AHMET DEMİRHAN DAL BURUN ESTETİĞİ

Anneyimben10

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
369
10
296
Dr Nafiz Körfez hastanesinde Dr.Ahmet Demirhan Dal a burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya şikayeti olan varmı? Perşembe günü için randevu aldım muayeneye gidicem.Doktoru araştırdım hicbir bilgi yok.Hastane hakkındaki yorumlar ise hastanenin kendi sayfasında çok kötü. Kararsız kaldım.

Önceden takipteydim çıktım ama ameliyatı o doktorun yaptığını söyledi
Sizin görüşünüz nedir Ahmet Demirhan Dal hakkında? Hiçbir fikrim yok ne olumlu ne olumsuz çünkü bilgim yok tecrübe edenlerin yorumları yok.Basta eksi izlenim oluştu devlet hastanesi diye ama bu izlenimi atlatmaya çalışıyorum objektif bakabilmek için

Dr Nafiz Körfez hastanesinde Dr.Ahmet Demirhan Dal a burun estetiği yaptırıp memnun kalan veya şikayeti olan varmı? Perşembe günü için randevu aldım muayeneye gidicem.Doktoru araştırdım hicbir bilgi yok.Hastane hakkındaki yorumlar ise hastanenin kendi sayfasında çok kötü. Kararsız kaldım.

Orda staj yaptım. Birkaç stajyer arkadaşım burun estetiği yaptırdılar ve çok memnunlar diye biliyorum. Yani gerçekten güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Merhaba, ben de bu dr u araştırıyorum, siz gittiniz mi ahmet beye? Memnun musunuz?

Bende ahmet demirhan dal randevu aldım sizin paylaşımlarınızı bekliyorum bana yol gösterecek

Merhaba, benim cok yakin bir akrabam gitti ve cook cook memnun. Paraci bir doktor kesinlikle degil. Bana da yag enjeksiuon yapicak burnuma bu persembe. Ameliyata kesinlikle gerek yok, ustelik burnunuzu riske atmis olursunuz dedi. (3. Ameliyatim olucak) sizin icin en uygun yag enjekte dedi. Baska bir doktor olsa para icin keserdi burnumu walla. Bana guven verdi.

Asla asla asla ! Bugün kendisine randevum vardı. O kadar ilgisiz suratsız bir doktorki. O kadar övgü ve metih için gittim ama kocaman bir pişmanlık ve hayal kırıklığı kendisi. Deviasyonum olduğunu ama burun kanatlarım geniş olduğu için estetikte istediğimi söyledim. Daha lafımı bitmeden bir bakmıyoruz biz ilgilenmiyoruz kulak Burun Boğaz uzmanı görsün dedi. Ben sadece deviasyon olsaydı o zaman o doktora giderdim dedim. Ameliyat günleri hariç yara bakım ve pansuman için burdayım dedi. Başından savdi. Madem bakmiyorsun 3 gün önce 5 gün önce paylaştığın hastalar neydi??? İlgi ve alaka gördükçe değişen bir doktor olmuş

Merhaba, benim cok yakin bir akrabam gitti ve cook cook memnun. Paraci bir doktor kesinlikle degil. Bana da yag enjeksiuon yapicak burnuma bu persembe. Ameliyata kesinlikle gerek yok, ustelik burnunuzu riske atmis olursunuz dedi. (3. Ameliyatim olucak) sizin icin en uygun yag enjekte dedi. Baska bir doktor olsa para icin keserdi burnumu walla. Bana guven verdi.
Merhabalar burun ameliyatı mı oldu. Fiyat ne kadar dediler.Detaylı bilgi verirmisiniz. Rica etsem..

Back
X