• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Hakan'ın annesi CHP'li

Bir de benmi yanlış biliyorum ben Ahmet Hakan ı yandaş diye sevmezdim bu adam chp li oldu mu ki hiç?

Cevir kazi yanmasin nerde ki? Kendi kendine ters kose yapip gol attigini mi saniyorsun ne :) Karsilikli atismak ne zaman bocalamak olmus.Boyle dusunuyosan oynamayalim bu oyunu biz.%41 e ama hala en cok oy alan parti biziz diye sevinen iktidardan dusen akpliler gibi yapma:KK45:

Bir de biraz gozlem yapsan? Gerci gozun ampulden baskasini gormuyor ama gozlemlesen burdaki güruhun farkli birden cok partiyi destekledigini anlardin ama gece ruyalarinda bizleri sirtimizda 6 okla sana kosarken mi goruyosun nedir :) Hatirlat bir sonraki secimde kabinde fotograf cekicem kime oy verdigimi bir sen biliceksin ama sonra daha chelzy cehapeli demek yok.Anlastik.
Particiligi, akp fanatiziminin boyutlarini asip holiganlik mertebesinde olan 1-2kisi var burda gerisiyle mutabakata variliyor ama seninle tartismak ne kadar dogru bilemedim.Naparsin idare ediyoruz seni de boyle :))
He chelzy he canim ahaha
%41 aldik ne üzülüyok ne üzülüyok ahahaga
13 senedir sen cok dolmussun ben seni anliyorum bu durum sana büyük basari gibi geliyor ahaha tamam bosver relax:)

ÇATISINIZ anlamamak icin dirensende catisiniz kime verirsen ver degismez bu;)
Dedimya seni bilirim üzme kendini hadi bak hdp meclise girdi AK parti ikdidar olamadi bunu düsün rahatla bence;)
Senin gibileri gördükce bu secimin blyle sonuclanmasi iyi olmuş diyorum yani bu secimde böyle olmasaydi Allah muhafaza:)

Nexse hadi by ben seni anliyorum takma kafana

Anasını bilmem de burda iyi demiş ;
1533713_959733454063078_299644013782019889_n.webp

Konu kapanırrr, neden kapanır biliyor musunuz? Burası bir forum, mahallenin hatunları gibi eller belde kavga ederek yorum yapılamaz, haber mi yorumluyorsunuz saray mı tokuşturuyorsunuz?
Ki uyarı yazdım gündüz değil mi?
Ahmet Hakan'ı da bu kadar kaale almayın, nereye ait olduğu belli değil:KK70:

Back
X