Ahmet Tuna Eren ve Umut Özbebit arasında kaldım

BlackHatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
3
0
1
31
kızlar kayseride burun estetiği ameliyatı olup bunlardan herhangi birisine olan varmı . ikiside güler yüzlü doktor çok iyi karşıladılar ahmet tuna erenin iki tane anlaşmalı hastanesi varmış 3.500 ve 3800 arası değişiyor . umut beyde hemen hemen aynı fiyatı söyledi . lütfen yardımcı olun teşekkürler ..

Canım merhaba karar verdin mi yaptırdın mı estetik? Bende ahmet tuna eren i düşünüyorum ama henü görüşmedim. Umut beye daha önce bi kaç işlem yaptırdım tavırları çok hoşuma gitmedi. Saffet örs ü düşünmüştüm ama onunda aşırı umursamaz bi tavrı var ve dudak dolgusundan memnun kalmamıştım. Ahmet beyide övüyolar baya bende kararsız kaldım.

kızlar kayseride burun estetiği ameliyatı olup bunlardan herhangi birisine olan varmı . ikiside güler yüzlü doktor çok iyi karşıladılar ahmet tuna erenin iki tane anlaşmalı hastanesi varmış 3.500 ve 3800 arası değişiyor . umut beyde hemen hemen aynı fiyatı söyledi . lütfen yardımcı olun teşekkürler ..

Merhaba bende Ahmet beye ameliyat oldum memorial hastanesinde şu anda menunum 17.günüm ve sonuç güzel benim için hastane de çok güzel dı.

Canım merhaba karar verdin mi yaptırdın mı estetik? Bende ahmet tuna eren i düşünüyorum ama henü görüşmedim. Umut beye daha önce bi kaç işlem yaptırdım tavırları çok hoşuma gitmedi. Saffet örs ü düşünmüştüm ama onunda aşırı umursamaz bi tavrı var ve dudak dolgusundan memnun kalmamıştım. Ahmet beyide övüyolar baya bende kararsız kaldım.
Dogru tespit etmisin.benimde iki ameliyatim oldu saffet hocaya ikiside basarisiz

ben ameliyatımı teoman eskitaşcı ya oldum. ilk başta iyiydi ama şuan kendi kendine yamuldu. doktorla mı ilgili benimle mi bilemiyorum. masaj çarpma vs den olabilir. ahmet beyin yaptığı burunu canlı gördüm. aşırı eğriydi. kız çok memnundu ama yalçın hoca yapmış ilk ameliyatını o mahvetti diyordu. ben ilk 1 yıl çok memnundum ama şimdi minimal eğrilik mevcut. oda çok dikkatli bakınca. birde ben daha küçük istemiştim kanatlarına dokunmadı. yüzüne gitmez dedi. memorialde 5bin e oldum 2016, 25 ocak da.

bu arada sırf ucuz diye saffet beye dolgu botox gibi işlemlere gittim hepsi hüsran. kaç yıllık hekim insan biraz el tecrübesi kazanır niye böyle anlamıyorum

Back
X