ahmet karacalara estetik operasyon için grup indirimi yapıyormuş grup olalım

jefreey85

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
173
62
623
İstanbul
selamlar ayak bileği inceltme operasyonu yaptırmayı düşünüyorum bacak estetiği konusunda güvendiğim tek isim Ahmet karacalar, çok fazla doktorla görüştüm ve Ahmet karacalarda karar kıldım ancak estetik ameliyat için verdiği fiyat benim için çok fazla bu ameliyatı olmayı çok istediğimi söyledim indirim söz konusu olamaz mı dedim o da bana birden fazla kişi geldiğinde grup indirimi yapıyoruz dedi, adam işinin ehli burundan, göğüs estetiğine, bacak inceltmeden kalınlaştırmaya adeta bir heykeltıraş haliyle operasyon fiyatları ona göre eğer İstanbul'da estetik ameliyat düşünenler varsa gelin organize olalım birlikte gidelim grup indirimi yaptıralım ben göğüs estetiği de olmak istiyorum ama öncelikli olarak bacak inceltme bu yüzden de hep birlikte indirimden yararlanıp doktorla görüşebileceğimiz birilerini arıyorum varsa toplanalım???

Ahmet karacalara ameliyat oldunuz mu?

Ahmet karacalara ameliyat oldunuz mu?

hayır olamadım ne yazık ki şuanda önceliğim göğüs büyütme ameliyatı oldu, ayak bileğimin kalınlığını da sorun ediyorum eninde sonunda Ahmet karacalarda ayak bileği inceltme ameliyatını yaptıracağım ama şu anda göğüs büyütme ameliyatını Ahmet karacalardan daha uyguna yapan doktorları araştırıyorum daha uygun fiyattakine göğüs büyütme ameliyatı yaptıracağım ama bacak estetiği konusundaki ilk tercihim her zaman Ahmet karacalar olacak en pahalısı o olsa bile çünkü yaptığı ameliyatları gördüm ve her biri çok iyiydi ama göğüs estetiği konusunda ona o kadar parayı vermek istemiyorum açıkçası

Kocaeli izmitte tonguc bey varmis harika gogusler yapmis bizzat bugun 2 arkadasi gordum fiyat olarak 3500 ; bende aysk bilegini kesin yaptrcam tek tek arastirarak icime sine sine vucudumu toplatcam insallah forumlardada bildiricem hem para biriktiriyorum hem kaln birkac kilo vermeyi bklicem ve olucam sizde paylasin ozellikle fiyat konusunda :)

öyle mi ama ayak bileği inceltme operasyonu çok zor muhakkak iz kalıyor ve sonrasında çukurlar oluşuyor bu yüzden çok korkuyorum bu ameliyat öncesi ayak bileği inceltme yaptığı hastaları gördünüz mü? bir de soyadı ne araştırayım olmadı ben de düşünürüm

Soyadi işken. Cukurlar okustugunu bnde sık sık duynaya basladim bu ara esimden dostumdan,sosyokulturel seviyesi oldukca yuksek olan bir cevrem var onlara guvenmeliyim bu konuda nalesef ozellikle lipo konusunda cok fazla uyari almaya basladim ve korkmaya basladim, daha oncede forumda yazdim bi tanik yan simitleri aldirip 3 yil sonra bervat bi goruntuyle basbasa kalmis bahsettigim kiz daldanda ince yapili alinsb yag miktari 1 lt ye yakinmis yaniicok az baslarda harika vs herkeze onerirken simdi pskolojisi bozulmus ve asla normal penye strec badi giyemiyormus olusan cukurlardan, usrelik doktoruda cok medyatik ve fahis fiyatlarla calisan bir doktir, nasil oluyorda bir doktor iyilik yaparken insnlar bu derece mutsuz anlamiyorum oyuzden devm ediyorum arastrmaya, once meme estetigi yaptircam ben oyle dusunuyorum o arada iyice vercem kilomu memnuyet dereceme gore sonra mini karin germe sonra lipo ile ayak bilegi basen bacak yanlari simit gerekirse sirt bolgemden cok fazla olmamak sartiula yag aldirmk istiyorum korka korka arastirmaya devm ediyirum ve tonguc iskenle onumuzdeki hafta gorusmeyi planliyorum meme icin

çukurluklar konusunda ben de endişeleniyorum en son güner uysal ile görüştüm ayak bileği inceltme için Ahmet karacalardan çok daha uygun bir fiyat verdi ve sitede ona ameliyat olan herkes oldukça memnun araştırdığım kadarıyla bu yüzden Ahmet karacalara olmaktan vazgeçtim haftaya güner uysalla görüşmeye gideceğim

güner uysal ı bende düşünüyorum.

güner uysal Ahmet karacalara göre çok daha makul bir fiyat verdi ama bir türlü güner beye ameliyat olmuş birine birebir ulaşamadım, eğer güner uysala bacak inceltme yaptırıp memnun kalmış biri varsa lütfen bize foto falan göndersin kesin bir incelme sağlanıyor mu ve iz kalıyor mu?en korktuğum da çukurluk kalması

Son düzenleme:
Merhaba şimdi gördüm mesajınızı. Neden olmasın tabiki de gidebiliriz. Ben geçen gün güner uysalla görüştüm(telefonda).Aslında gidip görüşmek lazım.Muayenehanesi Fulya daymış.Randevu alıp gitmek lazım.Daha önce güney beye ameliyat olmuş arkadaşlar var.

ben de güner beyle telefonda görüşmüştüm yüz yüze görüşmek için de randevu alacaktım ancak henüz randevu almadım yakın bir tarihte almayı düşünüyorum yaptığı operasyon fotolarını görmek için ( evet yeri fulyada, fulya terrace binası, Süleyman seba caddesinde), özel mesajla telefon numaramı göndereyim oradan irtibat kurabiliriz, hem birbirimize fikir vermişiz oluruz:)))

Merhaba Cansu..arkadaşım bnde bu konuyla ilgileniyorum o yuzden diger forumda bahsettiğin dktora ameliyat olmuş birini bulabilirsin belki.hiç bacak dolgusu forumuna yazdınmı bilmiyorum.bnmki sadece bi fikir. Bu arada bnde olmayı düşünüyorum bacaklardan seninle irtibata gecebiliriz.grup olarak dahil olabilirim.baska arkadaslarda var ama zaman konusunda uyarmıyiz acaba birbirimize

merhaba elitelit:) bacak dolgusu forumuna hiç bakmamıştım genelde hep inceltmeyle ilgilendim çünkü bacaklarımın kalınlığı şikayetiyle doktorlarla görüştüm, ben doktordan yaptığı operasyonların fotolarını göstermesini isteyeceğim, biz figen hanımla telefonlaştık grup olduğumuzda doktorların indirime hayır diyemeyeceklerini düşünüyorum şimdi özel mesajla telefon numaramı göndereyim canım, eğer zamanlar uyarsa neden olmasın:)

Tmm cansucum. Ben en kısa sürede seni arayacağım. Her zaman müsait olurmusun bilmiyorum.olur olmadık zamanda aramayayım seni..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende düşünüyorum eğer indirim olacaksa gruba dahil olabilirim ama umarım fabrikasyon olmaz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…