Ahmet Göçmen'e Giden Var mı?

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Kızlar Ahmet Göçmen'e gitmek istiyorum Maltepe Sema hastanesinde görevde
Ümraniye devlet hastanesindede aynı zamnda görev yapıyor..
Benim tüpümün biri tıkalı diğeri ise yapışık gidip tedavisinden memnun kalan varmı?
Kararsız kaldım Tüp bebekmi yaptırsam..(1kez yaptırdım )Ahmet Göçmende ameliyatmı olsam..
Lütfen Ahmet Göçmene Tedavi olanlar yazarsa mutlu olurum...

Canım bende de aynı sıkıntı var ve bende kararsızın dr konusunda,ahmet göçmene muayne oldum bana ameliyat önerdi tüpler için ama ben olmadım ondan sonra rahim filmi çektirdim ve hamile kaldım fakat 2 aylıkken kalbi durdu malesef..şimdi ise yine olmuyo sanırım yine tıkandı napcağımı bilmyorum bende yücel kahraman var aklımda tabi yine araştırcam..allah yardımcımız olsun gidersen banada yazarmısın...

Geçmiş olsun canım.Bende acayip kararsızım daha önce gittim devlet hastanesine özel bir hastanede oldugunu bilmiyordum görüşmeye tenezzül bile etmedi hasta bakıcıyla raporları geri gönderip sen şunu yapcaksın sen bunu yapcaksın dedirtti..Sinirimden ağladım odasını bastım tekrar film çekil dedi banada ne yapışıklığı ne tıkanıklığı ameliyat olmamışsın bişey olmamışsın dedi..Tüp bebekte yaptırdım olmadı O adamada gitmek istemiyorum ama bu konuda uzman Tavırları nasıl Sema has.demi görüştünüz.Bu ayki adetimle start vericem önce Rahim filmi inşallah detayları anlatırım..Rabbim mubarek günlerin hürmetine bizleride evlat sahibi yapsın

canım ben sema hst gitmiştim bize bir arkadaşımız önerdi onun talebesi doktor arkadaş,bizimle oda batya ilgilendi karar ver ameliyat yapalım dedi robotik ameliyat ama karar veremedim olmadım üzerinden bi kaç ay geçti yaşadığım şehirde başka doktora gittim film çekti ilaç verdi o ay hamile kaldım ama dediğim gibi kalbi durdu...şimdi olayda 6ay geçti korunmamıza rahmen olmuyo yine ben orduda yaşıyorum ist gitmeyi düşünüyorum bi iki doktora çok zor tabi herkez başka bişey diyo...ama yücel kahramanı araştır bence tüp bebek düşünüyosan araştır bi.banada bilgi verirsin allah yardımcımız olsunn.:97:

Ben ist.dayım. Rizede çok ünlü bir dr varmış arkadaşım söyledi akrabası, ordu daha yakın sanırım oraya senin işin daha zormuş ben en azından ist..Bende sıvı bebeğin tutunmasını engelliyomuş diye duydugum için tekrar tüp bebek yaptırmaktan çekiniyorum açıkçası.Filmi çekildikten sonra Ahmet göçmene gidicem Ameliyat fiyatı nekadar canım konuştunuzmu fiyatı?Hakkımızda HAYIRLISI OLSUN hAYIRSIZSA HAYIRLI KILIP NASİP ETSİN RABBİM KİMSEYİ EVLATLA İMTAHAN ETMESİN...İNŞALLAH OLUCAK..20 sinde adet olucam ve 27 sinde film daha sonrada göçmene sana haber veririm gelişmeleri...

