Ahmet Zeki Işık hastaları

Kasimda başladık.Martta dondurulmuş bir embriyo transferim oldu tuttu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Simdi haftaya persembe ikinci transferim olacak.Siz yeni başlayacaksınız sanırım.İlgili alanına hakim bir doktor.Simdik onda devam etmeyi düşünüyorum.Tavsiye ederim bir görüşün.

Son düzenleme:
Biz denizliden g idicez yarın Ahmet beyle görüşmeye . Biz yazın yaptırcaz ama öncesinde bi ön görüşme yapalım dedik. Bi de tüp bebek raporunu orda çıkarıra siz rapor çıkardınız mı

merhaba canım. neden dondurulmuşla yapıldı transferin?

Merhaba.. Doktor kontrolünde polip görüldü.Histereskopi ile alınması gerekti o yüzden 2 ay kadar gecikti.Embriyolar da donduruldu bu arada.Sonra da transfer yapıldı iste.Simdi haftaya ikinci transfer denememiz var insallah pozitif olur ve son olur.

Biz denizliden g idicez yarın Ahmet beyle görüşmeye . Biz yazın yaptırcaz ama öncesinde bi ön görüşme yapalım dedik. Bi de tüp bebek raporunu orda çıkarıra siz rapor çıkardınız mı
Yok biz rapor çıkartmadan tedaviye başladık.

Umarım istediğiniz gibi olur görusmeniz.Başlangıcınız hayirli uğurlu olsun en kisa zamanda pozitifi görürsünüz insallah

hadi hayırlısı ıns. allah hepımızın yuzunu guldursun

Merhaba bende ahmet beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisi için peki medicalparkta tup bebek için ne kadar ödediniz acaba?

Merhaba bende ahmet beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisi için peki medicalparkta tup bebek için ne kadar ödediniz acaba?
Merhaba..Biz ilaclar hariç 4.950 odedik.Raporlu olursanız 3bin falan oluyormuş.Bizim raporumuz yoktu.Simdiden hayirli olsun

iyi akşamlar medikal parkta Ahmet Zeki IŞIK ta tüp bebek yaptıran var mı memnun musunuz?
Merhaba ben de Ahmet Bey'le geçen ay tedaviye başladım, hem Ahmet Zeki Işık'ı hem de merkezi beğendim. Daha önce İrenbe'de tedavi görmüştüm özellikle İrenbe'den sonra eşimle beraber çok memnun kaldık. Ahmet Zeki Işık'da çok sıcak, hastasını bilgilendiren ve hasta psikolojisinden anlayan bir doktor bence bu özellikler tedavinin yöntemi kadar önemli

Hakkında ki olumlu yorumlardan sonra ben de 3.denemem icin Ahmet bey'e gitmek üzere bir hafta sonrasi icin randevu almışken ve haliyle endiselerim varken bilhassa sizin yorumunuz içimi ferahlatti.Çok tesekkur ederim.Hakkımızda hayırlısı insaallah.Allah merhametli ve doğru insanlarla karsilastirsin.

Arkadaşlar öncelikle süreciniz hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. Bir yıldır Ahmet hocaya gidiyorum. Çok araştırdım ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor. Özgeçmişini ve bu alandaki çalışmalarını okumanızı tavsiye ederim. Çünkü Türkiyedeki ilk tüp bebek tedavisini deneyen ekibin içerisinde yer alarak bu işe başlamış. Ahmet hocayla İlk tüp bebek denememdi. İki transferim oldu. Tekrar sıfırdan başlayacağız kısmetse Haziranda rapor alarak. Ben çok güveniyorum doktoruma. Ama hastanenin biraz paracı olduğunu söyleyebilirim. Fiyatlar sürekli artış gösteriyor. Bu yüzden parasal açıdan sürprizlere hazırlıklı olun. Yine de herşeye değecek bir sonuç için koşa koşa giderim.

Ben her gittiğmde tahlilleri dışarda yaptırıp getiririm diyorum çünkü çok pahalı.

Hastane gerçekten çok pahalı türkiye çapında ünü olan bi hastane olduğu için bence birazda bu para durumu ahmet hocaya benimde içim ısınmaya başladı kendisine gidip yeni yöntem çip bebek aşılama yaptırmayı düşünüyorum tabi eğer fiyat çok yüksek olmazsa doktorlar aşılama denemeden tüp bebeğe pek sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla bide su çip bebek yöntemini baya araştırdım kendisi bu alanda uzman isimler arasında yer alıyor

Çok iyi yapıyorsun çünkü bazılarını bende devlette yaptırıyorum. Ama bazen de mecburen medicalde yaptırmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…