- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seven sever, sevmeyen sevmez.
kavga neden ettiniz ki.
Ben çok severim kendisine dedim böyle konulardan dolayı kavga etmeyelim diye ama dinleyen yokBelki o da bu soruyu düşünüyordur.
Dedim beyfendi nefret ediyor adamdan bende 23 senedir hayranıyımKavgaya ne gerek vardı sakince konuşamadınız mı zevklerin farklı olabileceğini
iyi de aranızdaki tek fark ahmet kaya dinlemen mi
dünya görüşünüzde mi farklı
birbirleri ile zıt kutupların anlaşıp anlaşamayacağı en iyi önümüzdeki hafta ortaya çıkar sanki
Zıttız tamamen
Kavga ediyoruz sürekli ve artık 35 yaşında adam karşımda gözleri doldu öykü birbirimizin cehennemi olmuşuz diyorFarkılıklar iyidir de tamamen zıtsanız yürümez zaten o ilişki.
ynen bencedeBende sevmem . Siyasi görüşünden de hazzetmezdim yaşarken. Ama çok yakın bir kız arkadaşım acaip sever onu biz beraber vakit geçirirkende açar asla kapat demem ona. İster arkadaşlık ilişkisi ister sevgilik yada karı koca hayatı olsun herkes birbirine saygılı olmalı. Bu konuda ben seni haklı buluyorum.
nen çok iyi bir sanatçı yaAhmet kaya sevılmez mı ya dinlerken sıkılmadığım nadir sanatçılardandır.Sana her anlamda saygı duyanla birlikte ol. Ağzının tadı kaçmasın
Aynen zor ciddi düşünmüyorum zaten artıkBurda konu sadece Ahmet Kaya'mı? Bende sapına kadar milliyetçiyim ama dinlerim arada sırada, severim Bi sanatçı olarak. Ama görüşleriniz tamamen zıtsa, ileride aynı catıyı paylaşmak Nasıl olur düşünmelisin tatlım. Şahsen ben görüşüme uymayan biriyle yapamam ama bunun kararını verecek olan sensin