canım benim ailem ist zaten sıkıntı olmaz gidip gelmemde gerçekten zor durumum çünkü doktor çok önemli ben bu konuda malesef çok sıkıntı yaşadım o yüzden böyle kara kara düşünüyorum geceleri urmadan araştırma yapıyorum kafayı yicem yAkında offfben ahmet göçmenle görüştüğümde ameliyatı sigorta karşılıyodu gecen yıl ama şimdi karşılamıyomuş yani fiyat hakkında bilgim yok..filmini omu çekecek?filmden sonra tüp bebekmi düşünüyosun canım?inşallah senin içinde güzel olur bu gerçekten zor bi imtihan etrafındakiler hamile sen dilsin acayip üzücü yaaa

Yok canım amet göçmen değil başka bir merkezde benim yaşadıgım sıkıntılarda hiçte hafife alıncak gibi degilki
Neler yaşadım üstüne bide başka problemler acayip bunalımdayım.Ya onu hiç sorma zaten etrafımdaki herkes istisnasız hamile Annemde gelip bende hamileyim dese şaşırmam yani.Aynı şeyleri yaşıyoruz maddi olarak çok çöktük bizde dükkan açtık ve yanlızız eşimin ailesi hiiiç yok gibi zaten Rabbim güç kuvvet versin.Eşimin köyüne gittik düğün için ve ben orda üşüttüm kirli tuvaletler derken iltahap oldu dr anlamadı anlasaydı tıkanmıycaktı balayı sendromu dedi 1 sene boyunca ama iltahapmış inanılmaz akıntım oluyo benim 4 kez çamaşır değişiyorum İnşallah Rabbim yardım edicek kavuşucagız...Sanada dua edicem bolca inşallah Bende Trabzonluyum bu arada

Kaç yaşındasın 28 mi? Bende 27 yaşındayım...Daha geç kalmadık çıkmadık candan umut kesilmez inşallah olucak inşş..

allah yardımcın olsun canım ya,bizim imtihanımızda bu demekki sabradeceğiz napalım yapacak tek şey dua bende sana ediceğim inşallah.etraftakiler olmasa belki bukadar takıp üzülmicez ama kimse kimsenin derdinden anlamıyo bence anlar gibi oluyo ama asla yaşayandan başkası bilmez seni çok iyi anlıyorum.canım bide bitkisel denesen benim biri tamamen tıkalı ben şimdi sütü duydum onu denicem oturma banyosu sende bi dene şifa olur inşallah..üzme kendinide tanıştığıma çok memnun oldum kendimi en azından burda beni anlayanların var olması sevindiriyo..

Canım aynen öyle kimse anlayamaz benim arkamdan Nazar ettiğim bile söylendi ama bakarken hep dua ederek bakıyorum
Neyse Rabbim görüyo sanki elimizde..Onu deniycem bende canım adetimi bekliyorum..1 kez yaptım kıştı ebe şimdi yapma dedi
Adetin bittikten sonra 10.gün başlıyorsun süt maydonaz ebe gümeci birtane daha ot vardı ama unuttum ebe yap dedi bunları
4 5 gün sonrada karakabağı sütte kaynatıp çenenin dayanacağı sıcaklıkta otur dedi birgün yarısını birgün yarısını iltahabı yumuşatıyo buhar kabak ise çekiyomuş aşşağıya ama kabak bulunmuyo ben buldum soguktu diye yapamadım çürüdü yine soruyorum.Bide ek olarak soğan suyunu denesene canım oda iltahap için biliyosun çok hamile kalan var
Ben buharı dr sordum yap istersen dedi ama etkisi olmaz ama yapıcam yine hatta buharı yapıp Rahim filmini çekilicem..

mrb cnm bende ahmet göçmene randevu aldım ümraniye devlet hastanesine seninle görüşmedimi muayne etmedimi seni ayy ben cok korktum tetirgin oldum oldum şimdi ya banada aynını yaparsa die terddütte kaldım bak şimdi evim avrupa yakasında banada bayabi uzak hastane boşamı yol yepicem ben şimdi bu doktora benim sorunumda tüplerim baglı açtırmak istiyorum yeniden anne olabilmek için hadi hayırlısı nedeyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…