Doğuma Hazırlık AHMET mi? YUSUF mu? hangi isim daha güzel sizce arkadaşlar?Yardım istiyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet ya aynı şeyi çok fazla takılmasa da benim eşim de söylemişti.öyle düşünürsek çok isme çok kulp taklır dimi ama. peki sen ne koydun oğlunun adını merak ettim :)

rabbim izin verirse benimde oğlişim olacak bu ikinci oğlum birincisinin adı ömer doğacak oğlumun ismini daha cinsiyeti belli değilken ömerim kardeşim olacak ismi yusuf olacak diyip durdu cinsiyeti erkek çıkınca isim konusuda çözüldü oğlişim sağsağlim doğarsa ismi yusuf olacakkkk:))

Ahmet isminin anlamı: Çok övülmüş, övülmeye değer, beğenilmiş, methedilmiş Allah'a şükreden

hicte bile dalga gecmiyorlar onu yapanlar hayasiz insanlar
sulalemde yusuf koymak icin millet ogflan dogurma yarisina grdi
annemin oldu yusuf koydu halamin kizinin oglusu oldu yusuf koydu amcamin torununa yusuf said koydular daha koycak olan cokta doguran yok ama cok seviliyo bu isim cevremde

evet ya aynı şeyi çok fazla takılmasa da benim eşim de söylemişti.öyle düşünürsek çok isme çok kulp taklır dimi ama. peki sen ne koydun oğlunun adını merak ettim :)

oğlumun adını semih koyduk. 2.oğlumun adıda yasin. Allah isimleri gibi bahtlarınıda güzel eylesin.

Ahmet ismi güzel bence çok sık rastlanan bir soyadınız yoksa ben seviyorum böyle klasik isimleri. bir de aynı şekilde soyadınız fazla uzun değilse ikisini de koyabilirsiniz daha sonra o hangisini tercih ederse onu kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…