• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet Yıldızbakan

Merhaba ben ahmet beye gidiyorum kendisi çok pozitif biri bence bende şuan onun yardımı ile hamileyim
Canım merhabalar beni eğitmeyi düşünüyorum ama muayene ücreti ne kadar acaba

Doktorun söylediği yerden aldım ama bence başka yerden de alınabilir vitamin tarzı ilaçlar içeriği temiz
Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun

Biz üç çift gelmeyi düşünüyoruz da kalacak yerimiz olmadığından günü birlik olur yumurta takibi olamaz o yüzden ama macun veriyormuş bi aktardan onu nasıl bulabiliriz
Canım siz gittiniz mi doktora

Canım papatya baharat diye bir yer var hastaneye yakın orda mı satılıyor macunlar ismi nedir acaba macunun
Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı

Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü
Aktardan mı aldınız sizde

Adını bilmiyorum canım etiketli ürün değil ama ben macunu kullanmadım hiç üşendim her gün yemeye macunda sanırım bal pekmez polen arı sütü vs karışımı
Sizin sorun neydi benim yumurta tembelliği var klomen çatlatma iğnesi falan kullandım ama olmadı bu ay ilk defa kendiliğimden yumurtladım yine tutmadı

Back
X