kusura bakmayın
selamlar ayak bileği inceltme operasyonu yaptırmayı düşünüyorum bacak estetiği konusunda güvendiğim tek isim Ahmet karacalar, çok fazla doktorla görüştüm ve Ahmet karacalarda karar kıldım ancak estetik ameliyat için verdiği fiyat benim için çok fazla bu ameliyatı olmayı çok istediğimi söyledim indirim söz konusu olamaz mı dedim o da bana birden fazla kişi geldiğinde grup indirimi yapıyoruz dedi, adam işinin ehli burundan, göğüs estetiğine, bacak inceltmeden kalınlaştırmaya adeta bir heykeltıraş haliyle operasyon fiyatları ona göre eğer İstanbul'da estetik ameliyat düşünenler varsa gelin organize olalım birlikte gidelim grup indirimi yaptıralım ben göğüs estetiği de olmak istiyorum ama öncelikli olarak bacak inceltme bu yüzden de hep birlikte indirimden yararlanıp doktorla görüşebileceğimiz birilerini arıyorum varsa toplanalım???
Ahmet karacalara ameliyat oldunuz mu?
Kocaeli izmitte tonguc bey varmis harika gogusler yapmis bizzat bugun 2 arkadasi gordum fiyat olarak 3500 ; bende aysk bilegini kesin yaptrcam tek tek arastirarak icime sine sine vucudumu toplatcam insallah forumlardada bildiricem hem para biriktiriyorum hem kaln birkac kilo vermeyi bklicem ve olucam sizde paylasin ozellikle fiyat konusunda :)
Arkadaşlar bende lazer lipoliz düşünüyorum.İNş.
:18:
güner uysal ı bende düşünüyorum.
Merhaba şimdi gördüm mesajınızı. Neden olmasın tabiki de gidebiliriz. Ben geçen gün güner uysalla görüştüm(telefonda).Aslında gidip görüşmek lazım.Muayenehanesi Fulya daymış.Randevu alıp gitmek lazım.Daha önce güney beye ameliyat olmuş arkadaşlar var.
güner uysal Ahmet karacalara göre çok daha makul bir fiyat verdi ama bir türlü güner beye ameliyat olmuş birine birebir ulaşamadım, eğer güner uysala bacak inceltme yaptırıp memnun kalmış biri varsa lütfen bize foto falan göndersin kesin bir incelme sağlanıyor mu ve iz kalıyor mu?en korktuğum da çukurluk kalması
Merhaba Cansu..arkadaşım bnde bu konuyla ilgileniyorum o yuzden diger forumda bahsettiğin dktora ameliyat olmuş birini bulabilirsin belki.hiç bacak dolgusu forumuna yazdınmı bilmiyorum.bnmki sadece bi fikir. Bu arada bnde olmayı düşünüyorum bacaklardan seninle irtibata gecebiliriz.grup olarak dahil olabilirim.baska arkadaslarda var ama zaman konusunda uyarmıyiz acaba birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?