorum. Üstelik çok subjektif bir yorum da değil bana kalırsa bu. Herkese aynı küçük ve kalkık burnun yapılması hem estetik açıdan hem de sağlık/fonksiyonel açıdan yanlış bence ve birçok insan da böyle düşünüyor. Siz 3k burnunuzla mutluysanız ne âlâ.

bir arkadaşım ahmet beye ameliyat oldu ve sonucundan gerçekten çok memnun. ahmet beyin çok kibar ve insancıl olduğunu söyleyip duruyor. ben de kendisine muayene oldum ama ücreti bütçemi biraz aştığı için tercihim başka bir hekimden yana oldu.
Arkadaşınızın ilk ameliyatı mıydı? Kaburga grefti konusunda daha deneyimli olsaydı Ahmet'i seçerdim ama kullandığını sanmıyorum

Aşırı yapma bir burun her yüze gitmez bence biraz daha düşünün revizyon için gerçekten deneyimli ve başından savmayacak biri olması lazım.revizyon psikolojisi çok kötü oluyor ilk ameliyat gibi değil.

Doğal erkeksi bir burun isteyen hiçbir erkeğin kadınsı burunlar yapan bir cerrahı seçeceğini sanmıyorum. Doğal burun yapan cerrahlar daha fazla ama tek bir tarzda uzmanlaşmaya çalışan sadece birkaç tane var ve Ahmet'e whatsapp grubundan tanıdığım giden iki erkek gay ve kız burnu istiyorlar.
Bazı insanlar yapmacık istiyor gerçekten benim çevremdede var ama ne kadar sağlıklı bilmem🤷🏻‍♀️

Bende barbie burun estetiği istiyorum araştırmalarımda ve ahmet arslanoğlu bey'in instagram sayfasında çok iyi yapılmış örnekler gördüm. Yakın arkadaşım ona ameliyat olmuştu ve çok memnun kaldı. Randevu bulmak zor seneye için veriyorlar randevuyu.

I also want barbie rhinoplasty. I saw very well done examples in my research and on Mr. Ahmet Arslanoğlu's Instagram page. My close friend had surgery on him and he was very pleased. It is difficult to find an appointment, they give it for next year.
That's great, was your friend's surgery primary? I am stuck between Şaban Çelebi and Ahmet for the third operation, it is a difficult choice but Şaban is more experienced.
I noticed that Ahmet deleted a bad review on Google, I don't like it

Size kaç lira demişti ve tercihiniz kimden yana oldu?

Back
X