- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi Anneyimben10
-
Çok teşekkürler bakayım.Siz duydunuzmu bu doktor hakkında iyi veya kötü yorum ?instagramda 666barbiie bu kıza bak o doktora burnunu yaptırmış bi fikir olur kafanda
Paylasımları herkese açık değil siz takiptemisiniz nasıl gördünüz resimleri ?istek atıcaktım ama profil resmi uygunsuz bir sayfa izlenimi verdi emin olamadıminstagramda 666barbiie bu kıza bak o doktora burnunu yaptırmış bi fikir olur kafanda
Sizin görüşünüz nedir Ahmet Demirhan Dal hakkında? Hiçbir fikrim yok ne olumlu ne olumsuz çünkü bilgim yok tecrübe edenlerin yorumları yok.Basta eksi izlenim oluştu devlet hastanesi diye ama bu izlenimi atlatmaya çalışıyorum objektif bakabilmek içinÖnceden takipteydim çıktım ama ameliyatı o doktorun yaptığını söyledi
Dr Nafiz Körfez hastanesinde Dr.Ahmet Demirhan Dal a burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya şikayeti olan varmı? Perşembe günü için randevu aldım muayeneye gidicem.Doktoru araştırdım hicbir bilgi yok.Hastane hakkındaki yorumlar ise hastanenin kendi sayfasında çok kötü. Kararsız kaldım.
Merhaba, ben de bu dr u araştırıyorum, siz gittiniz mi ahmet beye? Memnun musunuz?Dr Nafiz Körfez hastanesinde Dr.Ahmet Demirhan Dal a burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya şikayeti olan varmı? Perşembe günü için randevu aldım muayeneye gidicem.Doktoru araştırdım hicbir bilgi yok.Hastane hakkındaki yorumlar ise hastanenin kendi sayfasında çok kötü. Kararsız kaldım.
Kimseden ses çıkmadı gidemedim bende korktumMerhaba, ben de bu dr u araştırıyorum, siz gittiniz mi ahmet beye? Memnun musunuz?
Bende ahmet demirhan dal randevu aldım sizin paylaşımlarınızı bekliyorum bana yol gösterecekDr Nafiz Körfez hastanesinde Dr.Ahmet Demirhan Dal a burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya şikayeti olan varmı? Perşembe günü için randevu aldım muayeneye gidicem.Doktoru araştırdım hicbir bilgi yok.Hastane hakkındaki yorumlar ise hastanenin kendi sayfasında çok kötü. Kararsız kaldım.
Merhabalar burun ameliyatı mı oldu. Fiyat ne kadar dediler.Detaylı bilgi verirmisiniz. Rica etsem..Merhaba, benim cok yakin bir akrabam gitti ve cook cook memnun. Paraci bir doktor kesinlikle degil. Bana da yag enjeksiuon yapicak burnuma bu persembe. Ameliyata kesinlikle gerek yok, ustelik burnunuzu riske atmis olursunuz dedi. (3. Ameliyatim olucak) sizin icin en uygun yag enjekte dedi. Baska bir doktor olsa para icin keserdi burnumu walla. Bana guven verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?