Ahmet Kaya hayranlığım

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
İyi geceler kızlar bu sefer erkek arkadaşımla sorunumuz ben 10 yaşından beri Ahmet Kaya dinlerim kendisi nefret eder benim tek hayran oldugum şarkıçı odur mesela sırf bu yüzden onunla kavga ettik sizce böyle hoşgörüsüz bir adamla ilişkiyi devam ettirmem dogrumu?

Kavgaya ne gerek vardı sakince konuşamadınız mı zevklerin farklı olabileceğini

Zıttız tamamen
iyi de aranızdaki tek fark ahmet kaya dinlemen mi

dünya görüşünüzde mi farklı

birbirleri ile zıt kutupların anlaşıp anlaşamayacağı en iyi önümüzdeki hafta ortaya çıkar sanki

Farkılıklar iyidir de tamamen zıtsanız yürümez zaten o ilişki.

Bende sevmem . Siyasi görüşünden de hazzetmezdim yaşarken. Ama çok yakın bir kız arkadaşım acaip sever onu biz beraber vakit geçirirkende açar asla kapat demem ona. İster arkadaşlık ilişkisi ister sevgilik yada karı koca hayatı olsun herkes birbirine saygılı olmalı. Bu konuda ben seni haklı buluyorum.

Zıttız tamamen

bu süreçte aranızdakiilişkiyi de değerlendirin güzelce

tıpa tıp aynı görüşten olunmayabilir ama müşterek bri noktada birleşemezsen hayat zor olabilir

dinlediğin yıllar önce ölen şarkıcıya tahammül edemeyen adam verdiğin oya ya da tv de dinlediğin tartışma programına da karışır gibi geldi

Farkılıklar iyidir de tamamen zıtsanız yürümez zaten o ilişki.
Kavga ediyoruz sürekli ve artık 35 yaşında adam karşımda gözleri doldu öykü birbirimizin cehennemi olmuşuz diyor

Ben de çok severim Ahmet Kaya. Hayranlığınızı ona yansıtmasanız. Yalnızken açabilirsiniz. Beraberken de kulaklıkla dinleseniz.

A
Bende sevmem . Siyasi görüşünden de hazzetmezdim yaşarken. Ama çok yakın bir kız arkadaşım acaip sever onu biz beraber vakit geçirirkende açar asla kapat demem ona. İster arkadaşlık ilişkisi ister sevgilik yada karı koca hayatı olsun herkes birbirine saygılı olmalı. Bu konuda ben seni haklı buluyorum.
ynen bencede

Burda konu sadece Ahmet Kaya'mı? Bende sapına kadar milliyetçiyim ama dinlerim arada sırada, severim Bi sanatçı olarak. Ama görüşleriniz tamamen zıtsa, ileride aynı catıyı paylaşmak Nasıl olur düşünmelisin tatlım. Şahsen ben görüşüme uymayan biriyle yapamam ama bunun kararını verecek olan sensin

Ahmet kaya sevılmez mı ya dinlerken sıkılmadığım nadir sanatçılardandır.Sana her anlamda saygı duyanla birlikte ol. Ağzının tadı kaçmasın

Anladigim kadariyla tek sorun Ahmet Kaya degil

Siz tamamen zitsaniz , bencede iliskiyi yürütmeniz anlamsiz ilerde sadece sorun yasarsaniz

Herkesin görüsü zevki ayni olamaz , olsaydi zaten ozamanda SIKICI olurdu

Herkes birbirinin görüsüne saygi göstermek zorunda..

Burda konu sadece Ahmet Kaya'mı? Bende sapına kadar milliyetçiyim ama dinlerim arada sırada, severim Bi sanatçı olarak. Ama görüşleriniz tamamen zıtsa, ileride aynı catıyı paylaşmak Nasıl olur düşünmelisin tatlım. Şahsen ben görüşüme uymayan biriyle yapamam ama bunun kararını verecek olan sensin
Aynen zor ciddi düşünmüyorum zaten artık

Back
X