Yeni mi başladınız tedaviyeBen Ahmet Bey de tedavi görüyorum.iyi bir doktor.
Biz denizliden g idicez yarın Ahmet beyle görüşmeye . Biz yazın yaptırcaz ama öncesinde bi ön görüşme yapalım dedik. Bi de tüp bebek raporunu orda çıkarıra siz rapor çıkardınız mıKasimda başladık.Martta dondurulmuş bir embriyo transferim oldu tuttu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Simdi haftaya persembe ikinci transferim olacak.Siz yeni başlayacaksınız sanırım.İlgili alanına hakim bir doktor.Simdik onda devam etmeyi düşünüyorum.Tavsiye ederim bir görüşün.
merhaba canım. neden dondurulmuşla yapıldı transferin?Kasimda başladık.Martta dondurulmuş bir embriyo transferim oldu tuttu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Simdi haftaya persembe ikinci transferim olacak.Siz yeni başlayacaksınız sanırım.İlgili alanına hakim bir doktor.Simdik onda devam etmeyi düşünüyorum.Tavsiye ederim bir görüşün.
Yok biz rapor çıkartmadan tedaviye başladık.Biz denizliden g idicez yarın Ahmet beyle görüşmeye . Biz yazın yaptırcaz ama öncesinde bi ön görüşme yapalım dedik. Bi de tüp bebek raporunu orda çıkarıra siz rapor çıkardınız mı
Biz bekliyoruz şimdi geldik hastaneye 2 da gircez bakalımYok biz rapor çıkartmadan tedaviye başladık.
hadi hayırlısı ıns. allah hepımızın yuzunu guldursunMerhaba.. Doktor kontrolünde polip görüldü.Histereskopi ile alınması gerekti o yüzden 2 ay kadar gecikti.Embriyolar da donduruldu bu arada.Sonra da transfer yapıldı iste.Simdi haftaya ikinci transfer denememiz var insallah pozitif olur ve son olur.
Amin inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz..hadi hayırlısı ıns. allah hepımızın yuzunu guldursun
Merhaba bende ahmet beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisi için peki medicalparkta tup bebek için ne kadar ödediniz acaba?Kasimda başladık.Martta dondurulmuş bir embriyo transferim oldu tuttu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Simdi haftaya persembe ikinci transferim olacak.Siz yeni başlayacaksınız sanırım.İlgili alanına hakim bir doktor.Simdik onda devam etmeyi düşünüyorum.Tavsiye ederim bir görüşün.
Merhaba..Biz ilaclar hariç 4.950 odedik.Raporlu olursanız 3bin falan oluyormuş.Bizim raporumuz yoktu.Simdiden hayirli olsunMerhaba bende ahmet beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek tedavisi için peki medicalparkta tup bebek için ne kadar ödediniz acaba?
Merhaba ben de Ahmet Bey'le geçen ay tedaviye başladım, hem Ahmet Zeki Işık'ı hem de merkezi beğendim. Daha önce İrenbe'de tedavi görmüştüm özellikle İrenbe'den sonra eşimle beraber çok memnun kaldık. Ahmet Zeki Işık'da çok sıcak, hastasını bilgilendiren ve hasta psikolojisinden anlayan bir doktor bence bu özellikler tedavinin yöntemi kadar önemliiyi akşamlar medikal parkta Ahmet Zeki IŞIK ta tüp bebek yaptıran var mı memnun musunuz?
Merhaba ben de Ahmet Bey'le geçen ay tedaviye başladım, hem Ahmet Zeki Işık'ı hem de merkezi beğendim. Daha önce İrenbe'de tedavi görmüştüm özellikle İrenbe'den sonra eşimle beraber çok memnun kaldık. Ahmet Zeki Işık'da çok sıcak, hastasını bilgilendiren ve hasta psikolojisinden anlayan bir doktor bence bu özellikler tedavinin yöntemi kadar önemli
Ben her gittiğmde tahlilleri dışarda yaptırıp getiririm diyorum çünkü çok pahalı.Arkadaşlar öncelikle süreciniz hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. Bir yıldır Ahmet hocaya gidiyorum. Çok araştırdım ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor. Özgeçmişini ve bu alandaki çalışmalarını okumanızı tavsiye ederim. Çünkü Türkiyedeki ilk tüp bebek tedavisini deneyen ekibin içerisinde yer alarak bu işe başlamış. Ahmet hocayla İlk tüp bebek denememdi. İki transferim oldu. Tekrar sıfırdan başlayacağız kısmetse Haziranda rapor alarak. Ben çok güveniyorum doktoruma. Ama hastanenin biraz paracı olduğunu söyleyebilirim. Fiyatlar sürekli artış gösteriyor. Bu yüzden parasal açıdan sürprizlere hazırlıklı olun. Yine de herşeye değecek bir sonuç için koşa koşa giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?