Yani herkesin deneyimi farklı ama ben olumsuz birsey bos bi ücrette gereksiz bir odemede yapmadım bilmiyorum kan tahlillerimi devlette verdimde oldu rahim filmi çektirmiştim önce onu bile tekrarlamami istemedi yani gereksiz hicbirseye odeme yapmadım ama tabi sorunun varsa mecbur araştırmak zorundalar neresi olursa olsun bizim bilmedimjz neler olabilir tabiki karar senin içine sinen biryer olsun iyi düşün çokta kafanı karıştırma nasibinde varsa seni bulur yoksada naparsak yapalım olmaz dedim gibi hiçbir sorun yokken ozkan hocada olumsuz aldim ben transfer bile olamadım o aşamayı bile göremedik okadar hayal kırıklığı olduk bende cunku beklemiyorduk yumurtalarım iyiydi coktu nasil oldu gitmedi 5.gune hepsi gelişimi durdu hayret etmistik eşimin morfolojisine bağladı ozkan hoca mehmet hocada benim yumurta kaliteme nitekim mehmet hocada olumlu sonuç aldık çokta yumurtam oldu ve öyleydi de yumurtam ozkan hocada 6 cikti mehmet hocada 19 toplandı oglum 1 yaşında şuan 2.ye hamileyim doğal yolla kendilinden oldu sende hayirli haberler alırsın sürecin su gibi aksın inslh herkes kolaylıkla kavuşsun evladına kimsenin emegi boşa gitmesin senin içine hangisi siniyorsa oraya git cok arastiri cok kafa karışıklığı